nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Sziasztok!
Na szóval, az úgy volt!
Leveleztem a csajjal ~ 1 hónapot, (igen ennyit, ő külföldön volt). Aztán hazajött, és hirtelen meg is történt a tali. (Én mentem ki elé a reptérre.
Aztán Ő itthon is volt ~ 1 hetet, addig szinte minden órában együtt voltunk. De őneki közben aktuális lett a munka és így kénytelen volt visszamenni külhonba. Annyira jó volt köztünk minden és úgy kijöttünk, hogy ezt el sem akartam(tuk) hinni. Az lett a vége, hogy ő kinnt kissé helyrerázódik anyagilag, stb. és én rögtön követem őt. Na eddig nem jutottunk el. Minden nap telo, chat, kamera, stb... Állandóan összeköttetésben voltunk. Aztán eltelt pár hét, ő dolgozott, vártuk h sikerüljön elköltöznie onnan ahol lakik (igen, nem egyedül lakott, és sokáig nem akar a család terhére lenni ő sem, így meg én sem tudtam oda kimenni a nyakukra, ezért nem mentem azonnal). Teltek a hetek, ő közbe eljárkált nagyon jó "barátokkal" sétálni, kávézni, beszélgetni. Ez nem is fájt annyira, hisz lehet bárkinek más nemű barátja, akivel megoszt közös lelki dolgokat, stb... , de semmi több.
Aztán egyre sűrűsödtek ezek a dolgok. Amik persze már kissé "kezdtek" szemet szúrni nekem. Amit el is fogadtam, meg nem féltékenykedtem, de egyszer aztán csak úgy mellékesen megjegyeztem, hogy nem egészen örülök ennek a túlzott "kicsapongó" életvitelnek. Aminek aztán az lett a következménye, hogy én féltékenykedek, meg húzom a számat, mikor Ő nem is adott rá okot. (Mi ez, ha nem volt elég OK erre ???)
Na innentől elindult a lavina. Jöttek a kétértelmű posztok fb-on, meg a kétértelmű idézetek halomra like-olása. Aztán mikor ezt is megelégeltem és már teljesen nem tudtam hanyadján állok, rákérdeztem erre is, hogy most akkor mi is van velünk? Hogy is van ez? Nekem célzod ezt a sok "hülye" posztot, vagy mi? A válasz az volt rá, hogy ha nekem szánta volna, értelemszerűen az én adatlapomat célozta volna meg vele, és nem közösbe rakja ki.
Aztán persze előtte rendszeres volt a sok sms, megcsörgetések, telefon hívás munka közben, stb... Ezekután még válasz sms-t, se kaptam, nemhogy hívást. Aztán, mikor erre kérdeztem rá, hogy miért nem hívott egész nap, ~ leharapta a fejem, hogy mégis mi ez a számonkérés, bla-bla... A vége az lett, hogy egyre kevesebb és értelmetlenebb beszélgetések voltak. Majd egyszercsak eltűnt fb-on az adatlapján, hogy kapcsolatban velem. Közbe megjelentek olyan dolgok, hogy xy-al, xy-helyen... társaságában.
Majd egyszercsak írt, hogy meg kéne beszélni ezt, mert ez így nem mehet tovább, mert egyikünknek sem jó. A beszélgetés vége az volt, hogy én voltam teljesen a hibás mindenért. Hogy én féltékenykedtem, hogy húztam a számat dolgokért, nem tetszettek dolgok, állandóan számonkértem, stb...
Hát jó, ha így akarod, akkor legyen vége. De nem értem, miket tettem olyan dolgokat, amik ekkora problémák lennének. Na végül aztán kibújt a szög a zsákból, és az állandóan képbe kerülő egyed, kivel folyamatosan együtt volt xy-helyen, beigazolódott, hogy nem csupán egy "jó barát", hanem több annál.
Szóval az ígérgetések, hogy benne ezer százalék megbízhatok, és hogy rettenetesen belémszeretett, és hogy ő nem olyan lány, mint amilyenekkel eddig megjártam a kapcsolatosdi dolgaimat, meg hogy őt sohasem fogom elveszíteni, mert benne megbízhatok teljesen, és hogy sohasem fog elhagyni, és hogy korrekt, őszinte és hosszantartó kapcsolatot szeretne, meg megállapodni végre, mert nem akar minden "héten" más ágyában ébredni, meg bla-bla-bla...
Teljes egészében egy az egyben megcáfolt minden egyes szavát, ígéretét, amit mondott. Egy kaptafa ő is az összes többi lánnyal. Kezet foghatnak mindannyian.
Szóval eddig tartott következő "áldozatom" haláltusálya is!
Ezt kaptam, megint így jártam!
A mondás, és a topic címe már megint beigazolódott.
Az elbeszélés megtörtént eseményt dolgoz fel, semmiféle kitalált alak és történet nem foglal benne helyet. A történet valódiságát BrutiCica, és Dudee (régi sg-s motorosok) igazolni tudják. (Ha valaki kételkedne a szavaimban)
További szép napot nektek!
Bocse, kissé hosszúra sikeredett. Megpróbáltam rövidre fogni magam. Dehát így sikeredett.