nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Mondeo19
    Jó rendben nem beszéltünk egy napig mert aztmondtam az anyjára hogy régi módi fafejű és emberére talált, és vártam még megnyugszik mert nem akartam vitázni ezért nem is kerestem.. Másnap kerestem reggel hogy gyere velem pestre megyek fel rokonokkal elviszlek ide oda beszéljük meg ezt az egészet... és jött a válasz hogy nem megyek én veled sehova... ez volt reggel 7 kor és délután 4 re már a pestivel írkált.... Kérdem mi ez?? Peti megkérdezte hogy leszek e barátnője, mert ő megbecsülne jobban mint te és nem bunkó mint te, ezért dühből igent mondtam neki...

Ez volt augusztus végén... és szeptemberben elköszöntünk egymástól légy boldog, köszi te is neked is....

És akárhogy nézzük bármilyen mérges voltam én is rá, de soha a büdös életbe nem csináltam volna meg vele ilyesmit, és nem aláztam volna így meg, mint ő engem...
    Arra jövök haza hogy 3 közös kép sehol, és a Pesti írkál neki a falra hogy jó volt veled a hétvége pesten? Egyből leesett hogy későn fogtam fel hogy miért vitázott annyit mikor augusztus 20.án lelépett pestre. hát ezért..