Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó azért nevetni a másikon, dehát mindenkivel ez van.
legyen már vki tökös és toljon a ringyóról egy képet😛

Jah...csak nem részemrõl 😄
Szopacs😄

Hûûûh van ám sztori...bár nálam is sikerült eme témában mostanság kevésbé pozitív, de mégis igen érdekes tapasztalatokat szerezni. Valahogy nem szoktak nagy hatással lenni rám ezek az ismerkedési témák, de most mégis kedvet kaptam leírni egy mondhatni közelmúltban történõ esemény sort kíváncsi vagyok ki hogy látja a történések hátterét.
Adott tavalyév vége egy jó ideje egy szórakozó helyen baráti társaságban sokszor besegítgetek ebben abban és élem sokak számára kevésbé elfogadható életmódom így 25 évesen. A bulik során elég sok embert ismerek meg és látok sok mindent ez is így kezdõdött. Volt egy lány akit úgy megfigyeltem néhány bulin, de nem vagyok az a fajta aki feltétlen kényszert érez arra, hogy csak azért mert ott van valaki aki esetleg tetszik/szimpatikus rögtön "lecsapjak" rá. Telt múlt az idõ és eljött egy buli ahol ismét láttam a lányt akivel néha találkozott a tekintetünk igazából valahol pont az esetem külsõre (belsõbe már a mai világban nem is merek találgatni). Le ment a buli mivel a lány egy pasival volt gondoltam biztos barátja (tudom ez olyan tipikus gondolat). Következõ bulin sikerült összefutni ahol egy pár szót váltottunk, de semmi különösebb nem történt emlegetett egy fiút akirõl alapból azt gondoltam biztos a barátja így hagytam is a dolgot. Nemsokkal késöbb rá következõ buliban újra találka beszélgetés meg már kisebb kavarás és megtudtam azt is igazából nincs senkije (itt még meglepõen egyszerûnek látszódott a dolog...gyanús is lehetett volna😄). Folytatásképp telszám csere/ Facebookos ismeretség megtörtént kisebb/nagyobb beszélgetések (ez késõbb is megmaradt meglepõen sok õszinte eszmecserével). Beszélgetések során elsõre volt egy olyanról szó, hogy igazából õ nem akar komoly kapcsolatot mivel nem rég mászott ki egy problémás hosszú párkapcsolatból (ez is eléggé nem egyedi eset). Ezen események év végén zajlottak az ominózus jobban ismerkedõs est után pár napra rá jött a szilveszter amit megbeszéltünk közösen töltünk egy bulin a "szokásos" helyen. Mivel elõtte õ közölte nem akar semmi komolyabbat eldöntöttem én nem fogok semmi olyat lépni ami ennek az ellenkezõjét mutatná (eleve ezen a téren nem vagyok olyan, mint az átlag gondolkodású téma kicsit sokkal válogatósabb, de mondhatni õ más kategória volt, mint a legtöbb...persze még nem is nagyon ismertem, de általában jók a megérzéseim). Eljött a szilveszter megtörtént a találkozás irány a buli kis beszélgetés stb stb. Majd mire beindult az este jött egy nem várt fordulat mondhatni egy igencsak határozott kezdeményezés a részérõl amit nem is tudtam igazából hova tenni és már kezdtek kicsit gyanúsak lenni a dolgok, de gondoltam