22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Korrekt lehetsz egy üzletben, de egy párkapcsolathoz több kell mint korrektség.

(korrekt - korrupt... mennyire hasonló alakú szavak, nemigaz?)

Aztán meg - ne sértődjél meg - attól, hogy egy hülye kikálltja magát rendesnek... nem lesz az.

A leszarompirula beszólás pedig arról árulkodok ami #6132-ben van.
  • Lirion
    Visszaolvastam, de amit én látok, hogy neked (is) komoly problémáid vannak a csajokkal.
  • Sir Quno Jedi
    AZ nagy baj. De ha pár hozzászólást visszaolvasol az enyéim előttről, talán rájössz.
  • Lirion
    Én már csak azt nem értem, hogy ez most hogy jön ide?
  • ba32107
    Ezeket már régen tudtam, de csak mostanában sikerült alkalmazni a gyakorlatban :)

Nem akarom elkiabálni, de most talán lesz valami egy bizonyos lánnyal. Na vele pont így viselkedtem. Ha valamin elbaszom, akkor azon, hogy a megfelelő pillanatban nem fogok lépni. Hajlamos vagyok várni a sült galambra.......
  • Sir Quno Jedi
    Assemi, már a kezdete sem volt jó, depláne folyamatában szar! :D

De attól még én ilyen vagyok. Pl. ha az ember felesküszik Arthur Király lovagjai közé, akkor nem fogja egyetlen nő kedvéért sem eldobni az elveit ugyebár. Aki mégis, az bukta is a dolgot ott helyben... (láttuk)

Vázolom matekosoknak is:
    több önérzet = kevesebb punci :D

Kedvencem a "Ha szeretsz, akkor megteszed értem, hogy..." kezdetű litánia! Én ilyenkor úgy vélem a leghelyesebb válaszlépés a "Haggya el a villát, MOST! Viszlát!" örökzöld! Aki ilyen primitív módon zsarol, abból úgysem lesz szalonna.
  • Rundstedt17
    ennek nem lesz jó vége.
  • Sir Quno Jedi
    Leszarompirula. Én korrekt vagyok reggel, délbe és este is, akinek meg nem tetszik az vagy hülye, vagy nő. Nekem egyre megy.

Nem mások miatt, avagy mások véleménye miatt vagyok "rendes", hanem mert ÉN így döntöttem (jó régen már). Nem találkoztam még olyan nővel, akinél ezen akár egy fikarcnyit is változtattam volna a kedvéért, vagy hogy más színben tűnhessek fel. Azt ugyanis hazugságnak hívják jobb helyeken!
  • clio1616v
    ez így ahogy van igaz..

egy nőnek akkor kellesz, amikor nem mutatod mennyire kell, csak sejteted, mert ki akarja deríteni..

ha elmondod minden érzésed már nem vagy érdekes, bizonytalanságban kell tartani, hogy fenntartsd az érdeklődédét irántad.. az se árt ha féltékennyé teszed..

csak aki ezt megcsinálja egy nővel, az a szerencsés arra nem gondol, hogy ettől csak egy hajszál választja majd el a megcsalástól a pasi részéről.. a kivétel a kevesebb..
  • clio1616v
    "annyira összetettek vagyunk, hogy szinte már véletlenszerű"

konvergál csak a véletlenhez.. :)
    de hajlamosak rá hogy fontos információt hallgassanak el.. és így válnak kiszámíthatatlanná ^^

