22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#4973 Csak vannak esetek,mikor úgy végzősnek,hogy uhh nemtudom jobblenne ha nem beszélnénk semmiylen formában..nemtudom..felejts el,de aztán puszi,meg tudom hogy mit érzel,és majd jelentkezem! Cak kérdem én akkor minek?Hogy a szívem ismét fájjon,hogy esetleg csalódott apsijában vagy mi,vagy eldöntötte,hogy izéé csak mégis esetleg jólennék..mert átgondolta? -
extramagascsaj #4972 nekem is volt ilyen...
persze szenved az ember...de idővel beletörődsz és tovább lépsz... -
#4971 Igen megoldható,de csak abban az esteben ha tényleg vasakaratod van,és esetleg lesz melletted valaki akit szeretsz. Akkor már nem érdekel úgy a dolog.De ha nincs és látod,vagy tudod,hogy más öleli.:-( -
#4970 Igen azért elkellene fogadnia,bármenyire is szar érzés. én is aztszoktam tenni,pedig nem is vagyok "ronda":-) De helyesen is csináltad,ez szimpatikus nekem. Mert más hogy ha te megtetszel valakinek és elutasítod,mint hogy ő szórakozik kicsit,te megszereted és akkor bocsi ez nem is valódi,jobblesz ha elfelejtesz. -
extramagascsaj #4969 jah
de megoldható...idővel meg vasakarattal -
#4968 Tudom. :)
Asszem, pont a tesótopikban írtam tegnapelőtt, hogy van egy srác, aki a megismerkedésükn pillanatában rámmozdult. Megmondtam neki, hogy ne várjon tőlem semmit, mégsem hajlandó elfogadni. Görcsösen küzd azért, hogy megszerezzen, bármennyire is elutasítom ezt a témát. Kedveesen, de határozottan próbálom leállítani, és soha nem tettem, vagy mondtam olyat, amiből arra következtethetett volna, hogy van esélye, mégis, ő úgy gondolja, hogy van.
Oké, amikor elkezd siránkozni, hogy "jajj, én ronda vagyok, azért nem kellek senkinek", nem mondom meg neki, hogy "szerintem is az vagy", csak bölcsen hallgatok, mert nem akarom megbántani. Viszont, tévképzetekbe sem kergetem. -
#4967 Igen ebben az esetben érthető a dolog,hisz nemakartatok soha semmit egymástól,a barátodnak nem jöttél be,és nem úgy nézett rád mint egy nőre.Optimális dolog ez,de ellenkező esetben hihetetlen nehéz.
Főleg ha érzed a másik oldal csábítását!Végülis ilyenkor önuralom kell,és megpróbálni nem úgy nézni a másikat. -
extramagascsaj #4966 -
#4965 Részemről nem akartam fiúbarátokat. Csak a lányokkal nem jövök ki valami jól. Sajna már kiscsikó koromban is jobban érdekeltek a matchboxok, mint a barbik.
A legjobb barátomat 3 éve ismertem meg, amikor fősulira kerültem. Sosem fordult meg egyikünk fejében sem, hogy ez lehetne több is. Beszéltünk már róla nem egyszer, és arra jutottunk, hogy semmiféle férfi-nő fizikai vonzás nincs köztünk. Sőt, drága barátom be is szokott nyögni olyanokat, hogy "te nem vagy nő, te ági vagy!!!". :) -
#4964 Ez érdekes,mert okés hogy a barátért mindent megtesz az ember,de ilyen esetben valszeg az a döntő,hogy nemjöttök be egymásnak mint fiú-lány.Egyikőtök sem érez többet,vagy soha nem is akart.Mert ugye mint tudjuk ha valaki jobban szeret,akkor már probléma van..ha megmindkettő nagyon akkor meg összejönnek. -
#4963 Néha eltűnődöm,hogy egy lány miért akar fiúbarátokat? "Csak"barát.Miért kezdi el,miért megy bele,és ha másik félről érzelem akkor visszavonul.
