nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #21422 Tudod chhaya én azt vettem észre, ha önmagunkat adjuk legalább is az én esetemben abszolút nem érek el sikert. Egyszerűen nincs egy nőket vonzó egyéniségem akármit próbálok, nem úgy tűnik, hogy a lazaságom és a humorom is elég bármihez is pláne nem hosszabb távon.
Bunkó paraszt módjára szinte képtelen vagyok viselkedni. Nem engedi a neveltetésem plusz ráadásul utálok megbántani embereket hiába van elegem belőlük. Ilyen az alaptermészetem. Próbálok kicsit hülyéskedni, próbálom kicsit húzni az eszüket, de ez még mindig nem elég. Még mindig hiányzik valami plusz. És komolyan akármennyit jártatom a pofámat szinte állandóan csak a haveri viszonyig jutok el. Egyesek találkoznak 2x és máris összejönnek, mert megvannak a vágyak, vonzalmak. Nekem meg most hónapokat kell egy nővel találkozgassak, hogy kivárjam a "sorom"? Nekem baromira nincs kedvem egy puszta haveri időtöltésként végezni a másik fél részéről. Eleve ki vagyok már kicsit éhezve a testi kapcsolatra engem nem vigasztal meg egy "haveri beszélgetés"...
El kellene a nőknek dönteniük (még abban az esetben is, ha több jelöltjük van), hogy mit is akarnak. 2-3 találka után bőven tudniuk kéne és a többi csak kifogás úgy gondolom.