nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
pett3rson #21227 Tegnap jöttem haza vidékről és megláttam egy volt osztálytársamat..Ő nem vett észre, Én meg nem szóltam neki. Valahogy nem volt kedvem beszélgetni vele, pedig biztos lett volna sok érdekes dolog amit megoszthattunk volna egymással. Furcsán éreztem magam, mert nem voltam ilyen, de valószínű kihatással volt rám az utazás, mostanában elég nehezen viselem az ilyeneket, gondolom a páromtól való ideiglenes elválás az oka. Olyankor befordulok, magam alatt vagyok.
Szép dolog, hogy annyi év után megpróbálod megkeresni és újra felvenni vele a kapcsolatot. Biztos örülni fog majd Neked.
A nagyvárosi érdektelenség egyik oka talán a túl sok és túl gyors információ-csere ami itt ér. Sok az ember, nagyját nem is ismered - sőt senkit jóformán, néha még a szomszédod nevét sem. Vidéken minden lassabb, nyugodtabb. Ez hiányzik belőle, de nagyon. Most, hogy otthon voltam tök szar volt visszajönni ide, a nyüzsibe. Ráadásul most költöztem és az idegen hely még inkább felkavarja a bensőmet. Most mélyponton vagyok rendesen :)