nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Mondeo19
    Nem volt semmiféle sötét múltam, csupán csak mozgássérült vagyok, ezért picit furán megyek, és ennek hallatán a drágalátos anyuka anélkül elkönyvelt hogy megismert volna. A lány meg összevissza hazudozott h plázázok a barátnőmmel, most itt vagyok, most ott vagyok... Egy héten 2 szer láttam max pedig nyár volt, és mindig háztól házig vittem volt mikor nappal is, és a szülei be sem hívtak.... Egyszer vettem egy üveg bort az apjának és egy bonbont az anyjának hogy bemutatkozok hogy én vagyok az a hülye gyerek. Erre Erika vissza tol a kocsiba hogy menjünk elfelé még anyám, ki nem jön és az anyja kiszaladt az utcára h Erika gyere vissza.... Na mondom szép..... 11 re hazavittem az anyja már a kisajtóba várta... Aha Istvánnal voltál, nem lesz laptop nem lesz kamerázás.... Ha nem a Pesti egyetemre mész akkor nem fizetünk neked semmit stb stb......

Úgyhogy a drága mama volt a megtestesült sárkány aki magát Lucifert látta bennem.....
    Mindkettőjüket hibáztatom, de főleg a szülőket... Az apja meg hát a 2 gyerek miatt a feleségét védte... Ennek az egésznek főleg azért lett vége mert hát a szülei befolyásolták, és mivel még nem önálló, így tőlük függ...
    Hiába emlékeztettem volna már bármire is, mikor eltervezte az egészet... Utána már jött a sóder rám olvasott mindent... anya megmondta, meg így meg úgy, meg amúgy.

Ezt a túl sok büntetést hogy érted Gergely?