Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

évácsKa
eh...szted dísznek írtam, h írd le? vagy talán te is fogalmi zavarban szendvedsz? Vagy félsz, hogy nem tudod leírni, mert csak nagy a szád?<#gunyos1>

gercse
az elv amúgy egyfajta meggyõzõdés, nem?
vmirõl alkotott eszme, amit helyesnek tart az ember (szerintem)

akkor ird le az én kedvemért! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Z
Tudod, te mit jelent. 😛

Helyette boldog nõnapot kívánok! <#nyes>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
<#mf2> Jólvan, nyugodj meg szépen. Annyira ne legyél már szolidáris a nõtársaiddal, hogy nekiállsz gyökerezni, behozva a beszélgetésbe az értelmezést. De ha már értelmezés:

"Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról" --- ha te is így értelmezed az elv szót, akkor engedd meg hogy gratuláljak, ahhoz, hogy fogalmi zavarban szenvedsz. <#idiota> Biztos tudja õ is, hogy nem jól használta a kifejezést. Továbbá abban is biztos vagyok, hogy tudja, mit jelent, és felesleges leírnom neki. 😉

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

tán láma?

évácsKa
^^ nem gyökér..nah szal mi is az a szó?<#duma>várom!

nem ezt mondta te gyökér... 😄
hanem hogy ird le te. bár csodálnám ha le tudnád. így , hogy az értelmezés se megy. 😄

Z
Nem tudod, hogy mit JELENT az elv szó? <#szomoru1>

évácsKa
Írd le nekem, h mi az elv szó...!😄

megfog és rádmosolyog?! 😄
amugy a közelmultban 2x szembesültem azzal hogy csak az kell hogy megfogjon és 😊.
a köv csajtól egyszerüen megkérdem hogy : dugunk?
ha megfogtam akkor dugás lesz ha meg nem akkor meg tök mind1 mit mondok...

hát én nagyon képes vok kompromisszum kötésre még sosem szakadt el a cérna semilyen esetben sem<#vigyor>

Szerintem meg csak a bunkók nem kíváncsiak a mások véleményére, persze azért vannak olyanok, akiket az ember látásból abba a kategóriába soról, hogy a véleményét mikor végzett vele húzza is le.
Z
Számomra kissé kusza, amit írtál. Két külön fogalomról van szó, így még szép, hogy nem lehetnek egyenlõk.

"Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról" --- hát az elv szó nem ezt jelenti. <#idiota>

Ha van fogalma egy-két dologról, akkor arra azt mondom, hogy tudás(morzsa). A véleményrõl meg ugye tudjuk, hogy olyan mint a s*gglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

évácsKa
Ti félreértelmezitek az ELV szavacskát!<#szomoru1> mert ha vkinek vannak elvei, attól még lehet kompromisszum hajlama is^^ Mert az elv nem mindig egyenlõ a kompromisszummal! Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról, sõõõõõõõõõõõõõõt ha van véleménye az a legjobb!😄

Akkor hosszú kapcsolatot ne várj. Nem hiszem, hogy évekig fel tudnál adni mindent érte. Nem is érdemli meg, ha õ nem képes semmiféle változásra, hozzád igazodásra.
de ha eleve olyan hogy képtelen kompromisszumra?<#eplus2>

De én nem is arról beszélek. Hanem arról, hogy ne csak te adj fel mindent, hanem õ is kössön kompromisszumokat.
Ha mindig csak az egyik fél adja fel az elveit, nem lesz jó a kapcsolat. Mindig ott lesz - ha hátul is - az a tudat, hogy te úgy érzed, sokkal többet adtál fel érte, mint õ érted. Érted? <#vigyor2>
a normális nõ igenis szereti😄.ne haragudj de azokat az eszetlen kurvákat semmibe nézzem akinek a nagy dumás kurvázos f.sz kell<#levele>.ha olyan hülye hogy ha neki ilyen kell az egy idióta nõ<#levele>

Kata
igen, aki megfog és 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Azert mert papucs vagy és a nõk nem szeretik a papucsot, csak egy darabig. A nõnek férfi kell, nem papucs.
mert nincs normális itélõképességed<#levele><#eplus2>

Mert csak, és mert én azt írtam! A válasz íly egyszerû <#ravasz1>

mindig csak én alkalmazkodok,miért lenne baj?<#idiota>

Kölcsönösségnek márpedig lennie kell. Ha nincs meg a másik részrõl az elfogadás, a kompromisszumkészség, ott nincs rendben vmi.
de miér?<#rinya>

ha én bika akkoör te álszent<#idiota>

tudom ezek azt sem tudják mit akarnak<#hehe>

szerelem? 😄

Nem baj ha elvei vannak, de legyen azért valamennyire kompromisszumkészsége, mert ettõl is nagyban függ a kapcsolat!
Az milyen már, ha te feladod az elveidet, õ meg nem?
Kölcsönösség??
évácsKa
Baj, ha egy lánynak elvei vannak? Baszki, Ti akartatok rendes lányt!!<#duma>

most már csak Katit kell rávennem hogy irjon valami szépet rólam és onnantól már hivnak is a csajok randira. 😊

minigirl
Ugye nem akarod, hogy nyílvánosan válaszoljak? 😄
De, hogy ne maradjon titok: egyik sem. 😉

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

ezentul inkább csendben maradok. =)

Kata
😄

te kérdezted 😛

[/cserf][/fülünyúl]

De nem baj, ágyikóban mindent szabad, csak be kell vadítani a leányzót <#wink>
Egyebkent ha ritka ha nem, en talaltam egy rendes lanyt. Csak elegge merev nemely temaban, sõt elvei vannak!
Hahaha, Run, rajtad marad a "Bika" <#crazya>
ez van, Teeee Bika <#eplus2>

Múltkor még másnak írtad hogy az álmod,tudod egyáltalán mit beszélsz?<#ravasz1>.

lassan anyira fogsz szeretni mint kata! 😄

Kata már csak azért jövök ide , hogy lássam mit irsz nekem. Te vagy az életem értelme! 😄DDDDD
amugy szemét még nem , de szemetebb mint 4 éve! 😄

na vajon?<#idiota>

Miért lenne rendes<#confused>.Egy igazi rendes nem dõl be idiótáknak<#ravasz1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként pedig mindegyik nõ 1forma...szeretik eljátszani hogy õ különleges õ más mint a többi,,pedig ez nem így van,,csak 1-2 dologra kell odafigyelni..de hát ezt már a nagy joey is megmondta<#buck>...csak odaadás kell nekik +néha 1 kis szadomazo,😊...az elveidbõl is engedned kell,ezt a piszok nehéz felfogni...
dehát ugyis mindenki a saját kárán tanul...naposcsibét a népnek

Nemsoká'.márc.8. itt a nõnap!!!csakhogy el ne felejtsétek..lehet bevágódni a rendetlen csajoknál😊

Kata
szemét, ez egyértelmû <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

akkor én naiv vagyok? ebböl már nem jösz ki jól!
naiv vagy szemét vagyok?

minigirl
leginkább NAÍÍÍÍVVV XD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.