nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
SzocsA #21281 Van egy lány vagyis Nő! 37 éves én fiatalabb vagyok! egy helyen dolgozunk! Már az elején megtetszett! Csak házas volt és én nem akartam elragadtatni magamat! Az a baj hogy nekem mindig valahogy az idősebb nők jönnek be! Olyan bájos! aranyos, kedves, segítőkész! és milyen érdes hangja van! szóval sorolhatnám naphosszat!
Elég vad a kialakult helyzet! sokat beszéltünk már anno is! és most szinte mindennap, még facén is!
konkrétan nem mondta de tett utalásokat rá hogy nem jó a házasságuk! aztán elkezdtünk többet beszélgetni! mindig megvár meló után!
küldtem Neki virágokat és meg is mondtam Neki hogy hogy érzek iránta! amikor megtudta hogy én voltam ledöbbent! ezt mondta! De inkább én döbbentem le jobban mert teljesen beleestem és elmondta hogy már van másik barátja!
Vele meg az a helyzet! hogy előzetesben van mert füvezett és feljelentette valaki! 2 hónapja van ott! még nem haladt az ügye!
Most ez így ez eléggé gáz! igazából mind a ketten kihasználjuk egymást!?
Nem értem Őt sem mert! olyan utalásokat tesz,a többiekkel nem beszél úgy ahogy Velem! nem túrja a haját nem piszkálgatja a ruháját! ...
Sok mindenről beszélgetünk! tök jól elvagyunk egymással! Ma is azt mondta hogy spagettit csinál ebédre! de olyan gombás tejfölös szósszal!
Amit én mondtam neki múltkor hogy hogy szeretem! sokszor visszamondja azokat amiket én kedvelek és én is amit Ő kedvel!
Elmondott mindent! vagy legalábbis amit nekem tudni kell! azt mondta hogy lehet közöttünk normális "haveri" kapcsolat, annak ellenére, hogy én szeretem! De most ebből hogy lesz akármilyen kapcsolat vagy haveri kapcsolat? ezt nem értem! ugyan úgy bókolok tovább és elfogadja!
csak néha mondja hogy ezt nem kéne mondani mert... meg hogy megbeszéltük már!
Szerintem csak azért kellek neki most hogy ne legyen egyedül!
szóval röviden összevisszasággal ennyi!