nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bajgunar
    Köszi Narxis!!!

gergely1991 Érdekházasság? A csaj tőlem is gyereket, családot akart, holott magát/magunkat sem tudtuk rendesen eltartani. Nemhogy gyereket.
    A házasság? Szerintem felesleges papír + aztán ha kitör a bonyodalom, akkor meg baromi nehéz szétválni, meg megy a hercehurca. Meg ahhoz a csajnak is ki kellett volna mutatnia, hogy igen is, jó lenne házasodni, meg h eljussak arra a pontra, h megkérjem a kezét. Dehát mindíg voltak hullámvonalak, amikor totál elment a kedvem, nemhogy a házasságtól, de az együttléttől is.
    Aztán jött ez az apuci újgazdag kisfia, bróker vagy mi, az h mi a meló?, ~ fingja sincs az életről "haver", aki belecsöppent az életünkbe, és ~ elcsavarta a fejét. Mármint nem ő, hanem a pénze. Az nem volt érdekes, h a "gyerek" öcsémnél is fiatalabb, ex-emnél ~5 évvel. Csak az számított, h vastag a pénztárca, meg soknullás a bankkártya. Így lelécelt, mondván én vagyok a f@sz. Mármint megismerkedtek (jobban :D ) és a gyerek is családot akar, meg megállapodni (?? ~23 évesen?? na neee ) meg mivel ex-em is, így összeszűrték a levet.
    Dehát már csak nevetek rajta! És boldog vagyok, hogy megszabadultam tőle! Ilyen gondolkodásmód mellett? Hogy gazdagabb lettem volna, nem ez lett volna, meg h nem akartam gyereket? Nem, nem most, még nem. Amíg éhenhalni sincs pénzem, hova a fenébe akarjak gyereket? Meg lakásom sincs. :S Nem értem én ezt! Meg házasodni mindenképp. :S
    Nekem 1 inget nem volt képes kivasalni, persze arra várt h elvegyem feleségül. A gyereknek hetente vasal (állítólag) vagy ~30 inget, mivel bróker, naponta cserélget vagy 4-5 inget. PFf Grat! legyenek boldogok!
    Lehet ha nekem is kivasalta volna az ingjeimet, meg kitakarított volna, vagy ha nem is sokszor, de 1x, 1x vacsorával várt volna itthon, lehet én is már rég megkértem volna a kezét. De mivel ezeket én egyszer sem kaptam meg, így baromira nem fűlt hozzá a fogam. :D
    Szal nemtom, lehet érdekházasság. Amíg a gyerek nem lesz tisztában azzal, h ex anyósom is csak a pénze miatt "nyalizik" a gyereknek. :D
    Majd ha ez felszínre kerül, a gyerek ordítva fog kimenekülni a világból!
    Addig éljenek boldogan. A gyerek meg álomvilágban.
    Én nagyon boldog lettem, ezzel a lánnyal meg? Áhh, szavakat nem tudok rá kifejezni. Annyira odaadó, seegítőkész, készséges, kedves, aranyos, stb... Imádom! El sem tudtam volna képzelni, hogy igen, van ilyen, létezik! És lám! Bebizonyosodott a mondás is! Lesz ennél még jobb is! Hát lett, és meg is kaptam! Ennél jobbat? Nem kérek a sorstól, köszönöm!
    Nekem már ez is rettenetesen, bőven elég. Ilyen lány? Néha még magamnak sem hiszek, pedig ez van! Ebben élek, ővele, és így! Egyszerűen hihetetlen a dolog, de megtörtént!