nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #21644 Igen csak így rengeteg hozzánk hasonló szingli folyamatosan korosodik mi is elérjük a 30-35 éves életkort barátnőnk szinte egy szál se volt aztán azért nem fogunk kelleni, mert szerintük nincs meg a kellő tapasztalat ráadásul igencsak félelmetes bele gondolni, hogy mit csinálhatott akkor addig egy 35 éves szingli férfi verte a faszát otthon egyedül? Nos a másik, hogy nekem pl a jelenlegi életkorom ellenére nem célom a családalapítás egyáltalán erre megvannak a magam indokai én csak egy teljesen normális élettársi kapcsolatra gondoltam jóban rosszban. Az sem segít rajtam, hogy egyáltalán nincs egzisztenciám és tengődöm. Nyilván amiért dolgoztam gyerekkoromban a stabil anyagi háttér, ami nekem jelenleg nincs méginkább csökkenti az esélyeim a zárkózottságomról és az emberi igényeimről nem is beszélve. Nos sok hozzám hasonló is el fog jutni a 35. életévébe és majd az akkori korunkbeli nőket csak a családalapítás fogja érdekelni megrögzötten szóval utána megint az lesz, hogy a huszonévesekben kereshetünk akár egyéjszakás kalandokat, akár csak egy komolytalan kapcsolatot, akik egyre inkább éretlenebbek lesznek agyilag. Ahogy haladunk előre az időben a társadalmunk egyre igényesebb, egyre inkább elkényelmesedett lesz holott rohadt nagy szegénység van, de a nők legnagyobb hányada ugyanúgy meg fog maradni túlzottan is igényesnek. Bonyolult téma egyébként...
Az viszont teljesen fix, hogy Pesten baromi sok az agymosott, flegma, önértékelési zavaros és döntésképtelen bige.