nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Köszönöm jókívánságod. Sok sikert neked is! Jól teszed, h nem csöggedsz, nem szabad. Majd lesz valahogy.
Igen társkeresőn akadtunk egymásra, pontosabban Ő rám. a twoo-n. :P
Megnéztem, felnyitotta a szemem, s Ő írt először. Én már úgy voltam vele, hiába is írok vissza, úgyse lesz több, csak egy | . Erre ez lett. Ápr. 17 óta együtt vagyunk. Azóta szinte ide is költöztem hozzá.
Elején nekem is ment ezerrel a chatelés, stb. A végére beleuntam. Volt amelyik ~3 hétig, húú de boldog volt, meg szerelmes, majd egyik napról a másikra kitalálta, h mégse, és inkább szakítsunk, majd letiltott mindenhonnan. És mellette kamuzott, hazudott akkorát, pofám leszakadt volna. Volt amelyik azt se tudta mit akar, volt amelyik pasifaló volt, s hetente cserélgette a pasikat, meg próbálta kihaasználni kénye kedve szerint mind. Na ezeket pattintottam is azonnal. Volt amelyik képes volt miattam feljönni, meg feljárni békéscsabáról, vagy szeghalomról, Ok, felőlem jöjjön, de én tuti egy métert nem teszek egyikért se. A végén ő adta elő h halálos beteg, és inkább kilép a kapcsolatból, stb.. Volt amelyik dumált végig, keresett, hívott, írt, ~ fél óránként felhívott. (nemtom mennyi, de tuti nem ~50k volt a telszámlája :D ). Ez ment ~2 hétig (én egyszer se hívtam), tali nem volt, aztán egyszercsak hopp, szőrén szálán eltűnt, nem kapcsolható, nem elérhető, tiltott mindenhonnan, stb... Pécs mellett lakott. Én mondtam, h ne számítson rá, lehet tőlem angelina joli vagy ki, meg pamela anderson is, de tuti nem megyek le, még csak 1 randira sem. Ő jön, meg így meg úgy, majd lelécelt. :P De volt amelyik eljött a világ végéről, s nekem nem jött be élőben, s a tudtára adtam. :P Dehát, most hiába a hetekig tartó chat, duma, ha élőbe nincs meg a vonzalom. Olyan is volt, h meghallotta a hangom, s a csajnak nem jtt be (ez volt a kifogás), s lepattintott. (persze nem szoprán hangom van, mint warnun xavérnak), deáhát. Valahogy le kellett hogy rázzon.
Elején amennyit idegeskedtem a végére sírva röhögtem a sok idiótán, meg a próbálkozásaikon.
Idővel ki lehet szűrni. De mint mondtam, a sok "barát" is, akivel annyit dumáztunk, tényleg baráti szinten, így netről megismerkedve, szép lassan mind lelécel fb-ról is, minap is törölte magát az egyik ilyen "hölgyemény". PFf. Nagy kunszt, ha neki így jó?! Legyen boldog.