nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Én sem hiszek a házasságban, sosem hittem.
Inkább a csajok szokták akarni az ilyesmit. Volt egy barátnőm aki már pár hónap együttlét után előállt a farbával, hogy majd felveszi a nevemet stb.
Pár hónappal később elég csúnyán váltunk el egymástól, persze nem emiatt. De még sokkal nehezebb lett volna az egész, ha házasok vagyunk.
Lehet ezt okosan is csinálni. Ott van pl. Charlize Theron, akinek egy 10 éves kapcsolata volt a legutolsó palijával. Sosem házasodtak össze.
Amikor megkérdezték tőle hogy mért nem, azt válaszolta hogy "mi házastársakként élünk együtt, ehhez nincs szükségünk semmilyen papírra vagy arra, hogy ezt a világ és az egyház elismerje".
Ennyi. Én is így vagyok vele.
A pénz meg...a pénz fontos dolog, nyilván. De nem a középkorban élünk baz.
Ha a pénz dönt egy ilyen dologban, akkor ott a fejétől bűzlik a hal, ahogy te is írtad.
De a legtöbb ember mindennél jobban vágyik a pénzre.
Aztán majd egyszer, amikor 70 évesen egyik nap arra ébrednek, hogy elszaladt mellettük az élet, akkor majd azt kívánják, bárcsak inkább azzal a csóró akárkivel maradtak volna, és közösen építették volna fel az életüket.
Amúgy pl. sok felkapott zenész/színész/modell életét keseríti meg a sok pénz. Főleg akkor, ha mondjuk nőként sokkal sikeresebb vagy, mint a palid.
Éppen ezért van az, hogy ezek a nagyon sikeres nemzetközi sztárok szinte képtelenek a földi halandók közül társat találni maguknak, pedig nagyon sokan akarnak.
Ha sokkal sikeresebb, ismertebb, felkapottabb vagy mint a párod, arra rámehet a kapcsolatotok.
Van egy lány ismerősöm (nevét szándékosan nem írom le), aki elég ismert itthon is, de még Amerikában is gyakran felismerik az utcán, megállítják, autogramot kérnek tőle. Na ő a szabályt erősítő kivételek egyike. Régóta ismerem, tudom milyen volt mielőtt bejöttek a dolgai.
Már a karrierje elején kapott olyan ajánlatokat nyugat-európai, amerikai pénzes figuráktól, hogy ejj.
Nagyon sok munkája van, fotózásokra, reklámfilm forgatásokra jár itthon és külföldön is, többször volt már címlaplány is.
Van egy palija, aki közel nem olyan sikeres mint ő (egy tök ismeretlen hétköznapi civil valakiről van szó), de a lányt ez sosem érdekelte.
Ő az, aki simán előáll olyanokkal, hogy menjünk ki a Városligetbe, üljünk le a lépcsőre, és igyunk meg egy doboz sört, közben beszélgessünk. Persze szemüveget/sapkát felteszi azért.
Vagy menjünk el lángosozni, vagy Vidámparkba stb.
Közben már 10 éve ott ülhetne a Hollywood Boulevardon a fasztudjamelyik burzsuj étteremben valami dollármilliomos amerikai fazonnal az oldalán, tök komolyan.
De valahogy mégsem szakadt ki a civil világból, csak amennyire szükségszerű volt.
Nem mereszti a seggét a mittoménmilyen klub VIP szekciójában, nem jár kötelező jelleggel filmpremierekre, kiállítás megnyitókra, pedig hívják.
Lehet ezt így is csinálni.