22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Steve Q #5973 Ez azért van, mert mindenki a saját ideáljait keresi-hajszolja ahelyett, hogy legalább egy kicsit odafigyelne másokra, a körülötte lévőkre. -
#5972 Az igazság az ,hogy rendes lányok igazán léteznek.
Csak mindig mást találnak meg,ennyi,eki esetleg nem olyan rendes velük,mint ha te lennél.Persze ha úgyérzed,hogy önmagad az vagy.Valljuk be mindenkinek volt már olyan lány aki nagyon tetszett,és legszívesebben a csillagot is lehozná az ember,főleg ami az érzelemket érinti.És ez a lány,esetleg imád,szeret,kedvel ahogy lehet,de mégis azt mondja,hogy legyünk barátok!Hiába vagy csodálatos ember a szemében,igazi érték,de mégsem téged választ.Te értetlenül állsz,és a szíved meg majd szétszakad,ez hogylehet,hisz ha anynira jó vagy miért?
Ez amit igazán nemlehet megfejteni..pedig elég tapasztalt vagyok..főleg e téren..és mégis,ez egy különleges dolog.Tudom egy barátság lehet örökké tart,de ugye azt látni,hogy akit szeretsz más karjaiba omlik.
Sokkal rosszabb mindennél,mert ha együtt vagy valakivel,és vége,tudod mi volt a hiba,vagy nemillettetek össze,de mégis megpróbáltátok.
Vannak rendes lányok,és rendes fiúk is,és nem is azt jelenti hogy külsőre esetleg hátrányosabbak lennének.
Érdekes ez az egész,de ez van.
-
Steve Q #5971 Ha már az önkritikáról esett szó:
"Soha életemben nem voltam még beképzelt, nem is leszek"
Biztos? Én bevallom, nemegyszer voltam már beképzelt. Csak ha már önkritika, akkor itt is lehet alkalmazni :) -
#5970 Tudod mi a beképzeltség ellenszere? Csodaszer: az a neve, hogy önkritika. Neked van? Nekem pl. igen. Soha életemben nem voltam még beképzelt, nem is leszek. Az önkritika a legjobb ellenszere a beképzeltségnek. -
Rundstedt17 #5969 Oh ostoba Józsefek:D.de hogy lássátok kivel van dolgotok 23-25 alattiaknál elég egyszerű a képlet és felvázolom:D.2 csoport a végtelenig egyxerűre vázolva:jó csajok és rondák vagy lelki sérültek,csalódottak.az egyik csoport az oltogatásra bukik a jobbik:p.jah kivétel minimál nem is érdemes megemlíteni.aki meg adni akar válaxa a vexteseket:D -
Retsu #5968 Én is így látom sajnos. Megy a duma tőlük, hogy milyen rendesek, szeretnivalók, stb. Csakhogy én még nem találkoztam olyannal, hiába bizonygatják többek közt itt is.
#5939: Nem olyan régen pont te mondtad, hogy már nem olyan egyszerű semmi, nem fekete-fehér a világ. Akkor most mi ez a konkrétum, hogy "nem ribancoknál kéne bepróbálkozni"? A ribancságot lehet szűkebb, valamint tágabb értelemben is érteni. Nemhogy ránézésre, sokszor még több hónapnyi együttélés után se lehet egyértelműen meghatározni, hogy ki az. Szóval ameddig valaki nem tudja bizonyítani hosszú ÉVEK alatt történő viselkedésével, hogy témyleg "rendes lány", addig nincs miről beszélni. Csoda, hogy jelenleg rossz kilátásaim vannak? -
Steve Q #5967 Amilyen hangulatban vagyok, még a végén egyetértek veled. -
#5966 Mi az hogy nem vagy alkalmas hosszabb távra???? Nem te tehetsz arról hogy megbízol a másikban és kedveskedni akarsz neki... Egyszerűen az összes nő egy liba... Még a randáknak is elszáll az agyuk és azt hiszik magukról hogy királykisasszonyok. -
#5965 Erről most olyan dolgok jutnak eszembe, mint mikor az alkoholista magyarázza, hogy ő nincs beállva, vagy mikor egy hülyegyerek, hogy ő [már] mindent tud.
