Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
EGY lánnyal gruppen?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

tehát a KÍGYÓ tehet mindenrõl.. 😄
egy feminista naplójából 😄

-tRs-Landor

Max7
miért egy jó kis gruppen egy rendes lánnyal 😄

amugy meg mindenrõl a nõk tehetnek ha éva nem kívánja meg az almát és a rohadt kigyó nem beszéli rá akkor még most is a sörömet kortyolgatnám a paradicsomban és nem géne gürizni 😊 (bocs nem lehetet kihagyni és csak kicsibe irom mert van aki komolan is venné)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

na kibújt végre a szög a zsákbó :ÐDd

-tRs-Landor

Z
<#nyes><#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

minigirl
hagyd, úgysem érti... :S

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Nem tereltem, csak az elõzõ hszedben úgy tûnt, mintha tudnál férfiként is (és nem hímsoviniszta s*ggfejként) viselkedni. De látom, megint tévedtem, sajnálom.
De akkor kifejtem, hogy neked is érthetõ legyen: szidod a nõket, általánosítasz, anélkül, hogy tudnád, kik járnak ide, és milyenek. Az olya n pasik, mint te nem is érdemlik meg a normális nõket. A saját példámon tanultam meg.
Ezt is kifejtem: 3 hónapig éltem együtt az exemmel, õ elvárta, hogy mossak-fõzzek-takarítsak (ezzel semmi baj), ámde mit kaptam tõle? Semmit. Hazajött melóból, leseggelt a tévé elé, és élvezte, hogy rend van. Egy rohadt köszönömöt sem kaptam, pedig én sem meresztem otthon a valagamat egész nap, sõt azt sem vártam el, hogy eltartsanak. Innentõl kezdve ne gyere nekem azzal, hogy a nõnek ilyen-megilyen pasi kell.
Azt leginkább mi tudjuk eldönteni, mire van szükségünk, de olyanra, mint te, biztos nincs.

sz4bolcs
Ajaj, most meg ezek szerint neked nyalizok. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

gercse
jaja, bár szerintem a többi sem rossz

bens
nyalizzál csak, illik a személyiségedhez

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
jaj de szépen tudsz terelni

CattiBrie
Mennyi nõismerõ, tapasztalt férfi ír ide... 😄DD

[/spam]&#8482;

Jól van nah rájöttem😊.Nem baj majd lesz másik😊

sz4bolcs
xDDD "ha nem csak kényeztetteti magát"
Majdnem észrevétlenül bele-bele bújtat egy ilyet, hogy aztán legyen mire hivatkozni. De valóban, már egyre jobb. 😄

sz4bolcs
Egészségedre.

minigirl
még mindig arrogáns vagy, de már javul

bens
milyen poénos vagy, mindjárt szétröhögöm magam.

sz4bolcs
Köszi, van barátnõm. És azt írtad, te is találtál már robotgépet. 😄

bens
sztem keress egy kényes picsát és legyél a kiskutyája. az pont jól fog álnni neked.
én meg, mint hímsoviniszta, keresek egy nõt aki nem csak a száját jártatja egész nep, hanem hasznos dolgot is csinál.
és akkor megegyeztünk, és le is zárhatjuk.

bens
na akkor most megvilágítom a dolgot:
1. lebaszol h nekem valami tanyasi liba kéne, aztán én ugyan úgy lebaszlak, majd neked áll felljebb, h miért basztalak le. gratulálok. de nem is tudom h egy nõtöl lehet-e mást várni.
2. elmagyarázom h sztem egy nõ akkor jó, ha nem csak kényeztetteti magát, hanem szeret házimunkát is végezni, ezért is lebaszol, majd kifejted h te pont ilyen vagy. ezért ismét gratulálok, azt hiszem ezek után nem is kell hozzáfûznöm semmit.

te valami nagyon ügyes lehet<#eljen>

© Skill (#1026) üzenetére akartam írni, bocs a tévedésért.
sz4bolcs
Most ezt úgy írod, mint ha meggátolnálak benneteket ebben. 😄

