nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Az olyan "barátok" akiket igazábol nem is érdkelsz, azok nem barátok...
nálam van olyan kategoria, hogy ismerős, haver meg barát...
ha valakivel jóba vagyok akkor ismerös, ha jóban vagyunk akkor haver, barát kategoriában van 1 talán még egy ember. Nem kell mindenkire azt mondani hogy barát, hogy megbiz benne és közben le se szar, vagy érdek van a dolgok mögött. Legyen egy vagy kettő de akkor azokra számithatsz és nem vágja át a fejed.
Persze mondták már ezért, hogy mert "milyen vagyok," meg milyen buta felfogásom...
A hogy vagy, mizu stb. dumáktól falramászok én is, föleg, ha tudják hogy nem vagyok túl jó paszban de azért csak megkérdezik... aztán ha nem adok értelmes választ akkor bunkó vagyok.
Volt nekem is hasonló esetem egy lányal. Mindig olyan érdekesen viszonyult hozzám, jóba lettünk MSN-en rengeteget beszélgettünk és meg biztam benne, talán ő is bennem. De 10/9 alkalommal én irtam neki, ő magátol nem igen írt. Néha eröltetett volt az egész máskor egész jól elbeszélgettünk. Problémáit is elszokta mondani, bár nagyon eröltetve. Folyton az volt, hogy "inkább mesélj valamit te"...
Ahogy megismertem kezdtem azt gondolni, hogy milyen különleges, rendes lány stb. (azt végén pofára esés nem kicsit nagyon... naivitás már megint)
Suliban volt, hogy köszönni is alig akart, máskor pedig hogy benne megbizhatok, "hisz barátok vagyunk" szöveg.
Aztán mikor barátnőivel tervézték hogy elmennek valahova bulizni, akkor hogy oké de mennyek el én is stb.
Aztán persze a dolog itt megáll, sose jutottunk el sehova se.
Ha valami aproságon öszevesztünk elmondott minden féle szar szemétnek, máskor meg mikor én mondtam magamra akkor azon sértödött meg, hogy megint magamat mocskolom, meg ne legyek ilyen stb. sokszor azon sértödött meg, ha bocsánatot kértem...
Aztán hirtelen egyik naprol másikra megváltozott, onét meg csak romlottak a dolgok...
Még anyit a barátság dologhoz... ha megkérdezek valamit akkor az igazat mondják, ne azt amit mondani kell vagy ami jobban esne nekem...
mert ha pofámba hazudnak szarabbul esik mintha a fájdalmas igazságot hallanám...