nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
No és ez engem hol érdekel?! Ha van egy szilárd elképzelésed jóról-rosszról, helyesről és helytelenről, akkor igyexel ezek mentén haladni és azt tenni, amit TE helyesnek vélsz. Ezen nem változtat az, hogy mik a céljaid, csak akkor, ha gerinctelen féreg vagy, aki úgy forgatja a köpönyegét, ahogy neki jólesik.
Számomra egyremegy, hogy milyen nemű entitásról beszélünk. Vagy fel tud nőni a feldathoz, vagy nem. Ha nem, semmi probléma, jogában áll mindenkinek hülyének lenni (nekem is) és elválunk, vagy össze sem ismerkedünk (ez utóbbi a valószínűbb).
Nehogymá a bűnösök próbálják bemagyarázni a tiszta szándékúaknak, hogy ők a rosszak?! Akit meggyőznek, az bukta is, nálam ez nem megy egykönnyen.
Nekem nem konkrétan a nőkkel van problámám, hanem az "emberekkel", azaz inkább azokkal, akik annak hiszik magukat, de nem ütik meg az általam felállított minimális mércét sem. Én nem bántom őket, csak nem tekintem egyenrangú félnek őket (nehéz is lenne). Nyilván nőknél ez hatványozottan jelentkezik, hiszen őket előbb-utóbb közel kell engedned magadhoz.