nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
értem én mindazt amit az utolsó hsz-ban idéztél és egyet is értek vele teljes mértékben..
viszont a magam részéről nem ezzel vitatkoztam..
had idézzem már az ominózus mondatot és akkor talán te is megérted:
"Én a közkönytárakban rohadtam, míg mások buliztak... Vagy van életed, vagy agyra gyúrsz. Persze lehetsz valamiféle korcs hybrid, de akkor egyikben sem leszel jó"
nem azt állította hoyg a munkája lesz korcs vagy hybrid, hanem maga az ember lesz az, akkor ha nem a tanulás vagy az élet közül választja az egyiket.. persze lehet csak én érzem a korcsot és a hybridet pejoratív jelzőnek ilyen aspektusban, de nekem az emberek iyletén minősítésével volt bajom.. miközben az emberiség nagy része nem pusztán "könyvmoly", hanem mondjuk gyereket is nevel ésvagy szórakozik is.. hmm vagyis mindenki korcs hybrid lenne csak azon kevesek nem akik ezt állítják?.. érdekes..
és mégegyszer mondanám.. ehez a mondatnak így semmi köze nem volt a szaktudáshoz.. élet vs agyragyúrás.. szerintem a szaktudás nem zárja ki azt hogy az embernek élete is legyen..
viszont tényleg nem akarnám már tovább megtölteni a fórumot ezzel a vitával és nincs is kedvem ezen tovább lovagolni de ha mégis késztetést érzel a válaszra akkor inkább már privátban, vagy könyvelj el segghülyénél kevesebbnek ahogy jónak látod..