nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Mondeo19
    Hidd el h a normális nők ritka h felregisztrálnak oda, vagy ha fel is regisztrál, megijed a sok lyuk vadásztól, és pár óra alatt törli is magát. De nem egy olyat látok akik már többször felregisztráltak, és visszatérők. Nem is éltem bele magam hálistennek :)Lapozok tovább ahogy eddig is, olyan még nem volt hogy ne legyen sehogy. :)
    Nekem 1 dunántúli lány van igy :) Tavaly ősszel ismertem meg, azóta mikor azzal jönnek h legyünk barátok azt mondom h nekem van elég, és lépek tovább :)
    Hol találtad meg a párod? Társkeresőn? nem keresem görcsösen, csupán csak nyitott szemmel járok. Nyáron volt 6 találkám, meg ez a pesti, és mind úgy végződött h fújj, Te mozgássérült vagy, csak ki hogy adta elő.
    Gratulálok nektek, sok boldogságot! :)

Ha már tudod mit akarsz egy nőtől és tudod ki az aki illik hozzád külsőre és intellektusban, akkor kifejezetten igényes és tartalmas randikat össze lehet vadászni. Van, amelyikből nagyon jó kapcsolat is kialakul. Szerintem sokkal jobb 3-4 napig levelezni, beszélgetni valakivel találkozás előtt. Tudod mire számíts. Persze jó emberismeret kell hozzá és kellő érzelmi intelligencia, hogy önmagad tudd adni még így a neten keresztül is.
    jól lehet interneten ismerkedni. történjen egy társkeresőn, valami csetoldalon, vagy akár egy fórumon. én nem tudom miért van ilyen negatív felhang hozzácsatolva. a legtöbben még csak nem is úgy ismerkednek,hanem közös barátokon keresztül, stb.ahogy ha bemész egy diszkóba, se azt látod hogy a srácok odamennek a nőkhöz, hanem isznak falkában mint a majmok és hangoskodnak. van akinek jobban bejön neten írni valakinek. kényelmesebb, gyorsabb, ingyen van, hatalmas a választék.
    A net kézen fekvő, lehetőségek tárházát nyitja meg az ember előtt és leszűkített keresési feltételek mellett találhat magának olyas valakit, aki nyilván ugyanabból a célból van fent az oldalon (mi másért). És ha csalódás a személyes találkozás akár 5-ből 5-ször? A csalódáshoz nem kell internet, az magától is kibukna, de egy esélynek megfelelő.
    Neten valóban könnyebben lepattintanak. Neten viszont annyi az egész, hogy ne bízz senkiben, lehet dumálgatni, de első találkozásig semmi, ne gondolj tovább soha... Bár a legjobb soha se tovább gondolni, az maradjon csak a nőkre azoknak úgyis ez a hobbijuk...
    Itt is pont ugyanúgy ki lehet szűrni az embereket, mint a valóságban, azt ne mondja senki, hogy élőben nem lehet hantázni.