Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerencsére velem az ellenkezõje esett meg.
Ez a történet kb 3 éve történt meg, azért írom le, hogy okuljatok belõlle.
Sosem akartam házasságot, a szabad életet szerettem, 20 évesen kezdtem el dolgozni 30 évesen még a szüleimnél laktam, nem költöttem semmire, így elég komoly anyagi tartalékaim voltak, sajnos ekkora halt meg édesanyám is, rájöttem hogy változásokra lesz szükség, nem élhetek örökké egyedül, új célokat tûztem ki magam elé: családot szeretnék, és egy társat magam mellé.
Eljártam sok helyre szórakozni, megismertem egy fiatal 22 éves lányt, akivel hamar jóba lettünk, késõbb bemutatott a szüleinek, szimpatikus voltam nekik, hozzájuk költöztem, 2 év múlva összeházasodtunk.
Ezután az apja összehívott engem, a feleségem, és az anyósom egy családi megbeszélésre, konkrétan felvázolta nekem a lehetõségeimet.
Megkérdezte mennyi megtakarításom van. Erre a kérdésre nem számítottam, de nem akartam megmondani, hogy közel 15 millió forintom van a bankban, ezért azt mondtam, nem sok, konkrétan semennyi.
Erre azt mondta, már pedig el kell hamarosan költöznünk onnan, örökké nem lakhatunk velük.-ebben igaza is volt.
Mivel bankban dolgozik vezetõ beosztásban, elmondta, hogy tud nekem kedvezõ hitellehetõséget ajánlani, illetve elhelyez engem a cégnél, így az akkori fizetésem közel dupláját kerestem.
Mivel volt 15 millió megtakarításom, és egy betonstabil munkahelyem az apósomnak köszönhetõen bátran vettem fel a 10 milliós hitelt.
Meg is találtuk a megfelelõ házat, 16 millió forintért, az apósomék felajánlották, hogy a maradék pénzt kifizetik, illetve állják a teljes felújítási költséget is, így 22 millióba volt a ház, mire beköltöztünk.
Beköltöztünk, élveztük az új lakást, és környezetet, igazából nagyon boldog voltam, de még is nyomta a lelkem, hogy tulajdonképpen átvertem a családom, jobb szót nem tudok rá mondani.
Rá fél évre, hogy beköltöztünk az új házba a feleségem kisbabát várt, gondoltam kell egy autó majd, így az ekkora már 20 milliós megtakarításomból bátran választhattam bármilyen autót.
Tulajdonképpen ezt nagyon rosszul tettem, mivel nem egyeztettem elõre se a feleségemmel, se az apósommal errõl a döntésrõl.
14 millióért vettem egy autót, azt gondoltam örülni fog a feleségem neki, hogy végre lesz mivel közlekedni, hogy jön a baba, nem kell majd buszoznunk.
Csak épp arra nem gondoltam, (gondoltam lelkem mélyén de valamiért meg kellett vennem, mindig is arról álmodtam, hogy saját autóm legyen) hogy számon fognak kérni mibõl is vettem egy 10 milliós autót. (azt mondtam ennyibe került.)
Mondtam, hogy kicsit gyûjtögettem az elmúlt években, hebegtem habogtam, de nem hülyék, tudták, hogy 10 milliót nem lehet csak úgy összeszedni pár év alatt.
Ültünk az elõtérben, lesütött szemmel bámultam a szõnyeget, nem tudtam a szemükbe nézni, leginkább az ijesztett meg, hogy õk sem szóltak egy szót sem.
Számon kértek, hogy kis is vagyok én valójában, és mi szükség volt arra, hogy átverjem õket.
Erre én azt feleltem, hogy minden igaz rólam, csak volt egy kevéske megtakarításom a múltból, amit nem mondtam el.
Ami ezután történt konkrétan nem részletezném, annyi a lényeg, hogy még abban az évben elváltunk, és el kellett költöznöm, a gyerekemet nem engedték, hogy látogassam ezután.
Nem bírtam tovább abban a városban lakni, muszáj voltam elköltözni az ország másik felére, és új életet kezdeni, lezárni a múltamat.
A feleségemmel, az apósomékkal nem tartom a kapcsolatot, számot cseréltek, leginkább az dühít, hogy a saját fiamat nem láthatom, és ezt csak saját magamnak köszönhetem, és a gyerekes hazugságomnak.
Rólam annyit, hogy azóta új életet kezdtem, nem kívánok most semmilyen kapcsolatot még jópár évig, amíg ki nem heverem ezt a kapcsolatot.
Bérelek egy lakást, még fizetem a hitelt, amit felvettem, és van egy új autóm, amit egyedül használok, sajnos már a gyerekülést ki kellett vennem, mert mindig könnyes volt a szemem amikor hátrafordultam, ezért a pincében pihen, remélem nem túl sokáig.
Anyagilag kezdek egyre jobban helyre állni, de muszáj új célokat kitûznöm magam elé az életben, mert ebbe bele lehet õrülni hosszú távon, szóval akarok majd családot, de még kétszer is átgondolom hogy állok hozzá ehhez az egészhez.