Mégha kupidót mondasz, de nem álmodozni akarunk, hanem gyakorlatba ültetni egy-egy kapcsolatot azzal a ritka kinccsrel, aki a téma címében szerepel.
sz4bolcs
psszt! 😄

adjátok fel! nem gyözhettek! lelöttem az álommanót! 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

grizzly21
Chasing cars ! legnagyobb

Fantomlovag
Tény, de Nõ miatt fentartani egy háztartást. Az igazából szép dolog. Van is spackós neve... mi is... ja igen... Házasság 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Fantomlovag
1, ha olyan nõt akar, akkor már nem rendes pasi, mert a rendes pasik rendes nõt akarnak... Vagy már megint magamból indulok ki...

2, Látom bejött a Zokni probléma is 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

sz4bolcs
milyen teát iszol?

bardocz
nálunk szinte csak nekem van állandó poharam,felõlem fekete lehetne a kis tealevélmaradványoktól 😄 én akkor sem mosnám ki,elenben anyukám szereti
ja
sztem az van hogy aki jól néz ki az vagy hülye mint a ....
vagy ribanc
aki meg rendes az kinézetre nem jön be 😞
persze van olyan hogy királyul néz ki és rendes,de nem sok

BaliBoy
Ez a topik még mindig létezik?! 😊

És még mindig értelmetlen a címe.

Ritka rendes lányt találni, hmm.... talán Nehéz rendes lányt taláni, vagy lehetetlen... stb. vagy Ritka a rendes lány, de így semmi értelme, de min. magyartalan.

BTW. A mai lányok felszínesek, üresek. Legalábbis a "top" csajok. Ostobák, két színûek, esetenként erkölcstelenek. Az életükben nincs semmi csak a mának, a bulizásnak élnek. Semmiféle értéket nem képviselnek.
De megvan a másik fele is a dolognak. A nem "top" csajok akik rendesek, kedvesek, de kinézetre max átlagosak. És köztük is vannak azért hisztisek. Ez a nagy büdös helyzet.

A KFT már régen megénekelte:

Buta lány vagy Elizabet, óóó, de szép a hajad.
A nyakamról majd ledörzsölöm, óóó, a rúzsodat.
A beszéd nem a te asztalod, de a csípõd bomba jó,
Nem is tudom mit tegyek, ilyenkor mi a jó.

Ha veled alszom Elizabeth, óóó,
Az mámorító.
Reggel viszont egy ostoba nõ, óóó,
Elszomorító!
Az egyik felem feléd húz, de a másik hazafelé,
Elizabeth, te kacér nõ, ez a helyzet nagyon izé.

Az a baj, hogy a nõk vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?

Fura lány ez az Elizabeth, óóó,
Most hova megy el?
Az a srác pedig hova nyúlkál, óóó,
A kezeivel?
Gyere vissza Elizabeth, az egész csak tréfa volt,
Nélküled én már nem vagyok se élõ, se holt.

Az a baj, hogy a nõk vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Max7
nálunk mindenkinek van saját pohara muteromnak van egy csicsás fém bögréje amit egy cégtõl kapott ajándékba az ott elvégzett munkájáért (nem nagy dolog de büszke rá)

fateromnak van egy kis korsója amit õ is szintén ajándékba kapott és ezért szereti

nekem meg van egy fél literes bögrém amit azért szeretek mert fél literes és nem kell 6x tölteni 😄

kajánál 2 tányér koszolodik max meg egy savanyuság tál meg néhány evõeszköz ezért indítsam be a mosogatógépet?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

már félek elõre is. én leszek meglincselve a többiek miatt! 😄
mind1 egyszer elbirom azt a keresztet!