Más a gyerekkori barátság,hogy együtt nő fel az ember. Mert ha valaki szimpatikus beszélget vele,és akar találkozni,vagy sűrűn keresi a társaságát,és jó vele lenni,de csak barát. Teszem azt egy pasi bepróbálkozik egy lánynál,és nemjön össze,akkor okés jólvan ez fuccs. De nemmondja azt,szeretlek meg minden,de hogy jaj legyünk csak barátok,meg minden. Lányoknák ez nem így működik,szórakozásnak tekintik a barátot,és talán kicsit kihasználásra tartják.Főleg ha esetleg még a barát,kicsit érez is,szeretné ha több lenne,mint barátság.És ugye nem ő kezdeményezett,és mégis szívás a vége!Ez ami igazán eltudja szomorítani az embert. -
#4962 Nem értek egyet veled. A legjobb barátom fiú, és többet megtesz értem, mint bármelyik csajáért, bármikor. Ez fordítva is így van. Egyszerűen azért van így, mert nekem is és neki is fontosabb a barátság, mint bármely pasi vagy nő. Nameg, persze azzal is tisztában vagyok, hogy a pasim bármikor elhagyhat, viszont a barátaim sosem fognak elhagyni, és ők akkor is ott lesznek, amikor épp össze van törve a szívem egy szemét pasi miatt. -
#4961 Mintahogy a nők is nehezen értik meg, hogy egy férfi NEM feltétlenül keres lánybarátokat, mert van éppen elég neki. Hiába no. :D Ergó vagy szex és ehhez kapcsolódó tevékenységek, vagy kampó. Nem mindenki akar "barátkozni", arról nem beszélve, hogy a nők az ilyen "barátaikat" is leginkább fel- és kihasználják, éppúgy ahogy a partnereiket. Viszont van egy óóóóriási különbség. Amit hajlandó vagyok megtenni egy nőért aki valamit nyújt is cserébe (pl. magát), azt nyilván SOHA nem fogom megtenni egy másikért aki csak haverkodik, avagy az ő felfogásában "barátkozik" velem. Ilyen rémületesen egyszerű.
Persze nekem is vannak női barátaim, de az igen sok időbe és sok-sok konfliktusba és közös múltba került. Értük már hajlandó vagyok bizonyos fokú áldozatokra. DE a számuk gyarapítására nem vagyok hajlandó (amúgyis hosszú évtizedekbe kerül az én analógiám szerint). -
#4960 Dehogynem..csak azért vannak szintek.Nekem is vannak lánybarátaim akikkel néha tali jókat beszélgetünk,ennyi.Még elég csinosak is,de sosem volt az,hogy uhh..összekellene jönni vele,pedig normálisak,csak nem úgy indult az egész dolog. Nem mindegy hogy egy lány hogyan indít,közelít,és az egész viselkedése meghatározó.Főleg ha mondjuk ő keresi a társaságod,meg jaj így szeretlek,hiányzol,meg édesem,szívem,picim,tündérkém..nemkarok itt jelzőket írni:-)És olyankor te miket gondolj,nah meg kezded megismerni,és érzelmi síkon is indul valami nálad. Mondjuk ez durvább eset,de ugyanez finomabban is..és csak barátkozni szeretne,vagy szimpinek tart..? Ha az ember őszinte és felvállaja hogy uhh..basszus,nekem nagyon bejön ez a lány,és kezdem megszeretni..akkor ijedtség,meg amiket leírtam. -
extramagascsaj #4959 talán azért, mert általában azért vagyunk túl kedvesek...mikor tényleg szeretnénk vmit tőlük nem csak barátként -
#4958 Mert a férfiak ennyire nem tudják elképzelni, hogy egy csaj esetleg csak barátkozni akar, és nem összejönni? Hihetetlen... -.- -
#4957 Igen a lányok könyebben viselkednek így,és nenmérzik át a súlyát hogy mit is csinálnak,ez egy jó "buli"és kész.Csodálkoznak ha esetleg az ember érzelemmel közelít?Ohh..az mi..ezt nemértem,de hát én csak..juj..ezek a reakciók. Imádnak szórakozni,holott egy értelmes fiú,normális,aki esetleg nem csak kihasználni akarja a dolgokat,meg teljesen benézi.:-(:-)És érezd magad hülyén,és megvezetve,csalódottan odébbállsz,és ürességet érzel,és újabb szeg az érzelem koporsójába.