• Stupid Peach
    maximálian egyetértek..főleg a bólogatós kiskutya résszel..:)
  • Lirion
    Felőlem, de ne várj viszonzást. Bár ha jól nézel ki, kaphatsz egy esélyt, hogy feltárd, miért lenne érdemes veled lenni. :P
  • minigirl
    Belédszerethetek? :D
  • Lirion
    Nem bunkó, de határozott, magabiztos, nyugodt, összeszedett, céltudatos, humoros. Kb. ezek. És ne viselkedj úgy, mint vmi puncsos, bólogató kiskutya, a kérdéseire meg válaszolj vmi baromságot, ha olyanok, hogy nem kapcsolódnak a tárgyhoz.
    Ezek úgy nagyjából mindig fontosak, de ahogy fejlődik a kapcsolat, úgy kell változtatni a viselkedésen is. Nem lehet ugyanúgy kezelni a nőket pár hetes együttlét után, mint 5 perces ismerettség után.
  • Stupid Peach
    öröm látni hogy ugyanolyan beteg farok vagy mint voltál:D
    (persze csakis jó értelemben:P)
  • tigeroo
    na, közeledést mondtam! viselkedés formát!
    pontosan mire gondolsz? legyünk bunkóak?
  • salsoul
    ő csak úgy akarja megoldani a dolgot, hogy bevesz egy kapszula instant csajozós módszert...
  • Lirion
    Ha felszedő szövegre gondolsz, olyat nem fogsz látni tőlem, tuti csajozós duma nincs, de megfelelő hozzáállással szinte bármit mondhatsz.
  • salsoul
    Ő sem hétköznapi
  • tigeroo
    na mondj egy-két vonzó közeledést:P
  • salsoul
  • Lirion
    Mellesleg a legtöbb fiú azért mondja, hogy nincs normális lány, mert szar a hozzáállásuk és bénán közelednek, olyan módon, amit a csajok nagyon kedvelnek, de nem találják vonzónak. Emiatt sírnak azért, hogy ők mit meg nem tesznek és mégse értékelik, miért nincs normális lány, aki viszonozná a sok kedvességet.. Viszonozzák ők, csak nem szex-szel.
  • Lirion
    Nem visszataszító, undorító picsákra gondoltam.
  • bcrics
  • bcrics
    "Én a magam részéről jobban preferálom a nem normális lányokat, akik elütnek a szürke hétköznapi nőktől."

hmmm,.,pl ő?

• Lirion
    Így van, csak ismerni kell az ő észjárásukat. Egyébként is rengeteg reakciójuk van, ami a legtöbb nőnél egyezik. Sőt, a nők nagyon nagy része egyáltalán nem is különleges, ugyanolyan tucatemberek sablonos vágyakkal és képességekkel, épp ezért nem csak kiszámítható, de meg is jósolható a viselkedésük.
    Én a magam részéről jobban preferálom a nem normális lányokat, akik elütnek a szürke hétköznapi nőktől.
  • chhaya #6107
    Nos, akkor ha véletlenek nincsenek, akkor a nők reakciói is logikusak, nem kiszámíthatatlanok. :]
  • salsoul
    szerintem meg nincs benne semmi kiszámíthatatlan és váratlan - annak aki odafigyel
  • clio1616v
    Pontosan, ez a jó benne nem tehetsz félre senkit.. nem kapcsolhatod ki ha már nem tetszik.. ^^
  • clio1616v
    annyira összetettek vagyunk, hogy szinte már véletlenszerű

pedig véletlenek nincsenek..
  • chhaya #6103
    Még jó, hogy emberek vagyunk, és nem logikai gépek..
  • clio1616v
    kiszámíthatatlan a viselkedésük.. elárulom, hogy miért..

rajtam múlik, hogy mit akarnak, de visszacsatolással működik a dolog.. és így nem tudsz annyival előre gondolkozni..

egy a lényeg.. vígasztalni kell őket.. mindig és kitartóan türelmesen megértően..

ők nem tehetnek arról, hogy így reagálnak.. ezt úgyis megteszed érte ha szereted :)
  • ba32107
    A rubikkockát legalább ki tudom rakni :D
  • bcrics
    Úristen..nők..:D maga vagy a megtestesült rubikkocka:)
  • tigeroo
    hát ha az ember szerelmes, akkor nemnagyon van észnél
    bár van olyan amikor már a lila ködnek is nemet mond az agy (de akkor már általában könnyebb dönteni is a reakcióként)
  • salsoul
    nincs ebben semmi bonyolult - már ha észnél van az ember
  • tigeroo
    ez ugyan olyan (bonyolult) mint az érzések.
    atól hogy csalódsz valakiben, az agyad azt mondja hogy "NEM" de te még szereted, és látsz esélyt a folytatásra, a változásra.

Ilyenkor nem könnyű dönteni
  • Stupid Peach
    de én megmondtam neki aztán visszavontam..vagyis ez bonyolult..ne ezen csámcsogjatok légyszi..nem érdemli meg..nem az ő hibája..én csak annyit mondtam neki hogy nem szeretem..azt hogy legyen vége csak most..:(
    ennyit erről, ok? kössz..
  • bcrics
    egyébként nemértem hogy lehet akora lúzer vki hogy nem fogja fel hogy vége:DDD.érted vannak ien emberek hogy még utána is hívogatják a lányt meg zaklatják.ÁÁÁÁ,bizony ezt hívják önkritikának:)
  • Rundstedt17
    xóval jah:D