http://www.hellring.com/

<#wave><#puszi>

chhaya
<#wave>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

The Protector
Hamlett kiszórja a szemetet!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

És micsoda?

Ez mind aranyos, de ha nem haragszol, egy kívülálló számára azért eléggé bûzlik itt valami Dániában. No offense.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

😊

Fuccs az egésznek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Merre vagytok lányok? 😊 Hol bujkáltok? 😊

clio1616v
szegény gergely 1 percnek is örülne

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Visszatérve erre az eltartós pénzes témára....

- Vannak akik csak a pénzre mennek, a többi kritérium lényegtelen.
- Vannak akik bevallják hogy számít a pénz, mert élni abból kell
- Vannak akik azt mondják a pénz nem számít, de belül tudják hogy cirógatásból nem lesz befizetve a villanyszámla és gáz nélkül nem fõ meg a bableves.
- Vannak akik azt mondják a pénz nem számít, és el is hiszik...aztán megkapják a személyi igazolványt, mert abba a korba léptek.

IXEMG: Küldtem képeket. Hát nézd a csávónak õ a 3. nõje mégis úgy fogalmazott hogy elege van a pesti libából. jó hogy egy önbizalom hiányos vidéki kishercegnõt eltud csábítani ha elhúzza elõtte a mézes madzagot...
Még úgy tett nekem h Peti levitt saját költségén Esztergomba. Mondom úgy teszel mint ha én nem hurcoltalak volna mindenhová...
Miért vettem volna a szívemre? Földhöz verhetném én magam attól még a pesti csávó szemét nézi mindennap, és vele van, nem pedig velem 😄

Már neten nézegeti nünüke hogy milyen esküvõi ruhai illik hozzád...
Nem tudom a milyen válóper illik hozzád azt jobban megnézném....
Úgy tett a gyerek hogy õ családot akar stb stb és csak akkor hagyja majd el a lányt ha meghal...... Hujujuj de elõre szaladt 😄 Már októberbe ment apucihoz megkérni a lány kezét meg h õ nyáron elakarja venni 😄 A lánnyal meghát madarat lehet fogatni 😄 😄 Szerintem is bõven elég az együttélés....

Ez meg egy másik, hogy a szülõ milyen jogon szól bele a gyereke magánéletébe...Én mindig is egy tabu dolognak tartottam és könyörgöm nem a középkorban élünk és nem a koronabirtokok vesztek kárba ezzel, hogy inkább egy parkolóõr felé tolták õt:S:S:S

Szánalmasak ezek is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem meg alapjáraton baromság a házasság...felesleges jogi maszlag és utána meg a gatyád rámegy, ha eljön a válás...márpedig manapság nem sok házasság marad talpon 40-50 évekig...Élettársi viszony nem elég emberek?