Megismerés az mi?Kérdem én,sokan felhozzátok itt,hogy nemismerted meg eléggé.De van mikor pont te ismered igazán,és értékeled benne azt amit más észre sem vesz,az apró dolgokat is.Bekell vallani a mai ismerkedések inkább felületesek,jaj dejót buliztunk,összejöttünk.aztán x idő szét..hmm..mi lehet az oka? Sokan nemlátják a fától az erdőt,mindenki érzelmekről papol,de igazából nem fogják meg azt ami ehhez az úthoz vezet. És sírás,hogy hát megcsalt,meg nemműködött..mert az igazság az,hogy a lányoknak a jó,tuti nemkell,(érzelmekről beszélek)csak a szar!(Tisztelet a kivételnek) -
#4956 a lányok sokkal könnyebben viselkednek így egy fiúval, mint fordítva...
és sokan erre azt hisszük, hogy...aztán mégsem
én is benéztem már eccekécce :) -
#4955 velem is volt olyan hogy a lány tök kedves volt, húú mikor találkozunk.. dejó volt beszélgetni.. vett nekem ajándékot karácsonyra.. én ezeket jeleknek vettem..
aztán kiderült hogy ez semmi más csak örült nekem és lelkes volt.. de ennyi.. van ilyen -
Steve Q #4954 "ha azt mondod hogy csalódtál benne mert nem gondoltad hogy ilyen vagy olyan és ezért megutálod a másikat, akkor semmi más nem történt mint hogy nem ismerted meg eléggé, viszont volt egy kialakított képed róla ami leginkább azon alapul hogy te mit várnál el tőle, vagy milyennek szeretnéd látni.."
Igen, ami az igazságot illeti, tényleg nem ismertem eléggé, mert valahogy - hiába volt velem tök kedves, hiába akarta, hogy amikor csak lehet, melléüljek, meg elkísérjem ide-oda stb. - sosem adott igazán esélyt rá. -
Steve Q #4953 Hát, lehet, de most már olyan édesmindegy :) Semmit komolyat nem tudok iránta érezni többé. MSN-en egy dühös pillanatomban meg is írtam neki, hogy "most már titokban marad az, amit el akartam mondani" - utólag teljesen fölöslegesnek találom ezt a lépésemet.
Amúgy én is olyan vagyok, aki az aprócska jeleket nemigen veszi észre - úgy vagyok vele inkább, hogy ha egy lánynak mondanivalója van nekem, mondja el egyenesen nekem, nem harapok =) -
#4952 a gyűlölet meg a csaóldottság érdekes dolog.. közhely de csalódni másban nem lehet csak magunkban.. ha azt mondod hogy csalódtál benne mert nem gondoltad hogy ilyen vagy olyan és ezért megutálod a másikat, akkor semmi más nem történt mint hogy nem ismerted meg eléggé, viszont volt egy kialakított képed róla ami leginkább azon alapul hogy te mit várnál el tőle, vagy milyennek szeretnéd látni..
