22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • klart
    egyetértünk:)
  • minigirl
    Ha a kútbeugrás lesz trendi én kifejezetten örülni fogok, mert sosem követem a trendet, mondhatni "trendetlen" vagyok. :D Szóval a sok "ökör" megy majd a kútba, azok meg, akik függetlenek az átlagtól, megmaradnak. :)
  • klart
    de ki afaszt érdekel mi a trendi,és mi válik majd azzá,ha téged igen,sajnállak.én leszarom totálra.azokat is akik követik,legalább kevesebb gondom lesz ha kútba ugrálnak.:o
  • extramagascsaj
    nem tudom
    engem sosem érdekelt,h mi trendi meg mi nem
  • salsoul
    komoly kérdés ez
  • klart
    jaj nyugodjál már le:|
  • salsoul
    azon gondolkodtam mi lesz ha a kútbaugrás válik trenddé egy szép napon...
    mindenki gondolkodás nélkül?...
  • extramagascsaj
    más idők voltak azok
    akkoribán az volt a trendi,h gimi utolsó évében eljegyzés
    anyám mondjuk kissé elkapkodta a témát
    18 volt mikor megszületett nővérem, és 22 mikor én
  • klart
    elképzelései bárkinek lehetnek,viszont megvalosítani nagyon kevesen tudják,vagy merik,sajnálom őket.igazából csak félnek..
  • chhaya #5684
    #5656: Anno anyám 25 évesen szült először, és mesélte, hogy a kórházban szinte hülyének nézte a többi kismama, mert mindegyiknél legalább 5 évvel idősebb volt... pedig ez csak 27 éve volt. :]

#5680: "totál az jött le, hogy itt kb mindenki tudja, mit akar, és mindenki maximálisan az a típus aki "jobban szeret".

Kb majdnem mindenki ezt hiszi magáról. :] Elméletben irtó okosak az emberek, a gyakorlatban meg fele annyit sem tudnak megvalósítani abból, amit összehordanak. A legtöbb ismerősömnek olyan szép elképzelései vannak a szerelemről és párkapcsolatról, aztán mit látok a valóságban? Féltékenykedések, veszekedések, kisebb-nagyobb szakítások, így kavarás úgy kavarás. Hova tűnik ilyenkor az elmélet? "Jaaa hát ez most kivételes eset, mert..."

#5670: Ha mást nem, akkor negatív példát biztos. "Azért sem leszek én is ilyen." Ez is elég hatásos. :)
  • SuperCharger
    "Akik meg rendesek voltak valaha elanyagiasodtak."
    Nem változtak meg, csak már elkeltek olyanoknak, akik jobban el tudták magukat adni. Legalábbis az én tapasztalatom szerint.

Egyébként kiválóan megfogtad a lényeget.
  • salsoul
    [upsz!, ez nagy lett - de legalább nem kell hozzá szemüveg]
  • salsoul

Hasonlóan érzek, hasonló cipőben.

És igen, a rendes lányban való részesüléshez Isteni kegyelemre van szükség.

S ahogy a költő fogalmaz:

• Kojiro
    Jó ez a topik, elolvastam vagy 1000 üzit (meg írtam is tegnap). Gratula!

És ahogy így olvasgattam, totál az jött le, hogy itt kb mindenki tudja, mit akar, és mindenki maximálisan az a típus aki "jobban szeret".
    Én annak tartom magam. És át is látok már a közel 31 évemmel meg a mögöttem lévő kapcsolatokkal sok mindent, de az férfiak 95-99%-ának van egy nagyon nagy előnye velem szembem, hogy én nem tudom magam eladni. Soha nem is érdekelt ez a dolog, és azon túl persze hogy mindenem megvan (semmi extra), a lehető legminimálisabb mértékben vagyok anyagias. Egyszerüen nem tud érdekelni, hogy most 270 vagy 300 forint egy kenyér. Hülye példa lehet, de egyszerüen nem tudok ezen parázni. Engem kizárólag az emberek érdekelnek, és azok a haverok, akikkel a legmélyebb barátságban vagyok és eljutunk egy szintre amikor letisztul előtted a személyisége, hogy ők hogy állnak hozzá másokhoz/lányokhoz, néha már a hányinger kerülget komolyan. De ők el tudják magukat adni, és ennyi.
    Szerintem a kettő (t.i. hogy über módon eladd magad, vagy valóban érdekeljenek is az emberek (tudj a legmagasabb fokon szeretni)) együtt nem létezhet.
    Néha már úgy érzem, mintha ez valami halálos betegség lenne, lehet az is.