Szervusz Mondeo, Nagyon tanulságos ez a történet és igazság szerint sose bánd, hogy így kiszúrt veled nem õ lesz az utolsó...

Nagyon igazat adok neked, hogy rossz döntés volt a részérõl, hogy máris elkötelezte magát. A lány azzal, ahogy bánt veled saját éretlenségérõl tett tanubizonyságot. Sajnos mindenütt ez van. Pesten állítom rosszabb a helyzet, mint vidéken. Fokozatosan romlik az életszínvonal és a legtöbb nõ már idáig süllyed, hogy azt nézi, lesi, hogyan és mit lehet a másikból kicsalni. Azért régebben ez nem volt annyira jellemzõ, dehát kapitalizmus van és mindent a pénz mozgat. Nem egyszerû a mai világban sem a munka, sem a párkeresés...Tetszik, hogy nem vette annyira a szívedre, hanem tényként, igazi regényként írtad meg mi történt veled.

Neked küldheted a képet nyugodtan<#wave>

És itt van 1-2 vélemény rólam...

XY megosztotta a fényképedet.
Egy olyan ember, akinek a szíve nagyobb mint bárkié!!! És aki nem testileg, hanem lelkileg k*baszott erõs!! Le a kalappal elõtte hisz az élet õt már érzelmileg és minden téren eltiporta,kitartása mégis sokszor embereket megszégyenítõ, és a jéghegyet is képes megolvasztani 😊
2013-03-21 23:50:34
Benned több merészség és bátorság van ahhoz,hogy becsajozz,mint némelyik mai 26-30 éves paliban...

2013-03-24 00:26:44
Amúgy jó a felfogásod. Tetszik
Mindenkinek így kéne hozzáállnia a dolgokhoz, és akkor mindenki boldog lenne

Ugyanolyan teljes életet tudok élni mint mások. Vagy mitõl féltek talán? Hogy nem tudom majd eltartani??

És még elég könnyen fejet hajtott anyucinak...
Az ilyen szülõktõl rosszul vagyok. Saját gyerekét szabályozza be úgy, hogy szerintem baromság is az, ami miatt beszabályozza.

Ez a típusú szakítás meg fõleg gerinces. Nem tudom, hogy mi van a mai lányokkal/csajokkal, de egyik hülyébb, mint a másik.
Tipikus nõi felfogás, tisztelet a kivételnek.

A csávóról meg csak annyit hogy Másnaposan, összeverve jobban néz ki szinte bárki, mint õ 😄 😄

Retsu: Erre szokták mondani kell a jó? Nem. Kell a rossz? Kell hát.

De amúgy nem szabad a foglalkozását kicsúfolni,lehet csak ez jött neki össze jelenleg.De ha értene valamihez,akkor nem ezt csinálná. Legalább dolgozik.

Lehet hogy egy Ford Mondeo, és az hogy szívem lelkem kitettem az nem ért fel egy parkoló õr 4- es Golfjával 😊

Azt kellett volna abszolút az ilyennek tényleg hogy elõtte edd meg. Nem hitte h ennyire befolyásoló a külsõ...ez a gond a felfogásukkal.Aztán meg összejön 1 külsõleg "kifogástalan" arccal, aki majd adott esetben,vagy rendszeresen összeveri. Az elõzõhöz is gratula, a parkolóõr biztos jobb egzisztenciával rendelkezik mint pl. te<#hehe> Nem baj, megérdemli.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Nõnapkor találkoztam nyíregyen egy debreceni lánnyal 2-3 órátt voltam vele tudta hogy mozgássérült vagyok, ennek ellenére élõben kikötöttünk ott hogyhát õt ez most zavarná és hogy reméli hogy találok valakit aki jobb ember nála és nem érdeklik ennyire a külsõségek mint õt. És hogy nem hitte hogy neki ennyire befolyásoló a külsõ..... Én meg még dili fejjel milka bont bont veszek neki Hátha tudom kibontom, és elõtte eszem meg 😄

Én aztmondom az ember örüljön annak a pár hónapos kapcsolatnak is, mert valakinek még annyi sem jut..
Hát igen az egy másik világ volt most nem hogy olyan hosszú házasságok nem lesznek, még házasságok sem. Bõven elég csak az együttélés. Szerintem. Egyébként is már nem divat megbeszélni a problémákat és nem divat már a kitartás! Ha mérges vagyok rád, egyszerûen tovább állok, te pedig csinálj amit akarsz...
"Mérges voltam rád,hát gondoltam adok neki egy esélyt".

