22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    A munkahely nem jótékonysági intézet, mint ahogy te sem vagy jótékonysági intézet a munkahely számára.
    Ergo mikor a dolog úgy hozza: teljesen szabadon vagy a cég küld el téged, vagy te hagyod ott a céget.

Az említett elbocsátás okát nem tudom.
    De ha nekem kellene valamiért elbocsátani, kérdés nélkül azokat az embereket bocsátanám el akik a legkevesebb hasznot/legtöbb deficitet termelik a cégnek, s nagyjából csak melegedni járnak be.
    És nem érdekelne, hogy közülük ki hat gyerekes családapa pl...

Az hogy ki hogy finanszírozza a családját mindenkinek egyszemélyes magánügye.

Csajt én is ismerek aki belém szerelmes, de én nem vagyok belé.
    Ergó nem lesz semmi köztünk. De mi ebben az érdekes?

Minden ember ember, s minden ember maga dönt arról, hogy mit kezd magával, életével.
    Hasznossá teszi e magát valami/valaki számára / valamiban vagy szór-a-kozva elherdálja az életét.

Mikor arról szóltam, hogy ha sok dologgal foglalkozik vki akkor kozépszerű lesz, akkor az nem az ember minősítése volt hanem a munkáé amit csinál.

Megpróbálom másképp megvilágítani, hogy miről van szó, hogy megértsd:
    inkább nem próbálom meg... nem érdekes...

Ami engem illet köszönöm, hogy állandóan művelt bölcs embernek véltek, ám nem vagyok az. De ezt is hiába pofázom...
  • High end PC #5372
    Hát még milyen ritka rendes lányt megdugni :D
  • norbre
    részben egyetértek,de lehet hogy én különleges emberfajta vagyok mert én a saját életemmel kapcsolatban sem szeretem az igazságtalanságokat, nyilván amit az én értékrendem szerint annak tartok, pl amikor a cégünknél nemrég leépítés volt meglepődtem hoyg nem engem, a kvázi új embert rúgták ki, hanem egy régebbi tagot, egy családos apát aki sztem jól végezte a dolgát.. szóvá tettem hogy ez miért van és hogy biztos átgondolták-e ezt.. megtudtam az okát és így már megértettem de nem tudtam volna annyiban hagyni.. vagy pl ismerek egy csajt akit bármikor megkaphatnék ha akarnék mert tudom hogy szerelmes belém, biztos jó is lenne, de tudom hogy nem működne a kapcsolatunk, előbb utóbb végetérne és neki ez szar lenne.. nem vagyok szentde látszik megint ellenpélda vagyok az általánosításaid ellen..

fantomlovag meg semmit nem mondott azzal amit kijelentett, mert pontosan tudjátok hogy nem erről volt szó.. arról volt szó hogy aki nem egy területnek szenteli az életét az már hybrid korcs vagy középszerű, nem pedig arról hogy egy megbecsült ember egyenlő e vagy sem egy gyilkossal.. és félreértés ne essék nem azért bonyolódtam ebbe a vitába mert esetleg valami sérelmet éreznék magammal kapcsolatban, nem vettem magamra mert tisztában vagyok a hibáimmal is és az értékeimmel is, csak általában nehezen térek napirendre a fölött hogy vannak emberek akik műveltnek és tanultnak gondolják magukat ilyen nézetek mellett..

a magam részéről kiszállok ebből a vitából, igazából nincs kedvem erről többet vitázni, gondolj az emberekről bátran amit gondolsz, hangoztasd is bátran legalább megismerünk.. egyedül azt remélem hoyg ilyen a felfogással soha nem jutnak emberek olyan irányító pozícióba ahol emberek sorsa felől dönthetnének..
  • Dick Riddick
    Ezért kell eljárni pókerezni. A legjobb hely.
  • Dick Riddick
    Legalább nem vagyok egyedül. :)
  • salsoul
    Ezt én is benéztem :)
  • Sné Zsuzsa
    ne mar :D

sztem ez vissza is igaz...tok mind1, minden ember mas es mas..minden ember, tehat no es ferfi egyarant

latom felkapott a tema..akinek ennyi ideje van agyalni ilyeneken meg jo, h nem talal maganak csajt ;)
  • Dick Riddick
    Most éppen komoly ellentétek feszülnek egymásnak.
    Vegyél fel védőszemüveget belépés előtt.
  • Dick Riddick
    Hogy minden otthonülő embernek elviselhetetlen a modora, és magánakvaló el*aszott ember.
    Csak te nem ezt írtad.
  • Sné Zsuzsa
    ritka rendes...
  • Herr Lehrer
    melyik? :D
  • Sné Zsuzsa
    ne mar...most ez komoly ez a tema? :)
  • Herr Lehrer
    miért? hogy értetted? :D
  • salsoul
    Céges karácsonyi újévi egybevont vacsorára/partyra voltam hivatalos.

