nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Biztos emlékeztek még mit össze sirámkodtam itt is, és még egy rakás egyéb topikban is kicsit több mint 2 évvel ezelőtt, amikor vége lett a dolognak köztem és a férjezett 2 gyermekes lány között.
Sokan írtátok akkor is, hogy majd az idő elsimítja a dolgot.
Én már akkor is tudtam, hogy nem az idő lesz az, ami majd átsegít egy ilyen helyzeten, és le is írtam.
Ha mondjuk egy fájdalmas szakítás után azonnal bezárnának egy szobába, ahol éveket kéne eltöltened anélkül hogy bármilyen kontaktod lenne a külvilággal, nem változna meg semmi.
Mondjuk 5 év múlva valaki kiengedne.
Úgy jönnél ki ahogy bementél, persze ha kibírnád ép elmével.
Többen mesélték, hogy pl. hosszú börtönévek alatt egyszerűen megáll BENNED az idő.
Te magad alig változol, viszont a világ odakint annál többet.
Oda akarok kilyukadni, hogy nem az idő változtatja meg a dolgokat, hanem a mindenféle történések, amelyek egymást követik az időben.
Vagyis az állapotokat csak a cselekvés és a történés változtatja meg.
#atila4
Ha tényleg akarod ezt a lányt, keresd meg azt a határt ameddig még elmehetsz hogy visszaszerezd őt.
Egyszerűen tedd azt, amit úgy érzel, hogy tenned kell.
Azt viszont ne felejtsd el, hogy ezt a határt te húzod meg saját magadnak, nem ő.
Ennél nagyobb okosságot nem tudok és nem is akarok mondani, egyszerűen nem lenne értelme.
Ahogy pett3rson is írta: különbözőek vagyunk. Nem látunk bele egymás fejébe/érzéseibe/érzelmeibe.