Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
egy feminista naplójából 😄
-tRs-Landor
amugy meg mindenrõl a nõk tehetnek ha éva nem kívánja meg az almát és a rohadt kigyó nem beszéli rá akkor még most is a sörömet kortyolgatnám a paradicsomban és nem géne gürizni 😊 (bocs nem lehetet kihagyni és csak kicsibe irom mert van aki komolan is venné)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
-tRs-Landor
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De akkor kifejtem, hogy neked is érthetõ legyen: szidod a nõket, általánosítasz, anélkül, hogy tudnád, kik járnak ide, és milyenek. Az olya n pasik, mint te nem is érdemlik meg a normális nõket. A saját példámon tanultam meg.
Ezt is kifejtem: 3 hónapig éltem együtt az exemmel, õ elvárta, hogy mossak-fõzzek-takarítsak (ezzel semmi baj), ámde mit kaptam tõle? Semmit. Hazajött melóból, leseggelt a tévé elé, és élvezte, hogy rend van. Egy rohadt köszönömöt sem kaptam, pedig én sem meresztem otthon a valagamat egész nap, sõt azt sem vártam el, hogy eltartsanak. Innentõl kezdve ne gyere nekem azzal, hogy a nõnek ilyen-megilyen pasi kell.
Azt leginkább mi tudjuk eldönteni, mire van szükségünk, de olyanra, mint te, biztos nincs.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Majdnem észrevétlenül bele-bele bújtat egy ilyet, hogy aztán legyen mire hivatkozni. De valóban, már egyre jobb. 😄
én meg, mint hímsoviniszta, keresek egy nõt aki nem csak a száját jártatja egész nep, hanem hasznos dolgot is csinál.
és akkor megegyeztünk, és le is zárhatjuk.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
1. lebaszol h nekem valami tanyasi liba kéne, aztán én ugyan úgy lebaszlak, majd neked áll felljebb, h miért basztalak le. gratulálok. de nem is tudom h egy nõtöl lehet-e mást várni.
2. elmagyarázom h sztem egy nõ akkor jó, ha nem csak kényeztetteti magát, hanem szeret házimunkát is végezni, ezért is lebaszol, majd kifejted h te pont ilyen vagy. ezért ismét gratulálok, azt hiszem ezek után nem is kell hozzáfûznöm semmit.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
2, Látom bejött a Zokni probléma is 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
sztem az van hogy aki jól néz ki az vagy hülye mint a ....
vagy ribanc
aki meg rendes az kinézetre nem jön be 😞
persze van olyan hogy királyul néz ki és rendes,de nem sok
És még mindig értelmetlen a címe.
Ritka rendes lányt találni, hmm.... talán Nehéz rendes lányt taláni, vagy lehetetlen... stb. vagy Ritka a rendes lány, de így semmi értelme, de min. magyartalan.
BTW. A mai lányok felszínesek, üresek. Legalábbis a "top" csajok. Ostobák, két színûek, esetenként erkölcstelenek. Az életükben nincs semmi csak a mának, a bulizásnak élnek. Semmiféle értéket nem képviselnek.
De megvan a másik fele is a dolognak. A nem "top" csajok akik rendesek, kedvesek, de kinézetre max átlagosak. És köztük is vannak azért hisztisek. Ez a nagy büdös helyzet.
A KFT már régen megénekelte:
Buta lány vagy Elizabet, óóó, de szép a hajad.
A nyakamról majd ledörzsölöm, óóó, a rúzsodat.
A beszéd nem a te asztalod, de a csípõd bomba jó,
Nem is tudom mit tegyek, ilyenkor mi a jó.
Ha veled alszom Elizabeth, óóó,
Az mámorító.
Reggel viszont egy ostoba nõ, óóó,
Elszomorító!
Az egyik felem feléd húz, de a másik hazafelé,
Elizabeth, te kacér nõ, ez a helyzet nagyon izé.
Az a baj, hogy a nõk vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?
Fura lány ez az Elizabeth, óóó,
Most hova megy el?
Az a srác pedig hova nyúlkál, óóó,
A kezeivel?
Gyere vissza Elizabeth, az egész csak tréfa volt,
Nélküled én már nem vagyok se élõ, se holt.
Az a baj, hogy a nõk vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
fateromnak van egy kis korsója amit õ is szintén ajándékba kapott és ezért szereti
nekem meg van egy fél literes bögrém amit azért szeretek mert fél literes és nem kell 6x tölteni 😄
kajánál 2 tányér koszolodik max meg egy savanyuság tál meg néhány evõeszköz ezért indítsam be a mosogatógépet?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
mind1 egyszer elbirom azt a keresztet!
én meg úgyse nyitogatom,max mosás után ha ki akarok venni belõle valamit😄
#1011: helyes 😊 akkor én rendes pasi vagyok jejejejeje üdv a klubban <#integet2>#integet2>
#1000: kabeeeeee<#crazya>#crazya>
A BMW ok, ha az enyém, és én dolgoztam meg érte. Kopasz pasi? Ha egy is a közelembe jön, kiverem a fogait. Szoli? Lol... Kérdezd Skillt, szoktam-e én olyan helyre járni...
Takarítani pont szeretek sõt! Mániákus vagyok, lényegtelen. A fõzéssel vannak gondjaim, dehát nem születtem konyhatündérnek, milyen szörnyûség... Hamburgert meg akkor sem ennék, ha éhhalál kerülgetne...
Talán gondolkodni kéne, mielõtt hülyeségeket írsz... Ja, bocs, tudom, neked az nem megy... Kérj meg valakit, hogy magyarázza el, mit is írtam...
ez nem igaz. az igazság az h a jó csajok észre se veszik azokat a pasikat akik nem feltûnõen arrogánsak és beképzeltek. max néha kiröhögik õket.
"egyetlen szóval se mondtam h lenézem a nõket. pontosan annyi szükség van nõkre, mint férfiakra, ez nyilván tény. és még csak azt se mondtam h a nõk hibája a sok hülyeség, amit csinálnak, manapság egyre több kapcsolatban. az idióta életképtelen pasik hibája, akik hagyják magukat, és pár jó dugásért képesek nyáladzani és meztelencsigaként viselkedni a nõ elõtt.
egy nõnek nem szabad megadni a lehetõséget arra h behülyüljön, ennyi az egész. a nõk azért hajlamosak idióta módon viselkedni egy kapcsolatban, mert így születtek, ezzel nincs is baj. az a baj, amikor egy pasi nem képes férfiként viselkedni."