nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #21382 "majd ha te egy olyan lányt magadhoz közel engedsz, aki nem tetszik, akkor fikázhatod őket, senkire sem erőszakolhatod rá magadat; ki vagy te?!"
Ja magyarán tök felesleges bárkit is kiszemelnünk nem szabad elhívni randizni se semmi hagyjuk az egészet mi?:D hülye vagy te barátom...
Ennek pont az lenne a lényege az lenne az elve, hogy találkozgatunk és a megfelelő pillanatban, ha nem is tudom előtte megfogalmazni mit szeretnék, mert nem szeretek vallomásokat tenni akkor odahúzom magamhoz.
Most komolyan hónapokig lettem volna a "barátja"? Eltöltötte volna velem az idejét a semmiért? Csak, mert ő ilyet mond, hogy az összes eddigi csávójával előtte hosszú ideig jó barátok voltak és úgy kerültek össze? Nehogy már az ő szavára adjak ilyen téren. És kísérő sem vagyok marhára nem érdekel engem h legyen egy újabb lányhaverom, aki egy idő múltán, ha nem is akarna tőlem valamit leszarná a fejemet nagyívben...Hisz te is tudod "maistro", hogy semmiféle fiú-lány barátság nem létezik. Nincs értelme