sz4bolcs
Egy háztartás miatt pazarlás nõt tartani. 😄😄😄

sz4bolcs
Legtöbb soviniszta ezt mondja. Õ nem nézi le a nõket, csak tudja, hogy hol a helyük. <#vigyor2>

bardocz
hát nem tom,mi hárman vayunk itthon,de megtelik az a mosogatógép 😄
én meg úgyse nyitogatom,max mosás után ha ki akarok venni belõle valamit😄
Max7
#1001: nem csupán anyával együdt él mert a bátya kirepült a férje otthagyta a pasija otthagyta a huga meg kis idõre elköltözött nagymuterhoz... 2 embernek de pl nálunk 3 embernek minek mosodgatógép? bent rohad 4 tányér meg 4 pohár 5 napig szerinted nincs szaga? te 4 tányér miatt beindítanád a mosogatógépet? pazarlás.... ezért nálunk úgy van hogy mindenki maga után mosogat....

#1011: helyes 😊 akkor én rendes pasi vagyok jejejejeje üdv a klubban <#integet2>

#1000: kabeeeeee<#crazya>

gercse
<#eljen> végre látok mást is, aki hallgat Snow Patrolt

grizzly21
1. szerintem nem! aki tenyleg rendes az eleve nem hajt, nem nyomul, hanem max kezdemenyez, de biztos nem a hisztis, "egyszeru" lanyok fele. szvsz

minigirl
inkább Sonata Arctica, az (nekem) nyugtatóbb 😊

minigirl
veled elõbb-utóbb találkozom XD

grizzly21
semmi ertelme egymast szapulnotok, ugysem ismeritek egymast😊 hallgassatok egy kis Snow Patrol-t az bejovos mostanaban, es megnyugtat😊

én fogaim még meguszták! huh !

minigirl
Ismeretlenül ócsárolni? IQban is nagy vagy... :S
A BMW ok, ha az enyém, és én dolgoztam meg érte. Kopasz pasi? Ha egy is a közelembe jön, kiverem a fogait. Szoli? Lol... Kérdezd Skillt, szoktam-e én olyan helyre járni...
Takarítani pont szeretek sõt! Mániákus vagyok, lényegtelen. A fõzéssel vannak gondjaim, dehát nem születtem konyhatündérnek, milyen szörnyûség... Hamburgert meg akkor sem ennék, ha éhhalál kerülgetne...
Talán gondolkodni kéne, mielõtt hülyeségeket írsz... Ja, bocs, tudom, neked az nem megy... Kérj meg valakit, hogy magyarázza el, mit is írtam...

ez egy lány totyik ne várd el tõlük hogy megértsék mit akarsz mondani. lehet meg se akarják. 😉

bens
"a rendes pasik a buta, hisztis, egyszerû lányokra hajtanak"

ez nem igaz. az igazság az h a jó csajok észre se veszik azokat a pasikat akik nem feltûnõen arrogánsak és beképzeltek. max néha kiröhögik õket.

bens
neked meg egy BMW-s bõrfejû fejelõsbarom, aki minden nap ad 50ezret szolira meg hamburgerre, otthon meg majd kitakarít az alkalmazott. igazán nagyszerû, tudod az ilyen nõket szokták 0-ra értékelni.

bens
idézem magamat, mert úgy látom neked is nehezen megy felfogni amit mondani akartam:

"egyetlen szóval se mondtam h lenézem a nõket. pontosan annyi szükség van nõkre, mint férfiakra, ez nyilván tény. és még csak azt se mondtam h a nõk hibája a sok hülyeség, amit csinálnak, manapság egyre több kapcsolatban. az idióta életképtelen pasik hibája, akik hagyják magukat, és pár jó dugásért képesek nyáladzani és meztelencsigaként viselkedni a nõ elõtt.
egy nõnek nem szabad megadni a lehetõséget arra h behülyüljön, ennyi az egész. a nõk azért hajlamosak idióta módon viselkedni egy kapcsolatban, mert így születtek, ezzel nincs is baj. az a baj, amikor egy pasi nem képes férfiként viselkedni."