nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Mondeo19
    Én a Randivonalról töröltem magam mert olyan regisztrációk is vannak még bent akik ezer éve be sem léptek, csak ott vannak létszámnak, úgyhogy én ott elő sem fizettem.

A Love.hu-n vagyok bent 2011 decembere óta onnan volt tavaly nyáron egy 3 hónapos kapcsolatom,aminek szeptemberre vége is lett, de ezt korábban már említettem itt.

Ezt követően szeptemberben felregisztráltam még a páratlan.hu oldalra is.

Ezen a 2 társkeresőn vagyok csak de ezeken Prénium és VIP tagsággal én is, és nyitott szemmel járok, bár legtöbbször a levelek 95 %-ra nem is érkezik válasz.

Szép történet...

Az enyém úgy volt h egy májusi délután 3 körül hazajöttem a gimiből lepakoltam a cuccot és gondoltam benézek Love.hu-ra.. Bevan állítva 18 tól 24 ig biztos ami biztos jó nagy legyen a szórás :)) Láttam hogy van 3 új regisztrált 1 délután alatt. Kettőjüknél nem volt kép... Viszont a 3.nál mikor megláttam a profilképét, amit kitett, leesett az állam, pedig csak egy tabllókép volt.... És vmi olyasmit írtam h eszméletlenül gyönyörű vagy cuki a mosolyod... bementem enni meg tanulni majd 5 után jövök ki ott van h Erika rád mosolygott szeretne megismerni.. Felvettem msnre, majd skypra, és elkezdtünk beszélgetni, majd két hét múlva 1-2 nappal nyári szünet előtt találkoztunk nyíregyen egy szép kis helyen, és hát szerelem volt első látásra, és mire elmondta idővel h milyen piszkok a szülei én már bele is zúgtam, és nem érdekelt,így az egész nyarat végig títkolóztuk. :) A Többit pedig már írtam korábban :)

Nektek pedig Gratulálok :)