nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    volt rá példa, hogy az 1. találka után már ő hivogatott volna el ide oda. Aztán én hívtam el végül és benne is volt. De már akkor is kikötötte h nem akar kapcsolatot csakúgy találkozgatna lazán. Már akkor is mondtam magamba, hogy biztosan meghazudtolja önmagát. Így is volt, csak annyi volt a hibám, hogy türelmetlen volt, mert bár (én kérek elnézést) amiért megpróbáltam a 2. randin lopni egy csókot.

Nem akartam hosszabb távon "barátja" lenni. Én ezt a szerepet többé nem vállalom semmilyen formában...

Nem is lényeges, mert új kiszemeltem van. Ő vele kicsit türelmesebb leszek. Mindenesetre nem jó ez az időzés. Amikor kint voltam Hollandiában elárulta nekem a volt lakótársam, hogy nem is érti, hogy nem szedtem még fel nőt, amikor ő csak annyit csinál, hogy áthívja a csajt magához filmezni azt lesz, ami lesz. És általában volt is. Na én meg ezt nem értem. 1 randi volt a lakásán és máris történtek dolgok. Én meg pofázni próbálok egy csomót, összemelegszem, puhatolózom, nem rögtön letámadom az 1. alkalomkor, kivárok és semmi...Utána meg többet már nincs esélyem.