nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Orionk
    azért tényleg álljunk meg a dolgok menetével.

Nekem is volt rendes kapcsolatom, szerettük egymást a barátnőmmel, és 7 hónap után lett vége. Egészen pontosan ez június elején történt. Azóta nem volt rendes barátnőm. Szóval nem ugy kezelem a csajokat, mint a kurvákat.

Egyszerűen most nem vágyom egy olyan kapcsolatra, amilyen a barátnőmmel volt, mert jó volt, és nehéz volt elfogadni az egyik napról a másikra, hogy már nincs.
    De most nem vágyom kapcsolatra. Viszont szex-re igen, és szerintem ez nem valami nagy titkolni való dolog. Jó persze nem sétálok végig a váci utcán egy pólóban, amire rá van írva, hogy szexre vágyom.

Egyszerűen szerintem a szex az nem olyan nagy tabu, mint a legtöbb ember gondolja, hogy még a masztizást sem meri bevállani, annak ellenére, hogy a lakosság 99 százaléka csinálja.
    A szex az élet velejárója, vagy szerintetek nem? Akkor most csak akkor lehet benne részem, hogy ha megint lesz egy rendes barátnőm? pfff...

Ja, és nem kell szó szerint venni, hogy a randin mondom meg a csajnak, hogy nem kapcsolatot szeretnék, hanem... Természetesen olyat nem csinálok csajjal, hogy randira hivom, hogy azt higyje, hogy kapcsolatra vágyom, és mégsem. Nem verem át őket.
    A lényeg, hogy kérdeztem a velem egykorúakat, hogy ők hogyan vannak ezzel.

De ezek szerint, akkor kapcsolat kell a szex-hez is.