nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Lirion #6268 "Amikor annyi idős voltam mint ő, nem mentem oda fűhöz fához "csajozni", csak azért mert megtetszett.."
Hát miért mentél oda? Azért, mert csúnya volt, de biztos nagyon kedves és okos?
Ezen a téren a mennyiség nem zárja ki a minőséget, csak az olyan csőlátásúaknál, akik szerint a szép külső biztosan romlott belsőt takar. Az ilyen emberek (a csőlátók) szokták fikázni a modelleket is, mert irigykednek, hogy a legtöbb férfi a lábaik alatt hever, ők mégse dughatják meg őket.
Arra azért kíváncsi lennék, miért gondolják azt az emberek, hogy nem lehet negatív ézelmek nélkül tovább állni néhány nap vagy hét után.
A magam részéről sokkal jobban érzem magam úgy este vagy napközben is akár, hogy megismerem néhány új embert és szórakozom velük, minthogy leigyam magam a haverokkal és arról szomorkodjak meg károgjak, hogy jajj mikor jön már az igazi. Én legalább teszek azért, hogy megtaláljam és meg is tudjam majd szerezni/tartani. Mások csak bőgnek éveken át aztán kikötnek vkinél, aki so-so elfogadható... és persze utána jól megmagyarázzák, hogy de ő a tökéletes lelki társ.. hát hogyne.