És igen, ritka rendes lányt találni. Akik meg rendesek voltak valaha elanyagiasodtak, pedig hogy ígérték, hogy ők bezzeg soha.
    Egyszerüen nem értem, hogyan lehet leélni az életet úgy, hogy olyanokon parázol, mennyibe kerül ez meg az, a szomszéd Ödönnek milyen kocsija van, vagy hogy hidratálni kell az egész testet naponta 1500-szor.
    Ritka rendes lányt találni, pláne az én értékrendem szerint.
    Így jártam.
  • minigirl
    Szerintem eddig sem voltál népszerűtlen. :)
  • salsoul
    Csak azért mert mintha megugrott volna a népszerűségi indexem a #5674 poszttal.
  • minigirl
    Sajna ahhoz több idő kell és személyes ismeretség, de azért lehülyézhetsz néha, és átgondolom, hogy igazad van-e. :)
  • clio1616v
    pedig általában az van

különben az az optimális hogy neked az a jó ami a párodnak, de ez soha nem valósul meg 100%-osan
  • salsoul
    És most már hiteles vagyok?
  • minigirl
    Egyetértünk mi, csak néha elbeszélünk egymás mellett. :)
  • salsoul
    Persze nyilván akinek a kamionsofőrködés esik jobban az azt választja.
  • salsoul
    Ez így valóban más.
    De azt nem tudom elképzelni, hogy egy kapcsolatban ne azt tegyem ami jól esik.
    Sőt azért választom azt mert az jobban esik, többet nyújt mint bármi más - hoszzú távon gondolkodva.
  • klart
    tudom nagyon jól.semmi olyasmit nem is mondtam szerintem,amivel ellentmondanék ennek
  • minigirl
    Igen, sajna sokszor az a baj, hogy pont az előttünk levő generáció nem mutat példát.
  • minigirl
    Ebben 100%ban egyetértünk.
    Viszont én itt a "kitombolom magammal" nem arra gondoltam, hogy minden nap részeg vagyok, tivornyázom a haverokkal, etc., hanem arra, hogy azt csinálom, ami jól esik. Tény, és "kivételes" helyzet, hogy nekem a "tombolás" pont a tanulásban rejtőzik.
    Amint ott tartok, hogy van stabil állásom, kapcsolatom, amiben érdemes tervezni, valószínűleg azonnal rábólintok a családra.
  • salsoul
    meg kell jegyeznem még, sokszor, nagyon sokszor még a 30-40 éves sincs...
  • Dick Riddick
    Én most próbáltam szerencsét. Sajnos az időzítés nem a legjobb volt. Egyedül az biztat hogy nincs hitelem.
  • salsoul
    fitalokat > fiatalokat
  • salsoul
    addig stimmel, hogy fejlődés... de hogy az irány az előre haladó vagy retrográd az már kérdéses...

Én a magam részemről szívesebben látnék "szerencsét próbálni induló" felnőtté váló, mint - sokszor hitelből - tivornyázó, dőzsölő, deficites fitalokat.
  • minigirl
    Egy mai 17 éves korántsincs szellemileg, lelkileg és anyagi háttérrel sem felkészülve arra, hogy szüljön. Régen meg lehetett tenni, most már nem, sajnos.
    salsoul: te mondod mindig, hogy a világ fejlődik, hát fejlődjünk vele mi is. Noshát, ez is a fejlett világhoz tartozik, fogadd el. Ma már kell az embereknek, hogy kitombolják magukat, mielőtt családot alapítanak.
  • salsoul
    és biológiailag az egészséges utódhoz nem a 30-50 év a legkedvezőb...
  • klart
    jó,igen más idők ezek már,de 22 éves kor nembiztos hogy annyira fiatal,persze ez a nőtöl is függ és az adott helyzettől,anyagiak stb.stb..
  • extramagascsaj
    mert már más időket élünk -.-
  • Dick Riddick
    Hát ez az áldozat téma...
    Ha a páromnak nem tetszene hogy motorozok, az engem hidegen hagyna. Attól hogy együtt vagyunk, nem adnám fel teljesen az addigi életemet. Semmi pénzért.
    Nálam az áldozatok csak egy bizonyos szintig mennének.
  • salsoul
    Ez a kibulizás nem kisebb baromság szerintem mint régen katolikus (és egyéb) körökben a szexualitás elfolytása.
    Cseberből, vederbe...
  • klart
    régebben volt aki 17 évesen szült,kb normális volt ez,tehát min lepődsz meg?:o
  • clio1616v
    Igen az akaraterőm az változatlan, sőt...
  • extramagascsaj
    22? a kurva élet :S
  • minigirl
    Gyereket akkor érdemes vállalni, amikor már kibulizta magát az ember.

Élő példa erre a 2 unokatesóm. Az egyik velem egyidős (22), a másik 29. Mindketten tavaly szültek, mondhatni egy időben. (Fél év különbség van a két gyerek között) A fiatalabbik unokatesóm mindig az anyósára, vagy az anyjára sózza a gyereket, alig törődik vele, bulizgat. Az idősebb unokatesóm felelősségteljes anya, mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekével lehessen, hogy ő nevelhesse. Már most látszik a nevelési különbség a 2 gyerek között.
    Tehát, ha én egyszer gyerekre adom a fejem, tuti nem hamarabb 27nél. :)
  • salsoul
    Valamit valamiért.

Látni párszor mikor a szülők azon vitáznak, hogy ki vágyáz a gyerekre s ki megy szórakozni, mert nem voltak tisztában azzal, hogy a gyerek áldozatokkal jár...