nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • norbre
    érdekes hogy nálam részben a nők indították el ezt a folyamatot :) jobb akartam lenni mint azok akiknek voltak csajaik hogy nekem is legyenek, vagy jobb akartam lenni mint azok akikbe az én csajaim szerelmesek voltak :D aztán persze akaratlanul is rájöttem hogy mik a fontos, kevésbé fontos dolgok, és elkezdett kirajzolódni az a "világ" ami (ahogyan te is említetted) az alapjellememhez leginkább közel áll, és innen már a "csajos" célok lassan el is tűntek és azon kaptam magam hogy valójában magamat építem :)

na igen ez mindig nehéz kérdés, mármint másokat kívűlről megitélni.. mert ugye "boldogak a lelki szegények", csak kérdés hogy ez kinek mit jelent.. ha valaki egyszer eljut egy felsimerésre lehet-e azzal a felismeréssel együttélni ha közben másként cselekszik? nálam legalábbis ez mindig valamiféle "belső nyomást" eredményez ami előbb utóbb ki kell hogy jöjjön belőlem.. ha "szerencsés" passzban vagyok akkor pont azt a részt formálom ami ezt okozta és nem mégegy rizikófaktort kapok helyette :)