és amikor ő egyszer kilép ebből a felépített elképzelésből és azzal az énjével találkozol amilyen ő valójában, akkor jön az hogy: "csalódtam benned".. innen meg már csak egy lépés az hogy megutáld, hiszen úgy érzed hogy hazudott neked vagy átvert.. pedig csak magadat verted át.. -
#4951 hm.. hát nálam kicsit más a helyzet.. én elmondtam neki hogy mit gondolok róla, de nem azt hogy szerelmes vagyok vagy ilyesmi, mert ez nem számít.. (jópár éve amúgysem tudom igazából már mi az hogy szerelem, leginkább azt tudom biztosan hogy nagyon kedvelek-e valakit vagy sem)
ha találkozunk jól érzem vele magam, ha nem és néha ha eszembe jut hogy ő van akkor meg jókedvem lesz már ettől a dologtól is..
valószínűleg nem lesz, de ha lennie kell valaminek kettőnk közt akkor annak is örülni fogok, ha nem akkor így marad ahogyan most is.. nem nagyon volt még ilyen, de én ezzel is jól "elvagyok".. absz nem érzek semmilyen szinten keserűséget vagy fájdalmat vagy bármi ellenérzést.. lehet hülyén hangzik de van bennem egy "szeretetcsomag" amit ő elő tudott hívni és bármi is történjen tudom hogy ez önzetlen és elvárások nélküli a részemről felé -
extramagascsaj #4950 "És igen: a szerelem és a gyűlölet tényleg egy tőről fakad: erős érzelmek. :) Tudom, hogyan alakul át ez, tényleg nagyon morbid és olykor fájdalmas is."
Hú de igaz -
#4949 Értem. :)
Igazából erre nem is tudok mit mondani. Talán csak annyit, hogy mielőtt éreztetted volna vele, inkább megmondani kellett volna. Lehet, hogy az a lány is (mint sokáig én) "férfimód" működik, és nem veszi észre az aprócska jelzéseket.
És igen: a szerelem és a gyűlölet tényleg egy tőről fakad: erős érzelmek. :) Tudom, hogyan alakul át ez, tényleg nagyon morbid és olykor fájdalmas is. -
Steve Q #4948 Azt, amit a hozzám hasonló helyzetű fiúk sokáig nem mernek elmondani a kiszemeltnek: hogy beleszerettem, már régóta többet érzek iránta a barátságnál, meg hasonlókat. Előtte nem elmondani akartam, hanem éreztetni vele, de nem vette az adást. A döntő pillanatban pedig, amikor mindent be akartam vallani neki, kinevetett. Itt lett vége. Meglepő, hogy tud egy pillanat alatt a szerelem gyűlöletté változni. Mintha egy tőről fakadnának vagy mittudomén. Nagyjából ennyi :D -
#4947 És mit akartál mondani neki? :) -
#4946 fail. -
extramagascsaj #4945 -
Steve Q #4944 'Ritka rendes lányhoz' van szerencsém? :D -
Steve Q #4943 Hihi, én is voltam ilyen helyzetben... úgy lett vége, hogy ő kinevetett, én meg mélységesen meggyűlöltem, mert még meghallgatni se volt képes. Azóta olyan lányokkal foglalkozok csak, akik nem néznek hülyének :D -
#4942 ja.. csak nem engem akar -
extramagascsaj #4941 -
Steve Q #4940 Hm, mostanában senki nem ír ide. Talán mindenki megtalálta azt a bizonyos 'ritka rendes lányt'? :) -
#4939 Jó a memóriád. Nekem felül íródik néha. -
buBa0 #4938 Ha akartál valamit valakitől szerintem nem felejted el akármilyen kapcsolatban is vagytok most egymással.Én legalábbis mindenkire emlékszek. -
#4937 Hmm... Én már vele kapcsoaltban nem emlékszem hogy akartam-e valaha mást. Most olyan távol áll tőlünk, hogy már el is felejtettem... -
buBa0 #4936 Én így szereztem a legjobb barátomat. -
#4935 Na igen... Bár érdekes, hogy több lánynál voltam úgy, hogy gondoltam először összebarátkozunk, aztán... És olyan jó barátok lettünk, hogy aztán más egyikünknek sem jutott eszébe. :) -
extramagascsaj #4934 én voltam már haverral...nem volt gond
és nem is mondom,h barátok soha nem jöhetnek össze...nem lehet szerelem,vagy jó szex belőle
én csak azt mondom,h a barátom nem szexpartner...ennyi