Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
jaja, ez a modellcsaj gyönyörû, ez az egyik legjobban sikerült képe amit beraktál

[/cserf][/fülünyúl]

Yrda
õ szerintem szép, de lehet nem rendes 😊)

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

<#gonosz1>
Kata
helószia <#nyes><#nyes><#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

rotator
fél óra

rotator
Ezt 11:23-kor írtad, már eltelt bõ fél óta, szóval ha csak fele is igaz, akkor azóta már van barátja.
😊

Sugam
képet vagy else hisszük.

akkor biztos a lányokat szereti vagy ilyesmi 😄

-tRs-Landor

Pretorian
Én tudok egy olyan lányt, aki teljesen kibírható, sõt, kifejezetten aranyos, barátságos, emellé még az arca is nagyon helyes (nem kicsit), az alakja is nagyon jó, a s*gge olyan, mintha rajzolták/öntötték volna, és nincsen barátja, 25 éves. De nem mondom el ki az, mert én láttam meg elõször <#finom><#crazya>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fantomlovag
<#love11>

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

-tRs-Landor

Fantomlovag
Én is így vagyok. Multkor haveroméknál aludtam, (házibuli) és mondtam, hogy minden szép és jó, örülök a 4 macskának, de ha reggel felébredek, és nem kétlábú cica lesz mellettem, akkor új sapkám lesz 5 percel késõbb! Bejött, és kizárta a macskákat 😄 Bár persze hogy bejött... Ismer! 😄

Max7
jah az elsõ poén volt 😊 hehe látnád hogy hogy alszik a macskám néha melletem vagy éppen rajtam 😊 de soha nem tanul még ha ráfekszek abból sem 😄 (persze véletlen este kómásan aztán nem értem hogy mit keresek én az emberek között ha ilyen szörös vagyok..)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Semmiféle négy lábú állattal nem vagyok hajlandó egy ágyban kikötni.
Lehet macskája, de ne kerüljön az ágyba, mert azt akkor már állatvédõk ide vagy oda de meg nem mentik.
az nem baj, hogy van macskájuk csak borotválják! 😄D

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Fantomlovag
Ja, íg érthetõ... Hát a macsekok már csak ilyenek... Fekszenek, alszanak, felnéznek... Egyik barátomé azzal szokott szórakozni, hogy mint a villám rohangál faltól falig... Ahol magánórán vagyok, meg egyszer a macska ráfeküdt a könyvemre, és nem lehetett bántani, tehát kávészünet...

De a lényeg, hogy a rendes lányoknak van macskája?

clio1616v
Azon kívül még két állításod volt. <#smile>
A macskásat még el is hittem...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Max7
jó a füle és zavarta a kornyikálás az alvás mûvészetének gyakorlásában...

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
mondom itt feküdt a macska az ölembe... aludt és aszem a 7-es számnál felnézett tök kómásan hogy mivan 😄

Fantomlovag
Namost, a macseknak vagy jó a füle, vagy ... nem akarom tudni ... 😄

clio1616v
hazudsz <#vigyor3>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Max7
jo hangja van a pasidnak 😄 még a macska is felébredt az ölembe vazz

Fantomlovag
Hát az alternatíva inkább érdekelne <#bee1>

clio1616v
Alternatívnak nevezném inkább, lehet így is... 😊

Ez még mindig szörnyûûû.
rotator
Én is szeretem a ritka rendes lányokat. A simán csak rendes elég snassz.

clio1616v
ennyi...

Fantomlovag
Jol hangzik... ÉS hol találtad? Hátha van ott még 😄

kraawz
én megtaláltam a tökéletes nõt,bátran jelentem 😊

'A szerelmet nem lehet keresni,csak megtalálni' - Joyce Greenfall

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

BaliBoy
Téged egyik sem? <#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Fantomlovag
Néha a szöveg is lehet zavaró 😊

Kata
Van akiket a zenében csak két dolog zavar: a dallam és a ritmus.

[/cserf][/fülünyúl]

BaliBoy
OMG! <#wow1><#wow1><#csodalk>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

clio1616v
A gyerek mindenesetre nem csak gátlásoktól, de mentes minden fajta ritmusérzéktõl és énektudástól is, ráadásul mindez szorgalommal fûszerezve.

Fantomlovag
Mi a baj a flegmasággal? 😄

TothLaci
Nálam nem. Tudom, ezt ki nem sz*rja le...
Inkább ne foglalkozzunk ezzel, max akkor, ha sikerül majd megvalósítani.
De mivel az sem lesz, szóval felejtõs. Egyébként lehet, hogy fülbe mászó, de nem nyálas dallamot képzeltem a dalba, továbbá nem is flegmát.
clio1616v
az ilyesmi? üt <#hehe>
ToTo: legalább így jöjjön ki a szótagszám neked is...

TothLaci
Nem.
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Fantomlovag
Fülbe mászó, és szívbe markoló. Meghatódtam...

TothLaci
Õszinte leszek, azért írtam le a verset, hogy a dallamát ne felejtsem el.
clio1616v
A dallama mindenesetre fülbemászó... <#wink>

TothLaci
Nah, kitaláltam egy zeneszámot, melynek címe: Toto - Õszinteség,
lányoknak szól, ezt elõre közlöm, de sajnos megvalósíttással
gondba vagyok, mert nincs cuccom hozzá, na meg tudjátok mikor
fogom ezt én elénekelni? 😄

Nem kértem, hogy szeressél,
de elvártam volna, hogy õszinte legyél
Szerettem volna szép életet,
nem jött össze, menj, isten veled.
Sajnálom már azt a napot,
mikor azt hittem, mindig veled alszok,
úgy gondoltam, nem lesz másképp
Tévedtem, mert nem volt õszinteség,
Õszinteséééééééég, Õszinteség, Õszinteséééég

...
Fantomlovag
Ejnye... Akkor mondjuk úgy, hogy elterelõdtek a gondolataim!

Különben is, már az elején is vicc volt az egész... A verseket csak olvasni szeretem. Különben is antitálentum vagyok (lejebb be is bizonyítottam).

TothLaci
Nem nyitok topikot.
Majd megteszi helyettem más...
Annak fogod fel, aminek akarod.
clio1616v
Ahhoz nyiss egy másik topikot, de ha rám hallgatsz kapásból a gumiba nyitod, ha nem akarod az eszmefuttatásodat két hetes pihenõ után elkezdeni.

clio1616v
A betû megvan... de a sorra nem bírok rájönni, nem mintha sokat törtem volna rajta a fejem.

TothLaci
Én válogatós vagyok, olyan is maradok...
Szerintetek miért nem vagyok megelégedve magammal? 😮
Fantomlovag
Hát a leállás okát megtalálod, ha (mint én) összeolvasod az elsõ betüket, és rájössz a következõ sorra 😊

A kezdés oka meg az volt, hogy sok gyógyszert szedek, mert beteg vagyok, és apámnak meg jó a bora 😄

clio1616v
Nem csak azt nem értem, miért álltál meg, de azt sem, miért kezdtél bele.