nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • MrSpock
    Igen fontos,barátság,csak nehéz olyasvalakivel akit igazán szívből szeretsz.Hisz nem fájó dolog számodra más karjaiban látni,tudni?
    Más ha egy barátságból lesz szerelem,vagy egy imádott lány(pasi)ból barát.Tudod a sok tanulás egy idő után átmegy reménytelenségbe.Mert én nem vagyok annak a híve,hogy mindegy csak legyen valakim,és nem csak szexre!Nekem fontos a lélek a személyiség,én én sem félek kimutatni ha érzek valamit.De ha a szív megdobban akkor már baszhatja az ember,már egyfajta védekezőmechanizmus lépett fel.És elgondolkodom,hogy érdemes e bárkit is szeretni? Pedig aki ismer,tudja mekkora szívem lelkem van,volt.:-( Lányok könnyen mondják,hogy jaj édes vagy,drága vagy,meg minden jót,de legyünk csak barátok,és mosolyogva továbblépnek.Persze aztán látja az ember hogy sírnak egy pasi után..aki lesem szarja őket..de jaaaajj annyira jóó pasi,életem értelme,nélküle nemis tudnék élni.És te ezt mind átéled,mert ott statisztálsz mellette és csak nézel ki a fejedből,hogy most mi van?
    Szóval az ..akár barátság is lehet,és az is fontos..szöveg akkor állja meg a helyét amikor az ember nincs egyedül,és persze mennyi az az idő amit társ nélkül töltesz.És persze az a "barát"nem vonz semmilyen téren téged!