Az megint más hogy általában minden nõ arról álmodozik hogy õ fehér ruhában pompázó tündöklõ hercegnõ lesz(mint pl exem).És meg vagyok róla gyõzõdve h õ is csak azért akarja hogy lássák õt a faluba majd az utcabeliek és az jóédesanyja bírjon villogni h az én lányom már menyasszony (de élni még nem élt igazán.)

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"a pasi 23 pesten parkolóõr"

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

De amíg pofára elítélnek bízonyos szülõk valakit, addig ne várjunk semmi jót.. És a lányos szülõk valljuk be bátran elég kibírhatatlanok... Mert édes kicsi lányom.... Oké hogy félti szó sem róla, de ami túlzás, az túlzás.

Én személy szerint mozgássérült vagyok, és olyan ember is van aki ezt megtudva rögtön látatlanban elkezd lejárni, még a virtuális világban is.
Persze az már az õ szegénységi bízonyítványa mert én már ezeket e lejárásokat meg fenyegetéseket fel sem veszem.

Az élet mindig ad új lehetõséget, amit úgy hívnak hogy holnap.
Mindenkinek van valahol úgymond egy gyöngyszeme, csak meg kell találnia.

Ha törõdnék a sok jóakarómmal akik elõszeretettel lehordanak és szídnak akkor már rég nem lenne semmi életedvem és nem lennék sehol. Ehelyett oltom õket úgy az életben mint a neten, és nem törõdöm a negatív emberekkel.
Neten is 3-4 éve chatelek nap mint nap ha ugy van hülyéskedek poénkodok, vagy éppen komoly dolgokról folytatok eszmecserét másokkal.

Egy a lényeg: Ez is csak egy nap, de mindig jön a következõ!
Úgyanúgy mint az emberi kapcsolatok, vagy akár egy busz.

És soha semmit nm szabad feladni! )
Valamiért ide születtünk,hát menjünk végig a saját útunkon. ))

Okkal menekült pestre egy másik hapsi karjaiba.. Nem bírta a szülõi nyomást, szét szakadni meg nem bírt. Szépen elköszöntünk sok sikert kívántunk egymásnak, és mindenki él ahogy tud

Petterson: Mint mondani szokták, aki elfeledteti veled a múltat az lesz a jövõd... Csak hogy eddig még nekem kilátásban sincsen senki, és még nem jön egy rendes kedves aranyos lány addig nem is fogom igazán elfelejteni hiába kitöröltem a géprõl a régi cuccainkat...

Nem volt semmiféle sötét múltam, csupán csak mozgássérült vagyok, ezért picit furán megyek, és ennek hallatán a drágalátos anyuka anélkül elkönyvelt hogy megismert volna. A lány meg összevissza hazudozott h plázázok a barátnõmmel, most itt vagyok, most ott vagyok... Egy héten 2 szer láttam max pedig nyár volt, és mindig háztól házig vittem volt mikor nappal is, és a szülei be sem hívtak.... Egyszer vettem egy üveg bort az apjának és egy bonbont az anyjának hogy bemutatkozok hogy én vagyok az a hülye gyerek. Erre Erika vissza tol a kocsiba hogy menjünk elfelé még anyám, ki nem jön és az anyja kiszaladt az utcára h Erika gyere vissza.... Na mondom szép..... 11 re hazavittem az anyja már a kisajtóba várta... Aha Istvánnal voltál, nem lesz laptop nem lesz kamerázás.... Ha nem a Pesti egyetemre mész akkor nem fizetünk neked semmit stb stb......

