nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bajgunar
    PFf. Nah igen. Ezek az sms-ek. Szóban nem tudta elmondani? (felhívva téged), vagy személyesen? Szánalmas. Nc. Ilyen szóra sem érdemes. Ne bánd egy percig se. Ilyenkor így utólag belegondolva, csak az bántott engem pl, hogy elfecsérelt idő volt, felesleges beszélgetés, tali, stb... Aztán arra nem képes, hogy elédállva közölje a tényeket, h bocsi, de nem.

Azt tudatod velük, hogy (nem megbántani akarlak), mivel szembesüljenek, ha személyesen találkoznak veled? Ez sok embernek hátrány, vagy félnek ettől az állapottól, meg elítélik az ilyen embereket. Na ezeket is kerülni kell nagy ívben. Beteg agyúak. Nekem is van egy ismerősöm, nagyon csinos, helyes kiscsaj. Neki is mozgáskoordinációs problémái vannak a lábával. De hihetetlen mértékű szíve van, kedves, aranyos és őszinte. Neki sem volt egyszerű. Vele is így bántak. Sok bántó levelet kapott, meg megsértették. De mára már van egy pasija, és nagyon boldogok.

Küldhetsz képet. De én már egy ilyen társkeresős oldalon sem vagyok fennt. Elég volt. S ha netán úgy alakul, hogy megint szingli sorsra jutok. Tuti nem regizek be mégegyszer. Elő meg végképp nem fizetek 1 petákot sem.