nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Minden ember különböző, van aki egyedül érzi jól magát, persze ez nem jelenti, hogy remete lesz, csak mondjuk maximum élettársi kapcsolatot tudna felvállalni ami jóval kisebb felelősség mint egy házasság. Úgy látom a világ erre halad, kevesebb házasság, több "együttélés". Mert ebből, bármikor könnyedén ki lehet lépni. Én se tudom elképzelni, hogy valaha is házas ember leszek, egyszerűen nem az én asztalom, persze mindenki azt mondja, hogy majd "benő a fejem lágya", lehet, egyelőre nagyon távol áll tőlem ez az egész. Úgy gondolom a házasság egy régi kor maradványa ami bekerült a társadalmi normák közé, ez lett a szokás. Aki boldog az papír nélkül is boldog, aki egyedül boldog az társ nélkül is boldog. Persze ezt lehetetlen olyan embereknek magyarázni akik csak az érem egyik oldalát látják, nem tudják elképzelni, hogy lehetséges ez és azzal hitegetik magukat, hogy biztos nem boldog az aki egyedül van. Amerikában 100-szor könnyebben megértik ezt az emberek, ott az az elv van, hogy élj úgy ahogy neked tetszik(persze amíg másoknak nem okoz vele problémát), én se hittem el amíg nem voltam kint.