Úgyhogy a drága mama volt a megtestesült sárkány aki magát Lucifert látta bennem.....
Mindkettõjüket hibáztatom, de fõleg a szülõket... Az apja meg hát a 2 gyerek miatt a feleségét védte... Ennek az egésznek fõleg azért lett vége mert hát a szülei befolyásolták, és mivel még nem önálló, így tõlük függ...
Hiába emlékeztettem volna már bármire is, mikor eltervezte az egészet... Utána már jött a sóder rám olvasott mindent... anya megmondta, meg így meg úgy, meg amúgy.

Ezt a túl sok büntetést hogy érted Gergely?

Szép történet, csak baromi nehéz olvasni, annyira összehánytad..

Láttunk már ilyet és fogunk is még bõven, szerintem nem egyedi eset, persze jobban fáj, ha Veled történik, Én elhiszem Neked.

The Matrix has you...

gergely1991
"Lesz szebb, és jobb neked mint õ. És nem társkeresõn fogod megtalálni, hanem az életben, mikor nem is számítasz rá. "
Apád bölcs ember,fogadd meg tanácsát. 😊

Igen,érdekes dolog.Én úgy tartom jónak ha 8-10 éve ismerik egymást és utána jöhetne a házasság.
A jó kapcsolat alapja ha szülõk mégis másként döntsenek akkor ilyenkor az illetõnek ellent kell mondania,hiszen már döntésképes(kivételt képez ha a szerelmének volt-e "sötét" múltja, mert akkor megfontolandó).
Én azt mondom nem lekrvázni kell a lányt ilyenkor,hanem emlékeztetni a viselkedésére(bûntudat uralkodjon rajta).

U.I:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt anyósodék azért örülhettek, mert túl sok volt a büntetésük...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Túl hosszú ezért nem akarja elolvasni. Én elolvasom azért. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

?

qetuol
tldr

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Sziasztok! Szép napot! Én még új vagyok itt, és nekem is van egy történetem, így hát elmesélem.
Mivel már korábban leírtam valahol, ezért be copyzom...

Apám egy 120 ezres tévét adott el hogy én tudjak barátnõzni nyáron ráment egy 30 ezres elõfizetés aztán felment pestre egyetemre és már akkor társkeresõn össze is jött azzal a pesti sráccal az anyja persze örömtánccot járt...
December óta levan tíltva mindenhonnan kivan törölve a száma azt sem tudom mi történik vele... Társkeresõn ismerkedtem meg vele és már úgy ment fel pestre hogy ismerte a hapsit elõre eltervezte az egészet csinált egy hülye vitát meg jött azzal hogy belõle elmúltak az érzések.....

2011 decembere óta vagyok Love.hu-n ott ismetkedtem meg Erikával aki az anyja miatt regisztrált fel hogy úgymond kiszabaduljon abból a környezetbõl mert lelkiterrorba tartotta szinte, ennek tudható be az is hogy elmenekült pestre hogy új életet kezdjen mert az anyja nem hagyta élni..

Szeptemberben regisztráltam a Páratla.hu-ra is, és mivel mozgássérüt vagyok, és nem vagyok egy nagy partiállat félévente max egyszer így nyitott szemmel járok.
Erika elõtt 2 évig kergettem egy viszonzatlan szerelmet 2011 májusban fáradtam bele.
Erikával pedig májusban ismerkedtem meg, és az egyetem kezdéskor pedig átlépett rajtam...
tíltottak titkolóztunk stb stb.. Felment pestre 20.án augusztusba és nem vette fel a telefont vagy 5 perc alatt lerendezett úgy volt h 24.én nyíregyen együtt leszünk a suli elõtt egy hetet de õ hazament és akkor este elkezdett nekem a kamerába sírni hisztizni h neki ez sok volt és egy hétr alatt elmúltak az érzések stb stb stb....
hirtelen dühbõl aztmondtam neki hogy kitudja kihurcolta a te segged pesten.. arra már rögtön válaszolt ez az kurvázz le kiforgatta minden szavam.. kikapcsoltam a kamerát a telefont másnap reggel mentem rokonokkal pestre mondtam neki gyere velem beszéljünk.. nem megyek én veled sehova....
Jövünk hazafelé a pályán hív h leszel mégegyszer velem ilyen durva mint kamerán? Mondom ezért hívtál? Kinyomtam majd beérünk nyíregyre irok neki max egy félóra otthol vagyok beszéljünk...
Hazajövök leszedte a 3 közös képünk és a pestivel volt kapcsolatba...
Kérdem mi ez? Hát amig te nem törõdtél velem peti megvigasztalt õsszel elakar jegyezni nyáron esküvõ és mivel mérges voltam rád gondoltam adok neki egy esélyt...

