nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Harcolj? Mi vagyok én? Szkande bég, Herkules vagy Toldi Miklós? Azét ne essünk már át a ló túloldalára kérem...
Persze, ha meg valóban az evolúció "szabályai" szerint harcolnék akkor meg én lennék a szemét. --> megölöm / elteszem láb alól az összes többi pasit aki csak rád mer nézni, stb. Harcoljak így érted? Ez kell neked? Alacsonyodjunk le állati szintre? Persze tudom, te valszeg nem ebben a formában gondoltad, de nem gondolod, hogy ez a "küzdjünk meg duma" egy nem kicsit idegesít sokakat?
"És ne hidd azt, hogy minden lány az első randin elkezdi tervezni az esküvőt, viszont a lányok inkább stabilabb kapcsolatra vágynak, mint holmi egyéjszakás kalandra."
Az lehet. Csak valahogy sokszor nagyon nem ez jön át. Mi is erre vágyunk bizonyos szinten. Miért? Mert, ha van egy jó kapcsolat, akkor nem kell nap mint nap "küzedni" és jól érezzük magunkat benne. Küzdöttem a suliban, küzdök a sportban, hol a túróba küzdjek még? Küzdelem az egész élet? Az lehet. De azért húzzúk meg már a határvonalat valahol talán. És akkor az ember rá is jön, hogy talán túlzóak az igényei sokszor.