nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Neked is kéne egy olyan barát, mint az enyém. Neki olyan szintű rálátása van a dolgokra, hogy eldobom tőle néha az agyam. :)
Pl, a legutóbb is közölte, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű, és hogy sokat fogok sírni. Rendszeresen közli velem a tényeket, én meg mindig elhajtom a búsba, hogy "áhh, ez most majd más lesz". Aztán mindig kiderül, hogy a kedves barátomnak volt igaza.
És amikor elkezdenék siránkozni, hogy "a szemétje ugyanúgy átvágott, mint a többi", nem kezdi el ecsetelni, hogy a delikvens tényleg milyen szemét disznó, hanem inkább azt mondja el, hogy én mire nem figyeltem a rózsaszín ködtől.
Persze néha jól esne némi kegyes hazugság arról, hogy igenis, szemét volt a pasi, de csak akkor kapom meg, amikor megkérem rá. Akkor mindig tudom, hogy hazudik, hogy azt mondja, amit hallani akarok. Persze ezt csak akkor teszi meg, amikor már elmondta az én hibáimat, őszintén. :) Szerintem ez nagyon jó, mert ha az az ember vágja a képembe, hogy mit rontottam el, akiben 100%ig megbízom, és aki a lehető legjobban ismer, és akit tényleg feltétel nélkül szeretek, akkor (bár nehezen), de igazat adok neki. :)