Majd szeptemberbe belépek társkeresõre és ez fogadott.....

Ez a felhasználó már megszûnt a rendszerben!
Erika20
Sajnos ez a felhasználó már megszûnt a rendszerben.

A törlés dátuma: aug. 23. 20:42
A törlést végezte: saját maga
A törlés oka: megtalálta a párját
A törlés indoka: (ismeretlen)

Tehát elõre kitervelte.....

Elköszöntünk további sok sikert az életben szia szia...

de azt megjegyeztem neki hogy akármilyen mérges vagyok rád sosem aláztalak volna meg igy....

Szalkán lakom de sokat vagyok nyíregyen mivel rokonaim vannak ott aztmondtam neki augusztusba költözzünk oda együtt menj nyugodtan pestre egyetemre csak szeress és költözz össze velem...
Jött az hogy félek anyától megtudná hazarángatna stb stb.

Úgy hogy ki sem próbálta velem....

A lényeg annyi hogy régimódi és fafejûek voltak a szülei azt akarták h vén lány maradjon... könnyebbnek látta ja elmenekül pestre.... Rosszkor jött az egyetem a peti gyerek meg jókor volt jó helyen...

Az meg h mozgássérült vagyok eleve hátrányal indulok szinte minden lánynál aki a megyében van és akarok tõlük vmit...(Mikor születtem nem kaptam elég oxigént, ezért picit furán megyek)
Exemn ráfogta barátnõjére h aztmondta barátnõm igy is túl sokat beszélünk, késõbb esett le hogy már a pasival nézte a tûzijátékot és megcsal vele Pesten... Aztán hogy le se szarta a fejem hirtelen haragú vagyok meg fejjel megyek a falnak és ha nem is csunyán de beolvastam neki de még akkor is én kértem bocsánatot mikor nem én voltam a hibás..... A pesti meg már 2-3 hét után megkérte a kezét, méghozzá a mutertól....az meg egy nyaligép.

Nemtudom mivan vele megszakítottam vele minden kapcsolatot szeptemberbe kiirtam egy dvd lemezt amin a nyári zenéink meg a képeink vannak rajta Erika és a legszebb nyaram 2012 és eltettem a tablóképek mellé... úgyhogyha más már nem is maradt, de egy örök emlék hogy õ volt az elsõ nagy szerelmem...

A lényeg itt csak annyi h elítéltek a szülei megsem akartak ismerni. És rosszkor jött pest és a hátam mögött társkeresõsözött a peti gyerek pedig jókor volt jó helyen.....
Én aztmondtam neki hogy amig nem lesz senkim akármikor visszaköhetsz mert szeretlek de ha lesz egy normális komoly és tartós kapcsolatom és ha akkor keresel nem dobom el érted sose!

Tudod mit mondott?? Ha petivel elmúlik a nagy szerelem, majd kereslek.....

