nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Ephyra
    hát szerintem olyan hogy rendes lány nemnagyon van már,ámbár ahogy nézzük ezt.mindenkinek vannak oylan dolgai amit megtett és nembüszke rá,vagy voltak ilyen alkalmi kapcsolatai,ez már rég nem rendes lányra illő tulajdonság,de ez kitér még sok más féle dologra ami a viselkedésében nyilvánul meg.szerintem kár ezen témázni továbbá,a világ bonyolult.de azért ha egy lány hűséges,és őszintén szeret.melletted van mindig,és barátod is egyben hogy a kedvesed emellett,azért rendesnek mondható el.de különben a világban mocsok van fertő,nézzen mindenki magába,és merje azt mondani de én rendes lány/fiú vagyok..és én soha nemtettem/tennék egy lánnyal férfival rossz dolgot.és rájön hogy ez nemigaz.:|
    az én véleményem ez.sőt mint kiderült hatalmasat tévedtem még sok dologgal kapcsolatban mert én rosszfiúnak számítok mint ez kiderült.:D
    ennek sosem lesz vége,erre a dologra azok hívatkoznak igazán,hogy nincs rendes lány már,vagy a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek,akinek nincs nője,és csak a gép előtt éli ki magát nők teréén is jpg-kre.vagy mert lusta nőt keresni,lusta barátnőt összeszedni,vagy mert foshik mindentől,és bemagyarázza magának hogy úgysse jön össze.etc etc..aki nem tesz valamiért egy kicsit is,ne is várjon semmit.