nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Én is elmondanám a véleményemet a mai fiatalokkal kapcsolatban,elsősorban a lányokról van szó,de a fiúkra(legalábbis többségükre) is ráhúzható ez a nézet.Elsősorban az én korosztályomról mondom el a véleményem(ez csak az én véleményem),és nem akarok senkit megbántani.
Szóval az elsődleges probléma szerintem azzal van,hogy a lányok és fúk is "túlnőttek" a korukon.Hány és hány olyan fiatalt látsz ,aki minden hétvégén a discókban issza részegre magát,a lányoknak ki sem esik a cigi a kezükből,és az adja a rangot,aki a legjobban "baszott be" a hétvégén,alapvető problémák vannak itt.Nem azt mondom,hogy ne igyon és ne érezze jól magát,mert be lehet rúgni,meg inni is lehet,de mértékkel és ne mindig az legyen a cél,hogy hú most de berugok a hétvégén.És a legszörnyűbb az,hogy mostmár a lányoknál is ez van és minnél fiatalabban kezdődik,pedig egy részeg fiúnál,csak egy szarabb látvány van(ebben a témában),egy részeg lány.Épp emiatt,a lányok nem becsülik meg csak a discopatkány "debebaszottahétvégénfiúkat".És ez elszomorító,és egyrészt a magyar társadalom hibája is.Persze vannak kivételek(csak ritka).
Szóval Ritka rendes lányt találni!