nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • pett3rson
    Ezt nem nekünk kell eldönteni, hanem Neked!

Nem Mi éljük a Te Életed, hanem Te. Nem tudjuk, hogy milyen körülmények között éltetek, mit gondoltatok egymásról, mit éreztetek egymás iránt, miért működött eddig és most miért is nem működik?
    Ezeket gondold végig és még ezer más dolgot, ha még mindig vágysz arra, hogy továbbra is fenntartsd vele a kapcsolatot, akkor keresd Őt és mond is el Neki amit érzel, amit gondolsz erről a szituációról.
    Fogd fel egy próbának, nagy valószínűséggel "csak" tesztel a csaj, hogy komolyan gondolod-e ezt az egészet. Persze lehet, hogy nem és csak egy csélcsap ribanc, elnézést a kifejezésért.

Saját példát felhozva, hogy ne csak levegőbe beszéljek, Velem hasonló dolog történt, 6,5 év után döntött úgy az akkori párom, hogy neki ebből elege van és már talált is egy másikat akivel együtt akar élni ezután. Kurva szar volt, elhiheted, hogy most kb. tudom mit érezhetsz, bár lehet Te attól fényévekre vagy..vagy Én attól, ez most lényegtelen...
    szóval szakítás, gondolkozás és továbblépés. Szerettem ugyan, de el tudtam engedni, valahol tudat alatt már Én is azt akartam, hogy legyen vége. Az Élet ment tovább és nem döntöttem rosszul, most is van párom és már a babát várjuk.

Az Élet útjai kifürkészhetetlenek, de majd idővel megtanulod, hogy nincs mindennek vége, ha az aktuális már nem akar Veled lenni. Az idő többnyire elmulasztja a sebeket, csak azt nem tudjuk, hogy mennyi idő múlva..ha egyáltalán elmúlik :)