sodródok az árral (avagy semmi jónak nem vagyok elrontója).Lezajlott az éjszaka hajnalban különösebb folytatás nélkül elváltak útjaink mivel õ is kicsit sokat ivott viszonylag én is így pihenõre tértünk bár õ nála már kis nyûgösség jelentkezett akkor eért is nem lett talán jobban folytatás. Másnap felhívtam amikor õ bocsánatot kért a hajnali dolgok miatt (mivel eredetileg úgy volt lehet nálam alszik vagy én megyek hozzá). Igazából ezekután jöttek azok a dolgok amik már kicsit kezdtek sok(k)ak/ollóak lenni. Mesélt az elõzõ kapcsolatáról amit nem részletezni, de erõs túlzással se mondhatnám, hogy normális dolog volt az exe részérõl majd jelentkeztek a fura viselkedési dolgok amikbõl következõen elég komoly beszélgetésünk is volt ahol kicsit nyersebben, de teljesen jóindulatból és õszinteségbõl megfogalmaztam az engem zavaró és számomra nem világos dolgokat. Ahogy telt az idõ viszont a részérõl egyre pozitívabb viselkedési jelek kezdtek újabb fordulatot venni és egyfajta ok nélküli taszító formát felvenni. Egyre több nézeteltérés meg már a szinte 40 éves házasok féle veszekedésnek induló bár részemrõl csírájában elfojtott történések. Párszori facebookos tiltás téma ami azért már nem az én sportom így 25 évesen... Legutóbb pl egy ilyen után szintén egy buliban összefutva teljes olyan viselkedést mutatott, mintha nem is történt volna semmi. Ezek után én erre ki is tértem egy beszélgetésünknél, ahol õ már egész egyértelmû változási jeleket mutatva reagált aminek a vége mégis a szokásos lett... Lassan másfél hónapja nem beszélünk és nem is találkoztunk még azokon a bulikon se amikre õ eddig mindig eljárt.Kicsit azaz érzésem még most is, hogy talán õ az a tipus aki nem szokott hozzá, hogy egy pasi vele kapcsolatban tud elfogulatlanul és befolyásoltság nélkül viszonyulni (mivel tapasztaltam is, hogy rengetegen "körberajongják")
Kb ennyi az én kis "szappanoperám" tömören bár sztem sok mindent kihagytam....😊
sz4bolcs
Nem papucsság, hogy kíváncsi vagy a miértekre... Kíváncsiságnak hívják.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bajgunar
Áh kész vok, annyi ötletet, tipp-et kaptam. Nemtudtam dönteni, ígyhát léptem, és a belsõmre hallgattam. Átmentem papucsba, és ráírtam, megkérdeztem a lánytól, a miérteket. Most várom a válaszát. Amire fogadni mernék, hogy nem érkezik. De azért megtettem. Ami tõlem telhetõ. <#falbav>
A végén meg nehogy az gyötörjön, h még ezt sem tettem meg és ezért buktam. <#nemtudom>
Mit össze nem kínlódsz ezzel a lánnyal.
Ha kíváncsi vagy a miértre, egyszerûen kérdezd meg, nem rinyálva, csak lazán. Esélye nincs, hogy megalázzon, mert ha megpróbálja, még mindi tudod vele közölni - Chopin42 hsz-ére vissza utalva -, hogy nagy kár, mert egy szexre jó lett volna a kis f@szpörgettyû, másra meg nem való. Nincs az a nõ, akinek az egóját ne szaggatná rongyosra egy ilyen megjegyzés.

