nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    Nem kell igazából, de én pl azért írok ide egyrészt fel kell lendíteni a topikot, másrészt pedig figyelmeztetésnek szánom azokat, amiket én is átélek. Valami elképesztő, hogy én amennyire megválogatom kikkel barátkozzak ennek ellenére nők terén mindig kikapom az éretlen csitriket, akik képtelenek értékelni. És most szó sincs arról mennyire pesszimistának tűnhetek, nos amikor exemmel is összejöttem akkor is azt a hangulati állapotom vettem elő ahol a pozitív énem mutattam, mert maradt még azért bennem remény. (Bár most megint a béka segge alatt vagyok, de erre nem térnék ki).

Amit írsz az utolsó sorokban arra annyit, hogy nem csak Mondeo levelére reagáltam. Hiába próbálok szűrni kissé elegem lett abból, hogyha nem vagyok éppen rámenős és gyors, mert az illető nem akar kapcsolatot holott tudom róla, hogy kiéhezett és magányos is, akkor mit játssza az eszét és miért nem mondja meg az elején, hogy nem jövök be neki helyette még célozgat, felbuzdít elég keményen majd hivatkozik arra, hogy jajj társaságban mi így szoktunk baromkodni. Meg a nagy fenét...Ha meg nem vagyok rámenős akkor meg mindegyiknek bőven elég vagyok egy időtöltés, akivel összefuthatnak el baromkodhatnak, de semmi több...Senkinek nem akarok a pszichológusa lenni. Az meg külön bosszant chhaya, hogy én, mint egy rendes srác, aki korrektül és logikusan próbálja alakítani a kapcsolatait folyton ebbe botlok bele és abszolút nem értékel egyik se. Nincs mit szűrni, ha mindent a terv szerint csinálok és hiába. És az a durva, hogy még mielőtt cliocska vagy bárki más jönne azzal, hogy biztos megalázkodom előttük, hát nem:D pont az, hogy még, ha valami nem tetszik meg is mondom nekik, de ők erre képtelenek. Csak a köntörfalazás megy és a sunyiskodás meg azok a szövegek jönnek felém, amiket hallani szeretnék.

Ez van...Ezt dobta gép:D

Amúgy, ha ezzel a csajjal se jön össze, akivel skype-on dumálgatok akkor egy időre hagyni fogom megint a nőket, mint a régi szép időkben:D Nincs nekem idegrendszerem az ilyen gyerekes játszadozásokhoz...