nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • norbre
    Mi a probléma a megcsalással?
    - Hogy mondjuk romboló hatása van a kapcsolatra és megcsalt énképére (tudom, vannak nyilván olyan kizökkenthetetlenek akiket egy ilyen sem ingat meg, én nem iylen vagyok)
    - hogy hogy gyengíti az általános bizalmamat a következő kapcsolatok irányában

Miért gond ha megcsalnak?
    - ez akkor gond ha kötődöm ahoz aki megcsal, és azért gond mert fáj
    - azért gond mert elárulja a másik a bizalmamat
    - mert azt érezteti velem hogy bármit teszek, sosem lehetek elég jó
    - mert lerombol egy újabb illúziót arról hogy létezik boldog tartós és hosszú kapcsolat

Mit jelent neked a megcsalás?
    - hm.. hát ilyen egyszer volt részemről, félig bosszú, félig az önbecsülésem visszaszerzésére tett kísérlet, de nem éreztem igazán jól magam
    - volt benne némi izgalom, de sokkal több keserűség, és utána meg lelkiismeret furdalás és az a rossz tudat hogy hazudok valakinek, és hogy ez nem én vagyok

Ezen kívül mit jelenthet még?
    - hogy valami nem működik a kapcsolatban
    - hoyg valaki másra vágyik

Miként fordíthatnád előnyödre a megcsalást?
    - nem hiszem hogy ezt bármiképpen az előnyömre tudnám fordítani, de ha van jó ötlet kiváncsi vagyok

Miként erősíthetné és gazdagíthatná a megcsalás a kapcsolatot?
    - mondhatnám hogy a hűtlen fél ezáltal új erőre kap és hasonlók, de nem hiszem hogy ettől én jobban érezném magam valaha is.. azt akihez kötődöm és akit szeretek nekem nem esik jól más ágyában, ölelésében tudni, erre is csak azt tudom mondani, hogy nem tudom elképzelni miként szolgálhatná a megcsalás a kapcsolatot?