Persze teljesen megértelek. És nagyon tisztelem benned, hogy annak ellenére, hogy így viselkedett, nem szeretnéd bántani.

Nem vagyunk tökéletesek valóban, ez igaz. Viszont hidd el nagyon elszaladt az átlagnál szebb lányok viselkedésével a ló manapság. Nincs meg már az az értékrend ami korábban volt, szintúgy a fiúknál. Pont ez az egyik gond. A bombázó csajok tényleg így gondolkodnak, egyszerûen elvárják hogy a lábai elõtt heverjen minden fiú, és sármmal, meg jó dumával nem vagy nagyon nehezen lehet megfogni õket, akkor sem tartós idõre.

Olyan helyzet alakult ki a lányok és fiúk között, amivel egyik nem sem tud mit kezdeni. A fiúk "elfelejtettek" udvarolni, a lányok meg nyavajognak hogy alig találni tiszteletteljes, rendes srácot. Sajnos ebben mindkét nem ludas.

A bombázó csajokra visszatérve: gondoljatok bele hány bókot, meg nyomulást hallgat végig mondjuk egy nap? Elég sokat. Ha én leszek az n+1. nyomuló, ugyanúgy végzem mint a többi. Az ilyen csajokhoz egyszer próbáljátok ki hogy úgy közelítetek, mintha kb. egy átlagos, neadj isten csúnya lánnyal beszélgetnétek. Észre fogja venni hogy nem úgy közeledsz hozzá, kissé le is kezeled, és egyáltalán nem érzi hogy körberajongnád, és ez piszkálni fogja a csõrét, kihívást lát benned, hogy "mi az hogy ez a srác nem rajong értem?". Egyszer-kétszer már próbáltam, eddig bejött, viszont nem érdemes ilyen csajokkal kezdeni, mert piszok nehéz õket meg is tartani.

clio1616v
a genitáliákat se felejtsd el

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bár férfi vagyok, de lerántanám a leplet hõsi mivoltunkról. Mi sem vagyunk tökéletesek!

ugyanonnan indul mindkét nem, semmi különbség nincs. azaz van, felfogásban, hozzáállásban stb, de pont ez a lényeg ezért egészítjük ki egymást jó esetben. ezt kellene felfogni végre és e szerint játszani a szerepünket, nem pedig a másikat szekálni, mert nincs otthon sör...

The Matrix has you...

pont kérdezni akartam, hogy hány éves vagy. ha jól számolom olyan 30 éved van, hogy megtaláld az Igazit, szóval ne kapkodd el 😊
lehet, hogy ez a csaj az - bár erõsen kétlem -, de ne ess bele abba a hibába amit már mások is leírtak, amivel most szépen befészkelte magát az agyadba. ezzel a megkapsz aztán sehol se vagyok trükkel. Tiltott gyümölcs feeling és rohadtul szar érzés, de éppen ma olvastam, hogy Magyaro. lakossága 52%-ban nõi egyedeket tartalmaz - vonjuk ki ami nekünk nem tetszik -, szóval elég jól állunk szerintem 😊 van még olyan ahonnan ez gyütt...

The Matrix has you...

ritka kivételek egyike...

tapasztalatlan lány még, viszont legalább nem olyan szemét, mint a legtöbb korombeli

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
20 éves lánytól mit akarsz? még gyerek...

28 éves alatt ne kezdj ki

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
még szerencse, hogy te is megtaláltad a párod 😊

clio1616v
nagyon igaz 😊

"Az a másik fele, h õ ~20 éves, én meg 29 de ez sosem érdekelt, õt sem érdekli. Most ha meg visszafogadnám? Pont, mit ioinme írt! Elõbb utóbb tuti lecserélne! Még ha én a csillagokat is lehoznám neki."

Itt a probléma...20 éves és azt se tudja még mit akar...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Arra ne számíts, hogy harcolni fog érted... Fõleg ha jól néz ki. Mért tenné, mikor jó eséllyel válogat az udvarlókban. Arra vár hogy te kezdeményezz, ami plusz pont az egójának.

Én nem lennék rajta meglepõdve, ha kiderülne hogy valaki nagyon megszívatta, és most így kompenzál.
bajgunar
Még mindíg nem írt! De én sem neki! Éppen azért, nehogy már én könyörögjek neki! Igaz érdekelne a "miért", de eddig nem osztotta meg velem. Hát harcoljon értem, ha akar valamit, nem én fogok neki rinyálni, meg kérlelni õt! Ha akar, és még kiv. rám, majd jelentkezik. Ha nem, akkor nem. De akkor meg nem értem, miért vett ki tiltólistáról, meg jelölt be barátnak??? Tehát csak akar valamit!? Nem?
Hát kivárom. Nemtok mit tenni. Pedig annyira megszerettem 😞 (f@szért lettem ilyen hõs szerelmes típus, így elsõ talira 😞 ) minden megtetszett benne, azonnal. Ááh kész vok.
Az a másik fele, h õ ~20 éves, én meg 29 de ez sosem érdekelt, õt sem érdekli. Most ha meg visszafogadnám? Pont, mit ioinme írt! Elõbb utóbb tuti lecserélne! Még ha én a csillagokat is lehoznám neki.
Szóval, kész, tanácstalan vagyok. Várok, kivárom mit lép, tesz, mond.
Aztán meglátom.
A mai nõk többsége totálisan irracionális. Állandóan sírnak, hogy nincs egy rendes pasi sem a világon, aztán meg ha találnak egyet, akkor azt meg megszívatják.