(Rendes ember nem létezik, max nap mint nap rendességre, rendesebbségre törekvő - mert tudja azt, hogy rendes sosem lehet, csak napról napra rendesebb. És ő lehet csak a rendes ember.) -
#5964 Éppen elég ritka rendes lányt vittek már el elõlem, dehogy szólok. Rendes srác vagyok, nem hülye. :)
(na jó, majd ha már én megtaláltam magamnak, szólok...) -
#5963 Ugyan, mondtam én, hogy fájlalom. Nekem bejönnek a rosszlányok is. Csak azok másra... -
#5962 jaja majszojjá :D -
ba32107 #5961 :D szólj, ha megvan :) -
#5960 Biztos van valami fórum valahol, ahol õk fájlalják, hogy nem lehet rendes pasit találni. Meg kéne találni. -
#5959 Jaja, előfordul nemde! :D -
#5958 Bocs, nem személyeskedés meg nem is feltételezés volt, csak nálunk a volt páromnak ez a duma volt a takaró... -
#5957 De én még azt sem mondom, hogy nincsenek "rendes lányok", csak éppen azok ott vannak, én meg itt és azok foglaltak, vagy sosem találkozom velük úgysem. ÉS ha mégis, elsétálunk egymás mellett szótlanul, zárkózottan. Ennyi. Esélyek a pincében... -
#5956 Inkább ne is beszéljünk erről. Én már kezdem nekiszánni magamat, hogy életem végéig (vagy azon is túl :D) agglegény maradok. Jobb ez így. Nő helyett kutyákat tartok (odahaza) és örömésbódottá! :D
Esetleges alkalmi kapcsolatok meg nem tuják megsebezni az embert, mert nem adja ki magát (bár azok is ultraszarul tudnak esni). Évekre vissza tudja vetni egy-egy ilyen blama az embert. -
#5955 Jé! Mik vannak.
Neked nem mondtak olyan hatalmas baromságot, hogy te tehetsz róla mert túl rendes és megbocsájtó vagy ezért kanászodott el melletted? Nálad nem volt ilyen duma? -
#5954 Nemtom, nem vagyok más. Csak magamról tudok és én túlontúl rendes is vagyok. Nem is én mondom, hanem ők (lányok). Korrekt vagyok, becsületes és szeretem elhalmozni azt aki fontos nekem, nomeg nagyobb bizodalmat helyezni belé, mint amire valójában méltó lenne valaha is... ééés ezt igyexenek is általában kihasználni (már amelyik). Ezért nem is vagyok szvsz. alkalmas hosszabb távra semmire sem, mert mellettem még az angyalok is elkanászodnak.
Persze lehet, hogy egyszer valaki fel tud nőni a feladathoz és megszolgálja a belé vetett bizodalmat, de én már nem is reménykedek ebben.
Szvsz. egyfajta lény van ezen a világon, aki képes ennyi tiszta szeretetet és ragaszkodást korrumpálódás nélkül elviselni és őszintén viszonozni, az pediglen a KUTYA! OSU! Sorry... -
#5953 Miért, te rendes vagy? Vagy cakk pakk kérdezhetném, ti pasik rendesek vagytok? -
#5952 -
#5951 Dedeee. :DDD -
#5950 Ezektől az általánosításoktól felszaladnék a plafonra. Nem olyan ritkák a normális csajok, mint páran azt hiszik. -.- -
#5949 "Az a két álmodozó ma már álmodni nem mer,
Az a két álmodozó ma csupán két álmos ember...." -
#5948 Igen, lényeges, én meg csak azt akartam mondani, hogy nem mindenkinek ugyanakkora mértékben. Nekünk jobban.
A pasinak, aki a millióival dicsekszik, nem annyira, ahogy annak a nõnek sem, akit pont ez érdekelt. És õk valószínűleg pont emiatt találnak csodásan egymásra.
Inkább ne álmodozz. Nincs jó vége, soha. Már ha abba tudod hagyni. -
#5947 Én se azt mondtam, hogy evidensen csóró kell hogy legyen, csak azt akartam volna kifejezésre juttatni, hogy a szerelem (szeretet) lényeges.
Mellesleg az ember saját tapasztalatai befolyásolják a véleményét. Én visszahúzódóbb vagyok, ha gazdag pasival találkozok. Oka is van, bár igyekszem róla nem tudomást venni, de pár alkalommal (nem párkapcsolati területen) igen gazdagok jól belerondítottak az életembe. Más nők hajthatnak rájuk, én kaptam leckét a gondolkodásmódjukból, ami miatt óvatos vagyok velük. Tudom, tudom nem mind olyan, majd ha találkozom egy nem olyannal elhiszem. Ha nekem egy pasi azzal dicsekszik, hogy x milliót keres havonta, akkor elkerülöm. Hogy miért? Csak azért, mert azt tapasztaltam, hogy pár gazdag ember a pénzt előrébb helyezi az embernél és ez nekem nem tetszik. Ennyi. Nekem ilyen jellegű előítéletem van. Le tudnám lazán vetkőzni, ha találkoznék ellenpéldával...Még álmodozom egy kicsit....vagy már nem, lehet már nem.. -
Rundstedt17 #5946 Talán az itteni hozzáállást a nőkkel kapcsolatban legjobban Csáth Géza egy mini novellája jellemzi legalábbis nekem az jut az eszembe:
Józsefnek hítták. Felnőtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nőgyűlölő lett.
Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyőződésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nőgyűlölettől. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert ő Königsbergben élt.
A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetőség nem áll elő. József tehát nőgyűlölő lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az ő kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!
És mégis, egy napon tűzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézőbe ment.
Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sőt, a franciás fűző is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:
- Ön igen idős, uram, a leányom nem lehet a felesége!
József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elő. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betűkkel felírta egy papírosra:
"A női nem bűnei." Írta és kiadja: József.
Azután késő éjszakáig írt.
Sok itt a József:D
-
Rundstedt17 #5945 Egyetértek talán nem ribancoknál kellene próbálkozni:)..... -
Rundstedt17 #5944 ÚRISTEN!Ekkora hülyeséget még komolyan nem olvastam itt egész fórumos pályafutásom alatt!
10 ből 9 leszarja hogy dúsgazdag vagy-e vagy sem,legalábbis biztos hogy nem azért fognak szeretni.....
De FORDÍTSUK MEG AMIT MONDASZ:egy csaj jogosan mondhatná a férfiaknak nincsenek is érzelmeik ha a jó csaj akkor úgyis azt hazudod hogy szereted....
Bírom ezt a kettős mércét...nagyon... -
Rundstedt17 #5943 És most azt várod hogy sajnáljunk vagy mit? -
#5942 Ezernyolcszázhetvenből:
"Általján fiatalemberek legfeljebb a dresszúrában és nem a nevelésben vagy észben különböznek egymástól. Hisz esze kevésnek van, nevelése pedig egynek sem." -
#5941 Én is elmondanám a véleményemet a mai fiatalokkal kapcsolatban,elsősorban a lányokról van szó,de a fiúkra(legalábbis többségükre) is ráhúzható ez a nézet.Elsősorban az én korosztályomról mondom el a véleményem(ez csak az én véleményem),és nem akarok senkit megbántani.
Szóval az elsődleges probléma szerintem azzal van,hogy a lányok és fúk is "túlnőttek" a korukon.Hány és hány olyan fiatalt látsz ,aki minden hétvégén a discókban issza részegre magát,a lányoknak ki sem esik a cigi a kezükből,és az adja a rangot,aki a legjobban "baszott be" a hétvégén,alapvető problémák vannak itt.Nem azt mondom,hogy ne igyon és ne érezze jól magát,mert be lehet rúgni,meg inni is lehet,de mértékkel és ne mindig az legyen a cél,hogy hú most de berugok a hétvégén.És a legszörnyűbb az,hogy mostmár a lányoknál is ez van és minnél fiatalabban kezdődik,pedig egy részeg fiúnál,csak egy szarabb látvány van(ebben a témában),egy részeg lány.Épp emiatt,a lányok nem becsülik meg csak a discopatkány "debebaszottahétvégénfiúkat".És ez elszomorító,és egyrészt a magyar társadalom hibája is.Persze vannak kivételek(csak ritka).
Szóval Ritka rendes lányt találni!
-
#5940 Nem azt mondtam, hogy mindegyik nõ pénzhajhász ribanc. De egy biztos, biztonságos jövõ ígérete igenis vonzóan hat egy nõre, és elõsegítheti érzelmek kialakulását. Azt sem nagyon hiszem, hogy rád nem lenne hatással, és hogy neked száz százalékig a belsõ értékek és az érzelmek számítanak, és bele sem gondolsz, hogy milyen életed lenne mellette, milyen jövõre számíthatsz vele. Ha mégis, hát akkor te vagy az egyik véglet, a pénzhajhász ribanc meg a másik, de szerintem mindkettõnek megvan a maga baja. Az utóbbi elítélendõ, az elõbbi viszont egy kicsit szánalomraméltó. Csak szerelembõl nem lehet megélni, pláne nem vágyakat megvalósítani. -
#5939 Ez nem más mint eccerü' ember oktalan gondolkodása.
Talán nem ribancoknál kéne bepróbálkozni, és azt kéne tudni látni ami van, és nem azt amit látni akarok.
Egyébként zsák a foltját ;)
(Az urak génjébe meg az van, hogy dughassanak, azt' ennyi. Eme önző pont körül forog minden. Egyik tizenkilenc a másik egy hijján húsz. Egymás tökéletes komplementerei.)
-
ba32107 #5938 Az egyetlen értékelhető pozitív tulajdonsága, hogy ambiciózus, és eléri amit akar. De hogy......hülye ribanc. Rühellem az ilyen embereket. -
#5937 Egy magyar film jutott eszembe: Meseautó -
#5936 Tanulságos sztori. Kihasználta a pasikat, amikor fordult a helyzet nem tetszett....Adjon Isten-fogadj Isten. Nemtom miért, de nem sajnálom...Sőt...(lehetett volna pasi is a főszereplő, akkor is ez lenne a véleményem) -
#5935 true
ezt tegnap olvastam el..valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem is... -
#5934 Mi ezekben a biztonság-érzet?
Kocsit lehet hitelből venni, pénz, pozíció, népszerűség egyik napról a másikra megváltozhat a muki helyzete...Ha változik a helyzet mit csinál a nő? Otthagyja, keres mást? Ne már! Nem vagyunk ilyenek!