nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • MrSpock
    Fiatal korban még az ember nemérzi(érti) az érzelmek súlyát!
    Megy csajozik,hülyíti a lányokat,használja,elvan velük,és büszke,hogy mennyi csajt megkap meg hasonlók. Nagy számok törvénye alapján ez érthető is.Nem nagyon törődik vele,hetes hónapos kapcsolatok.Vannak azért kivételek,de ahhoz más mentalitás kell.
    Csak ahogy tellnek az évek,a mennyiséget felváltaná jóesetben a minőség, a belső a lelki megnyugvás,az,hogy egy társat találjon az ember,aki esetleg a gyermekei anyja lehet.
    Lányok is ígyannak vele,hol ezzel,hol amazzal,hisz fiatal vagyok hagy élvezzem már kicsit.Rengeteg sírás tizenévesként,hogy jajj milyen szerelmes voltam,és elhagyott,megcsalt,és életem értelmét vesztettem.
    De sosemkérdezik meg maguktól,hogy miért őt is választottam?Holott tudtam hogy ilyen+olyan!
    Ebből aztán adódik,hogy minden pasi egyforma+minden nő kurva!
    Holott ez nem így van.
    #6264: A csajozás anno úgy történt,hogy ha tetszett valaki,és meg akartam ismerni,a hangsúly a megismerésen van,személyisége,és persze ha tetszett,akkor volt több is.
    Mindenkinek egyénisége,hogyan miként éli meg a csajozós korszakot.Van aki mindenkivel,más meg csak akivel úgyérzi.
    Itt egymást csesztetjük mert ő csajozik,és nagymenő,a másik egy szolídabb,és örül ha talál magának valakit.Nem vagyunk egyformák,máshogyan gondolkodunk,és nem fog senki alapból változni.Hiába mondod egy nőcsábásznak,hogy nyugodjon,vagy fordítva!Ez van,csak nemkell elítélni másokat,mert esetleg ő gondban van az "igazi"keresésével.Holott lehet emberileg százszor különb mint a másik.