Szerintem hagyd a fenébe ezt a nõt, mert csak szórakozik veled, csak arra kellesz neki, hogy tesztelje hányszor tud bepalizni.

Nekem volt már olyan nõhöz 'szerencsém', aki 1 hét alatt 4x változtatott az álláspontján (szeret/nem szeret), pedig semmi okot nem adtam rá. Az ilyeneket konkrét válasz elé kell állítani, és ha 'nem tudják mit akarnak', akkor lapát. Barkóbázzon velük az, akinek 3 anyja van 😊
nagyon jók a meglátásaid<#eljen> manapság így mûködik azért régen nem volt ennyire érzelmileg defektes és éretlen lány, mint manapság. Testileg és tapasztalati szinten túl gyorsan érnek, ugyanakkor, mint lelkitárs nagyon kevés az, akire számíthatsz...

Sziasztok!
Én még új vagyok itt, de úgy látom máris belecsöppentem egy érdekes dologba amiben van némi utólagos tapasztalatom is sajnos.

bajgunar: Velem is játszott már hasonlóképpen egy lány, igaz az picit más tészta volt. Mai napig nem tudni a pontos okát, de gyanítom hogy a környezetváltozás, és a barátnõk hatására, de hirtelen otthagyott. Épp akkor tájt ment egyetemre, sok lány (és talán fiú is) ilyenkor érzi azt hogy na, váltani kéne ha már a környezet is váltott. Nem is ez a lényeg most, hanem az, hogy õ annak idején vissza is akarta könyörögni magát, én hülye meg engedtem neki. Utólag jöttem rá hogy megy ez a lányoknál: csak addig vagy érdekes amíg kihívás vagy neki, amíg egy picit is de kiismerhetetlen vagy és elérhetetlen. Ha könyörögsz valamiért és azonnal megkapod, akkor az a valami elég értéktelen nem? Szerintem a csajok ezzel ugyanígy vannak tudat alatt, vagy tudatosan. Ha minden nap vehetnék egy Ferrarit, ha akarnék, mert könnyû elérni, lenne ekkora nívója egy ilyen kocsinak? Kötve hiszem.

Egyébként nem tudom ti hogy látjátok, lehet közhelyes eme kijelentése, de TÉNYLEG nehéz normális lányt találni. Én alapvetõen nagyon válogatós vagyok, fõleg az utóbbi fogásaim után, de kezdek tartani attól hogy így meg magam maradok. Egyszerûen nincs, vagy nagyon ritka az a lány aki rendelkezik a kellõ érzelmi és racionális intelligenciával, és még emellett csinos is és mondjuk nem egy plázaribanc. Sajnos valamelyik tényezõ mindig kilóg, nem találkoztam még a tökéletes lánnyal. Nem leszólásból mondom (ha vannak itt lányok) de ha megfigyeltétek, rengeteg lelki defektes lány van manapság. Úgy értem ha jobban megismersz egyet, annak jó eséllyel van valami lelki nyavajája, néha elég komoly, vagy épp hibádzik a felfogása a világról egy szinten. :-)

chopin42
Namost a legnagyobb féreg beszél belõlem, de nem egyszer eljátszották ezt velem is...
Szóval a tanácsom: ha lehet dugd meg, aztán koppintsd le, és közöld vele h csak szexre kellett kezdettõl, csak meg akartad elõtte kicsit szívatni (tudom nem igaz...).

sz4bolcs
Ha már képes voltál visszajelölni, megkérdezhetnéd tõle, hogy ezt miért csinálta. Aztán ha jön a kamuszöveg, akkor legyél vele õszinte, aztán hagyd békén, ne pitizz.