Mondom neki csak el ne késs...
Azért nem voltam a szülõknek szimpatikus mert mozgássérült vagyok. És mindent elkövettek h szétmenjünk. Tíltották a lányt zsarolták az egyetemmel úgy h sikerült is.. Szeptemberbe felment pestre egyetemre, és felhívott h itt a vége új életet kezdek mással, mert így könnyebb lesz. (20 éves) a pasi 23 pesten parkolóõr és már fent várta pesten mert a hátam mögött társkeresõzött.... Az anyja mondta is hogy ugye megmondtam.. tapsikoltak.. a csávó 2 hét után megkérte a kezét auguszusba pedig esküvõ....
Májusban jöttünk össze társkeresõn... Én voltam neki az elsõ és õ is nekem 2 hét után csókolhattam meg mert neki korai.... Utána olyan szövegekkwl jött az anyja h ne legyél a fiõval sokat mert rád un... Tíltottak minket hetente 2 szer maximum 3 szor tudtunk találkozni úgy hogy hoztam vittem 60 kilóméter volt köztünk

Jegyesek 2012. augusztus 21. óta
Õ meg majd gondolni fog rám mikor 2-3 év múlva gyereke lesz és átlesz verve akkor fog õ gondolkozni h lehet tényleg igazán szeretett az a bicebóca Csak akkor már neki nem leszek sehol.
És ha õ nem, akkor majd más megbecsül.
Jön nekem azzalh 1 hét után elmúltak az érzések meg a bizalom mert annyit mondtam neki dühbõl h kitudja kihurcolta a segged pesten.. jujj de nagy kamu.... és persze mert eltaláltam, egybõl támadott
nem hiába chatelek 3-4 éve meg apámtól örököltem a stílust ) Sokan már egy kép alapján is nagyképûnek tartanak, pedig nem vagyok az csak ha szükség van rá.
Lenne nekem nem is egy nem is 2 a net egy csoda, csak a távolságot nem tudja áthídalni.... 2 dunántúli lány is megvan értem veszve, de én csak szabolcs megyében mozgok. Az én szüleim meg olyanok hogy boldog vagy fiam szerelmes vagy? Igen. Na akkor támogatunk titeket mindenben, és mindenkivel szemben..
Egy fiatal lánynak nagy csáberõ a fõváros, meg a pezsgés, meg egy "érett" pasi. 20 évesen férjhez menni baromság, elõre megmondhatom, hogy abból nem lesz semmi jó. Egyébként... egy 23 éves parkolóõr nem egy távlat, nem jópartis pasi, nem egy szellemi kihívás. Persze Pest, meg valami öreg verda...de aztán jönnek a szürke hétköznapok megélhetési gondokkal..egy 20 éves lánynak még nem való a háztartást vezetni, ingeket vasalni. Kell még pár év szórakozás, lányos, pasis bulik, mozi, séta. Ráadásul a pasinak saját lakása van (nem együtt küzdik össze), az elsõ komoly vitánál úgy dobja ki a kislányt bõröndöstül, hogy ihaj.

Ez a szerény véleményem... Majd 3-4 év múlva az egyetem befejezésével hajthat Pesten a gyerekének apa után...

Pedig én megmondtam neki hogy népszerû és boldog nõvé teszlek ha velem maradsz csak várd meg még a gimi után elkezdek önállósodni.. De ha nem kell hát nem kell....
Az meg hogy 20 évesen férjhez megy,még régen is korán volt.Olyan emberek mentek olyankor férjhez akik már szültek.20 éves lánynak még élnie kell,hogy milyen is a világ,megtapasztalni ezt-azt.
Szerintem,ha mégis összeházasodnak,jó ha max 5 évig kibírják egymás mellett.A lány nem fog magával bírni biztos.A srác lehet,de nem hinném azt sem.
Szerintem egyik fiú sem csinálta volna végig,és hogy apámat idézzem: "Örülj fiam hogy megszabadultál tõle, és a sárkány anyjától" "Lesz szebb, és jobb neked mint õ. És nem társkeresõn fogod megtalálni, hanem az életben, mikor nem is számítasz rá.
Mostmár csak azt remélem hogy az idei nyaram legalább olyan szép lesz mit a tavalyi 😊 Vagy mégszebb 😊
Van itt köztetek Szabolcs megyei, vagy esetleg olyan aki a BGF-re jár??
Ha valaki kíváncsi az álompárra akkor annak küldök 1-2 képet...

