nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
részben egyetértek,de lehet hogy én különleges emberfajta vagyok mert én a saját életemmel kapcsolatban sem szeretem az igazságtalanságokat, nyilván amit az én értékrendem szerint annak tartok, pl amikor a cégünknél nemrég leépítés volt meglepődtem hoyg nem engem, a kvázi új embert rúgták ki, hanem egy régebbi tagot, egy családos apát aki sztem jól végezte a dolgát.. szóvá tettem hogy ez miért van és hogy biztos átgondolták-e ezt.. megtudtam az okát és így már megértettem de nem tudtam volna annyiban hagyni.. vagy pl ismerek egy csajt akit bármikor megkaphatnék ha akarnék mert tudom hogy szerelmes belém, biztos jó is lenne, de tudom hogy nem működne a kapcsolatunk, előbb utóbb végetérne és neki ez szar lenne.. nem vagyok szentde látszik megint ellenpélda vagyok az általánosításaid ellen..
fantomlovag meg semmit nem mondott azzal amit kijelentett, mert pontosan tudjátok hogy nem erről volt szó.. arról volt szó hogy aki nem egy területnek szenteli az életét az már hybrid korcs vagy középszerű, nem pedig arról hogy egy megbecsült ember egyenlő e vagy sem egy gyilkossal.. és félreértés ne essék nem azért bonyolódtam ebbe a vitába mert esetleg valami sérelmet éreznék magammal kapcsolatban, nem vettem magamra mert tisztában vagyok a hibáimmal is és az értékeimmel is, csak általában nehezen térek napirendre a fölött hogy vannak emberek akik műveltnek és tanultnak gondolják magukat ilyen nézetek mellett..
a magam részéről kiszállok ebből a vitából, igazából nincs kedvem erről többet vitázni, gondolj az emberekről bátran amit gondolsz, hangoztasd is bátran legalább megismerünk.. egyedül azt remélem hoyg ilyen a felfogással soha nem jutnak emberek olyan irányító pozícióba ahol emberek sorsa felől dönthetnének..