bajgunar
Szerinted???
Akkor miért nem hívott telefonon?
Miért nem írt válasz sms-t?
Vagy pl miért nem lépett be msn-re sem?
? Hm ???
Vagy felhív barinõje telójáról! És visszahívom!
És amíg nem tiltott le, addig kb 10x hívtam telon, és nem vette fel!
Utána meg szépen írtam neki, és kérdeztem meg tõle, hogy mizu? haza ért? miért nem veszi fel a telo-t? miért nem válaszol? Erre semmi.
Majd jött a BAN! ??? Ez bug? Kétlem!
Meg mivel ígérte, h pénteken este 8kor itt lesz, és talizunk, de nem hogy nem jött, még cask nem is jelentkezett. Igaz így én sem mentem ki elé!
clio1616v
szerintem simán facebook bugról van szó ^^

bajgunar
Pedig DE, vagyis NEM, nem írtam rá, és még nem is fogok egy darabig. ÉN biztos h NEM! Annyira azért nem leszek sem papucs, sem pedig lábtörlõ!
Majd jelentkezik ha akar, vagy rámír, vagy leírja, vagy levelet küld.
Már ez is érdekes, hogy kivett a tiltólistáról, és Õ jelölt vissza.
Mondjuk ezzel a bizalmamat ku&@ára eljátszotta.
És most nem is tudom, (mivel az okot sem tudom) hogy ezekután, mit fog, akar majd tenni, mondani, mi lesz a közeljövõben.
De ha esetleg vissza szeretne kuncsorogni, vagy hogy is mondjam, hát nemtudom. Nem szívesen fogadnám vissza. Mivel egyszer ezt már eljátszotta, igaz adott rá mesét, elmondta mik történtek, de most azokat is, sztem felnõttként elég korrekt módon lehetett volna kezelni, és semmi probléma nem lett volna belõle.
De így, hogy megint ilyen dolgokat tett, ezekután hogy merjek benne megbízni?
Pedig nagyon megszerettem, külsõleg is nagyon csinos, helyes, és amiket (ezen kívül) mondott, tett, totál beleestem. igaz ez meg az én f@szságom, mert nem szabadna így elsõre, rögtön ennyire megkedvelni valakit, hisz még nem is taliztunk elõtte.
De amilyen kapcsolatban álltunk, napi szinten, totál megkedveltem, meg ahogy õ is elõadta, hogy õ is engem. De akkor nem értem, most meg miért tette ezt.
Na mindegy, majd írok 😄, tuti megosztom veletek 😄
Igaz a barátnõm (aki csak tényleg barát, lelki társ, gyógyítóm) + uncsitesóm úgy leb@szott, mint a pengõs malacot, hogy elfogadtam a barát jelölést a csajtól, ezekután. És azt mondták, ha vissza merem engedni magamhoz a csajt, akkor õk kilépnek az életembõl, és soha többet nem állnak velem szóba. ??? 😄
Akkor most mi tévõ legyek. Mindenesetre megvárom a csajt, hogy jelentkezzik -e, és h elmeséléi -e a miérteket.
Aztán majd mérlegelek, és elmondom az én véleményemet, aztán ha olyanom lesz, vagy bal lábbal keltem fel, akkor nehogy Õ kerüljön tiltólistára!
Pedig szerettem volna vele tényleg komoly, õszinte, hosszantartó kapcsolatot.
Amiket õ is mondott, ígért szintén felém. Dehát így??? Ezekután???
Nemtudom mit akar, akart!
Egy kiadós pettinget, sétálgatást, nagy beszélgetést, közös ebédet???
Mert ez volt. :S
Érthetetlen számomra.
na azért csak rá fogsz írni😉 elõbb utóbb úgysem bírod ki

clio1616v
ez jó szöveg 😄

túl jó vagy....

