nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jó ez a topik, elolvastam vagy 1000 üzit (meg írtam is tegnap). Gratula!
És ahogy így olvasgattam, totál az jött le, hogy itt kb mindenki tudja, mit akar, és mindenki maximálisan az a típus aki "jobban szeret".
Én annak tartom magam. És át is látok már a közel 31 évemmel meg a mögöttem lévő kapcsolatokkal sok mindent, de az férfiak 95-99%-ának van egy nagyon nagy előnye velem szembem, hogy én nem tudom magam eladni. Soha nem is érdekelt ez a dolog, és azon túl persze hogy mindenem megvan (semmi extra), a lehető legminimálisabb mértékben vagyok anyagias. Egyszerüen nem tud érdekelni, hogy most 270 vagy 300 forint egy kenyér. Hülye példa lehet, de egyszerüen nem tudok ezen parázni. Engem kizárólag az emberek érdekelnek, és azok a haverok, akikkel a legmélyebb barátságban vagyok és eljutunk egy szintre amikor letisztul előtted a személyisége, hogy ők hogy állnak hozzá másokhoz/lányokhoz, néha már a hányinger kerülget komolyan. De ők el tudják magukat adni, és ennyi.
Szerintem a kettő (t.i. hogy über módon eladd magad, vagy valóban érdekeljenek is az emberek (tudj a legmagasabb fokon szeretni)) együtt nem létezhet.
Néha már úgy érzem, mintha ez valami halálos betegség lenne, lehet az is.
És igen, ritka rendes lányt találni. Akik meg rendesek voltak valaha elanyagiasodtak, pedig hogy ígérték, hogy ők bezzeg soha.
Egyszerüen nem értem, hogyan lehet leélni az életet úgy, hogy olyanokon parázol, mennyibe kerül ez meg az, a szomszéd Ödönnek milyen kocsija van, vagy hogy hidratálni kell az egész testet naponta 1500-szor.
Ritka rendes lányt találni, pláne az én értékrendem szerint.
Így jártam.