Üdvözlettel: Mondeo19

Amúgy meg csak beszélgetni kell, elõször lehet nehezen megy, de ha megvan az az 1-két közös téma arról napokat lehet dumcsizni és jól kell tudni hallgatni is, nem belevágni a szavába, végig szemkontakt - még ha jó a dekoltázs akkor is -, mert Téged az a másik lélek érdekel aki a szép szemek mögött bújkál, nemdebár? 😊))
Nem olyan ördöngõs és sosem egyforma, ezért szerettem flörtölni mindig, sosem tudhattam mit reagál a csaj 😊

The Matrix has you...

Pedig ez egyértelmû most 😊 A többit neked - vagyis annak akirõl szó van - kell tudni vagy sejteni, hogy mit szeret az a bizonyos másik egyén és ezáltal felfigyel Rád is.

The Matrix has you...

<#levele><#levele><#levele>

mindig ezzel a se füle, se farka szöveggel jössz...

clio1616v
tedd vonzóvá magad

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Narxis
Oda kell menni és a szemébe mondani, hogy mit érzel.

Nekem meg az(is) bajom, h volt osztálytársnõm- mellesleg nemcsak általánosban, de gimiben is 2 évig az volt-nem hagy nyugodni. Sose volt köztünk semmi, 1-2X úgy éreztem elég jó köztünk a "kémia". Úgy 1,5 éve jót beszélgettünk, semmi több. Tavaly is összefutottunk 1 fesztiválon, de ott mégcsak köszönés se volt... Totál úgy tett mintha észre se venne. Mégse tudok túllépni rajta, mert úgy érzem elõbb-utóbb ennek meg kell lennie. A visszautasításától hagyományos értelemben nem félek, csak attól h mit hozna ki belõlem...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

clio1616v
anyám borogass

milyen macskás képed van😄 cicc

chhaya

na tessék úgy néz ki, hogy találtam egy olyan nõt, aki aztán végképp rendesnek mondható😄

Exem se volt az a mai tipikus hazudozó (bár voltak dolgok amikben nem volt õszinte), viszont normális értékrendû ember volt, akivel nem volt rossz az együtt töltött pár hónap.

Mostani eset még nem mondható biztosra, de jó úton járok, hogy elkapjam minden szempontból😄

clio1616v
teára?

hívd fel magadra a figyelmét, de ne direkt kommunikációval, hanem metakommunikációval - testbeszéd

tedd magad vonzóvá, õ is ezt tette veled 😄

chhaya
nám

Narxis
hahahaha 😛

Narxis
thx, akkor a tanulás lesz a fedõsztori

gergely1991
Áhá szóval, neked így volt fiúd a tanulási idõszakodban.

gergely1991
Vágja földhöz a telefonját menjen oda és kérdezze meg hogy : "Szia,tudod mennyi az idõ?"

Egyébként meg beszélgessenek a hétköznapokról(ha jól tud kérdezni sok mindent meg tudhat róla úgy hogy õ nem is veszi észre).

chhaya
Jegyzetkérés vagy bármi sulival kapcsolatos dolog jó ürügy, onnan már egy tea- vagy kávémeghívás sem tûnik letámadásnak

Narxis
Szasztok. Haveromnak tetszik egy lány akivel egy szemináriumra jár egyetemen. Hogyan szólíthatná le óra után a legmenõbb módon? Én azt tanácsoltam neki, hogy mondjuk vége az órának, mennek ki és menjen oda ezzel a szöveggel: Hello, meghívhatlak egy teára?

Szerintetek ez jó tanács volt? Vagy tudtok jobbat?

Pretorian
Úgy tûnik ez egyfajta átmeneti elmezavar volt, azóta újra találkoztunk, és teljesen normálisan viselkedtem. Persze attól még érdekel a lány.

Próbálom nem komolyan venni a dolgot, és úgy néz ki ez segít. 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?