nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bounty88 #3753 Szeptember 25:"érdekes dolog történt velem ma. egy régi csaj ismerősöm, akivelegy éve nem vagyunk jóban, vagyis semmilyen viszonyban, ma mosolyogva rámköszönt, persze én is visszaköszöntenm neki, de magambanmeg voltam lepődve és kicsit megörültem. és nem igen tudtam mire vélni a dolgot, hogy most azért köszönt rám mosolyogva, mert ez egy yilen nap, jól alakult neki minden, és még azt is elfelejtette hirtelen hogy miért is nem vagyunk jóban, avagy direkt köszönt igy, hogy ezzel valami célja volt..." - na ma összefutottam vele a buszmegben...épp arrafelé tartottam, odaértem hozzá, gondoltam msot én köszönök rá(hangosan és érthetően),de semmi...a mobiljával szórakozott, vagy csak abba temetkezett, mert látta hogy jövök...na mindegy, ez már eléggé lehangolt, felszálltunk a buszra, de semmi...az a tipikus tudjátok, hogy amikor én jobbra nézek akkor ő balra, amikor én felnézek akkor ő le, szal tök nem nézett felém amennyire én láttam..szóval a multkori talán csak véletlen volt, vagyis vagy jó napja volt, vagy mivel régen nem voltunk más szemtől-szemben, ezért zavarában csak rámköszönt (mosolyogva)...mindenesetre sztem ha ma is akart volna köszönni, akkor azért egy pillanatra legalább rámnéz..de hát nem igy volt, én rápillantotam közelről, amikor leszálltam a buszról, de ő csak nézett el balra...