nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Mondeo19
    Én is utasítottam már vissza 2 nőt :)) Annó még tavalyi exem előtt.
    De egyébként itt áprilisban elkezdtem elég jól írogatni, ha van kedved, és időd olvass vissza bátran.
    Én Randivonalon És Love.hu-n vagyok most újévig VIP Tag.
    3-4 éve chatelek szinte napi szinten feljárok hülyéskedni. (chat.hu, gyalogló). Annó én elmentem úgy debrecenbe meg 1-2 helyre szalkáról h apám tankolt és elvitt. de mikor 3 at buktam, meg az egyik úgy végződött h mire hazaértem el sem értem, akkor azt mondtam h max nyíregyig felmegyek ami tőlem 70 km ha jó jó ha nem nem, sajnálom... Aztán volt olyan is h mondta nekem az egyik Július. 9. én h ő nem jön le mert ő nem fut pasi után, neki ez az elve... aztán csak lejött..
    Meghívtam egy jégkrémre és egy kólára, leültünk beszélgetni egy kv-zóban... Majd mikor köszöntünk elfelé kérdeztem hogy hogyan tovább? Majd ha hazamegyek megírom... Mondom jó...

Hazaértem ez fogadott. Drága istván ! kegyes hazugságot kérsz vagy őszintét ? Úgygondolom kialakult egy olyan baráti viszony biztos köztünk, mikor joggal gondolhatom, hogy az irántad irányuló szimpátián alapulhat az hogy őszinte leszek. egy nagyon rendes kedves, a jót nagyon megérdemlő embert ismertem meg személyedben.Viszont úgy gondolom, hogy én nem vagyok felkészülve arra ,hogy társas kapcsolatot alakitsak ki. S kérlek ne fájjon neked nem a testi kordinációk miatt elsősorban. nem akarok hazudni az is a szempontok egyike. Nagyon értékes embert ismertem meg benned. de kérlek ne add fel. mindenki számára van egy társ, minden csak idő és kitartás kérdése. kérlek igérd meg nekem hogy soha nem adod fel.Jóbarátként bármikor a tiéd vagyok. S a mai nap volt életem legtanulságosabb napja. puszi.......

És akkor este keresett meg a Pesti ő is Love.hu-ról..
    Volt több levelem a nyáron 5-6 kb és mindnek ez volt a lényege, csak mindenki máshogy fogalmazott. És töröltem is szinte minden levelet, meg azokat embereket akik ezeket írták.

Van egy nyíregyi csaj aki mióta májusban meglátott a kórházban belém van bolondulva, én nem egyszer a tudtára adtam h boccs de nem tetszel, ennek ellenére mindig másoktól érdeklődik élek még, és mi van velem, mert engem nem ér el :)
    A Pestit meg azért gondoltam komolynak mert annak mutatta magát és én azt hittem tudod hogy na jön meglát elbeszélgetünk másnap már megy is haza... Erre fel jön leszáll a vonatról, gurulós bőrönddel h maradhat 3-4 napot? :D Mutatta h segítőkész életvidám,áhh hát mondom szuper...
    Majd időközben kiderült h félévig járt dráma tagozatra szinészkedni Pesten :) Nálam tudod az van h a hangom is jajj de jó az arcom jajj de cuki meg de aranyos, de helyes vagy, de a lábammal egyikük sem igazán bír megbarátkozni. Rengeteget azért buktam mert vagy a lány közölte h hogy néznének így rá?? Vagy a szülei közölték h el ne mélyüljön, mert gondok lesznek..

Ha kiváncsi vagy a kiscsajra privibe küldhetek linket :)