Na ne csináááááld!!!
Nem mondod komolyan, hogy nem kérdezted meg, mi indokolja ezt a sajátos viselkedési kultúráját?!?!
Basszus, én meg itt vártam egész délután, hogy mit újságolsz 😄

Fûcsomó legyek, ha nem azt mondja, hogy túl jó vagy hozzá és nem érdemel meg 😊

clio1616v
úgyis ráköszönsz...

bajgunar
Én nem írok rá, majd ír ha akar, de mindenesetre, kiv. vok, mit fog "mesélni"!!! 😄
Aztán majd meglátom, addig nem adom ki "nyilvánosság" elé. (de utána sem 😉 )
Utána majd mesélek! 😄
Remélem sikerült érdemben beszélnetek!!!
Nagyon kíváncsi vagyok mi az indok 😊

clio1616v
láthatjuk?

gergely1991
Hááááát.... erre nem írnék semmi (jó)t....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bajgunar
Becsokiztok!!!!!!!!
MOST jelölt be fb_on!!!
gergely1991
Csinálj egy FB temp profilt,és derítsd ki.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

clio1616v
bepasizott, biztos volt aki bevállalta vele a szexet is és most nem hagyja még a géphez ülni se 😄

bajgunar
És akkor most mégis, mit kéne tennem?
Ok, lelépett, passz, nemtom miért!
De ezt nagyon jóó lenne megtudni, végülis most akkor MIÉRT???
Tette ezt? De akkor hogy?
Azóta nem reagált semmire, de még Fb-n sem aktívkodik.
Pedig elõtte minden nap online volt, és szinte percenként rakott ki valamit fb-ra.
??? Mit és hogy tegyek? Vagy felejtsem el?
A miértekre azért kíváncsi lennék!!!
bajgunar
Köszike <#puszi>
Nem fényezem magam, de igen, nem tennék ilyet, és nem is süllyedék le erre a szintre.
Lehet 😄

sz4bolcs
Lehet, hogy csak egy kis támogatásra van szüksége, hogy elfogadja, teljesen normális, hogy halálos szerelembe esett egy pasival. 😄

Ez a 'tudatában van a viselkedésének' sztem kicsit bonyolultabb téma mint elsõre látszik.

clio1616v
sõt úgy lehet igazán bûntudatot kelteni, ha az igazat írod le kedvesen

Igazad van. Én csak a közösségi oldalon történõ nyilvános megjelenítéssel nem tudtam azonosulni.
Egyébként, ha a lányt nem érdekli, nem biztos, hogy hat rá a dolog. Õ is tudatában van a saját viselkedésének, nem a levélbõl fog rádöbbeni.

sz4bolcs
Bûntudatkeltõ levelet lehet ám szívbõl, jóindulatból is írni, düh, harag, bántás meg ilyesmi nélkül.
Nekem most az elveszett tárgyak, és a talált tárgyak osztálya jutott eszembe errõl hirtelen, biztos tudnék köré olyan novellát írni, hogy a csaj egész éjszaka bõgjön, miután elolvasta.

Oké. Köszi, hogy elmagyaráztad. Már majdnem nem értettem <#worship>

clio1616v
ez nem jóindulat kérdése, ki akarja deríteni, hogy mi a baj

ezt indirekt módon kell megtudnia, mert a csaj nem reagál

Ha megteszi, szerinted mennyivel lesz különb a lánynál? Ha meg nem különb, milyen alapon kér számon bár mit is?
Szerintem bájgúnár ennél okosabb és jóindulatúbb ember 😊

gergely1991
A helyedben mondjuk olyan FB posztot tennék ki amivel biztosan bûntudatot keltenék a csajban(ha õ ezt nem látná, az ismerõsei látni fogják, ugyebár a csajok pletykásak).

sz4bolcs
Én is a dugásra gondoltam elõször, de sztem ebben a sztoryban több van a 'háttérben' láthatatlan tényezõként.

clio1616v
kizárt, hogy csak egy dugáson múlt

viszont lehet az is közrejátszott, de biztos, hogy nem volt az egyéb viselkedéseddel sem megelégedve... különben nem töröl facebookról