nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Ha úgynézzük ugyanúgy hülyülök egy csajjal is,megszoktam mondani,vagy beszólni ha úgyadódik:-)Vagy éreztetni azért hogy bár kedvelem,de azért nem körülötte forog a világ.Csak szeretem tisztáznia dolgokat,túl racionális,és realista vagyok.Nem szeretem végtelenségig húzni,bármi is az.Bár a példa nemezt mutatja sokszor :-),türelmes vagyok,néha már túlzottan is.De viszont ha nemjön össze a dolog,akkor kész megpróbálok azonnal váltani,más üzemmódba(takarékra) kapcsolni.
Egyébként úgy általánosságban beszéltem,nem csak az én személyes tapasztalataim,hanem barátok, körülöttem állók.Legtöbbjük kompromisszumot köt,találnak valakit,és kész..megpróbálják megtartani..mert nincs energiájuk újra végigcsinálni a barátnőszerzés procedúráját.Persze van aki mindennap feltud szedni egy csajt,de hát itt különbözőek vagyunk,főleg azok kik nemakarnak semmi komolyat,érzelmeket,csak szórakoznak,és minden mindegy hogy sikerül e vagy sem. Egyébént attól hogy szeretsz valakit,vagy tudod,hogy igen végre boldog lehetsz,nem egyenlő azzal hogy birtokolni is akarod.Sőt akkor sokkal jobban ellazulsz,és tudod van egy igazi társad,és happy vagy.
Bartátságról:Nem úgy értettem hogy tetszik alány és barátnak akarom,mert ez így nem igaz,hisz ha úgy ismered meg egyértemű,hogy többet is szeretnél.De vannak szituk,hogy megismered,de mégha át is fut az agyadon hogy hmm..nemis lenne rossz,de mégsem.És emellett meg mégis tök jól elbeszélgettek,elvagytok,és nincs semmi több,és nemis vágysz úgy rá.Nálam is volt rá példa hogy barátok,semmi több,és külsőre sem "csúnya"lány.De az a plusz hiányzott ami miatt érzelem alakuljon ki. Ez hihetetlenül érdekes,hogy egyeseknél miért ver jobban aszív,vagy mi az ami megfogja az embert.:-)