S gondoltam teszek valamit a részemről, hogy ne legyek folyton otthonülős...

Igazi barátom?
    Egy van. S ő érte bármikor bármit.
  • Dick Riddick
    Sorry, még egyszer elolvastam, én értettem félre.
    Amit leírtál, az igaz, fordítva már nem.
  • Herr Lehrer
    persze ahhoz hogy fejlődjön a világ, szükség van ilyen emberekre, de azért ne köpködjük már le azokat akik inkább élni szeretnének.
  • Herr Lehrer
    de, minden normális ember akar barátokat, haverokat. aki kijelenti hogy "nekem nem kellenek barátok", ott valami gáz van.persze lehet közben nagyonokos, és érthet nagyon dolgokhoz, de akkor se teljesen egészséges
  • Herr Lehrer
    ha nem a barátaid, akkor miért jársz velük társaságba?
    esetleg azért mert igazi barátaid nincsenek?
    akkor ugyanott tartunk megint csak.
  • salsoul
    huhh... erről kérdeztem volna?
  • extramagascsaj
    nézd már meg ki postjára ment a válasz -.-
  • Dick Riddick
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
  • salsoul
    Hol isss írtam, hogy a barátaim?
  • salsoul
    Hol is írtam, hogy a barátaim?
  • extramagascsaj
    madarat tolláról...
  • Herr Lehrer
    Ahha, szóval vannak neked is vedelős, csajozós barátaid, de mégis kijelented hogy minden vedelős csajozós ember szar ember, akkor ezek szerint te is barátkozol szar emberekkel?
  • extramagascsaj
    okés
    te biztos jobban tudod mit érzek:D
  • salsoul
    Persze, meglehet ideologizálni, meg lehet racionalizálni
  • extramagascsaj
    személyeskedünk? ok:D
    általában nem rögtön publikálom a postokat...
    az meg más,h vki egyedülálló vagy magányos
  • salsoul
    Vagy egész egyszerűen nem vegyrokon a tömegemberrel.

Jómagam is járok mindeféle társaságban pl és azon a ponton magamra maradok mikor:
    - a vedelésről kell beszélni, majd vedelni kell, mert hát mi más az ünnep mint alkalom az ivásra, és megemlékezés a legnagyobb ivásokról
    - és ki kit mikor hogy húzott/húzna meg.

Egyéb téma: ünneprontás.

És hopsz, igazad van:
    "olyan szinten elviselhetetlen a modora, és annyria magánakvaló elbaszott ember, hogy emiatt egyszerűen senki nem barátkozik velük, otthonülős lesz"
  • salsoul
    A blog másról beszél...
  • Herr Lehrer
    akkor ki?
  • extramagascsaj
    most én sem abban tengődök :D
    szal..fail :D
  • salsoul
    Nekem jó így.

Nem én vagyok a magányban és boldogtalanságban meg melankóliában tengődő...
  • Herr Lehrer
    én biztos nem, most írok ide először:D
  • salsoul
    Mindig ti emeltek csak trónra...
  • extramagascsaj
    hm
    mi lenne,ha ennyi okosság után dugnál egyet?! lehet másképp látnád a világot rögtön
  • salsoul
    Nos, ha majd foglalkozol egy kicsit különböző népek - egymástól független - szent hagyományaival akkor kaphatsz egy kis ízelítőt abból, hogy mi lehet fölébbvalóság.
  • extramagascsaj
  • Herr Lehrer
    amúgy minden ember, akinek olyan szinten elviselhetetlen a modora, és annyria magánakvaló elbaszott ember, hogy emiatt egyszerűen senki nem barátkozik velük, otthonülős lesz. És ilyenkor jön az hogy találjuk ki hogy "hát nekem nem kellenek barátok, hát én úgy se járok sehova, mert mindenki idióta aki eljár valahova, és az otthonülős ember sokkal értelmesebb, okosabb" de ez csak mind fedőszöveg amivel áltatják magukat, egyszerűen csak elviselhetetlen emberek akikkel nem barátkozik senki, ezért nincs is kivel kimozdulniuk otthonról.
  • salsoul
    Tökmindegy mihez van jogod.
    Ítélkezünk és kész, te is én is mindenki.
    Tudatosan is és tudattalanul is.
    A tárgyra nézve kedvezően is és kedvezőtlenül is.
    Tetszik, nem tetszik.

S itt meg kell jegyezenem, hogy mindenki csak a számára kedvezőtlen ítélet, skatulya ellen tiltakozik.
    A számára kedvező ellen miért nem ???
    Annak miért van több alapja, létjogosultsága ???
    Miért jobb az ???

Ezt mond meg !!! Lécci-lécci-lécci !!!

Ha pedig nem ítélkezhetünk, akkor semmibe se ítélkezzünk, Cozma gyilkosa esetében se ítélkezzünk!
    Egyenlő mérce minden ügyben.

Egyébiránt Fantomlovag mindent elmondott.