Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmirõl alkotott eszme, amit helyesnek tart az ember (szerintem)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Helyette boldog nõnapot kívánok! <#nyes>#nyes>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról" --- ha te is így értelmezed az elv szót, akkor engedd meg hogy gratuláljak, ahhoz, hogy fogalmi zavarban szenvedsz. <#idiota>#idiota> Biztos tudja õ is, hogy nem jól használta a kifejezést. Továbbá abban is biztos vagyok, hogy tudja, mit jelent, és felesleges leírnom neki. 😉
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
hanem hogy ird le te. bár csodálnám ha le tudnád. így , hogy az értelmezés se megy. 😄
amugy a közelmultban 2x szembesültem azzal hogy csak az kell hogy megfogjon és 😊.
a köv csajtól egyszerüen megkérdem hogy : dugunk?
ha megfogtam akkor dugás lesz ha meg nem akkor meg tök mind1 mit mondok...
"Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról" --- hát az elv szó nem ezt jelenti. <#idiota>#idiota>
Ha van fogalma egy-két dologról, akkor arra azt mondom, hogy tudás(morzsa). A véleményrõl meg ugye tudjuk, hogy olyan mint a s*gglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Ha mindig csak az egyik fél adja fel az elveit, nem lesz jó a kapcsolat. Mindig ott lesz - ha hátul is - az a tudat, hogy te úgy érzed, sokkal többet adtál fel érte, mint õ érted. Érted? <#vigyor2>#vigyor2>
Az milyen már, ha te feladod az elveidet, õ meg nem?
Kölcsönösség??
De, hogy ne maradjon titok: egyik sem. 😉
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Kata már csak azért jövök ide , hogy lássam mit irsz nekem. Te vagy az életem értelme! 😄DDDDD
amugy szemét még nem , de szemetebb mint 4 éve! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dehát ugyis mindenki a saját kárán tanul...naposcsibét a népnek
naiv vagy szemét vagyok?