nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • MrSpock
    Igen a lányok könyebben viselkednek így,és nenmérzik át a súlyát hogy mit is csinálnak,ez egy jó "buli"és kész.Csodálkoznak ha esetleg az ember érzelemmel közelít?Ohh..az mi..ezt nemértem,de hát én csak..juj..ezek a reakciók. Imádnak szórakozni,holott egy értelmes fiú,normális,aki esetleg nem csak kihasználni akarja a dolgokat,meg teljesen benézi.:-(:-)És érezd magad hülyén,és megvezetve,csalódottan odébbállsz,és ürességet érzel,és újabb szeg az érzelem koporsójába.
    Megismerés az mi?Kérdem én,sokan felhozzátok itt,hogy nemismerted meg eléggé.De van mikor pont te ismered igazán,és értékeled benne azt amit más észre sem vesz,az apró dolgokat is.Bekell vallani a mai ismerkedések inkább felületesek,jaj dejót buliztunk,összejöttünk.aztán x idő szét..hmm..mi lehet az oka? Sokan nemlátják a fától az erdőt,mindenki érzelmekről papol,de igazából nem fogják meg azt ami ehhez az úthoz vezet. És sírás,hogy hát megcsalt,meg nemműködött..mert az igazság az,hogy a lányoknak a jó,tuti nemkell,(érzelmekről beszélek)csak a szar!(Tisztelet a kivételnek)