nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Érdekes amit írsz.
Engem legfőképpen azok az emberek érdekelnek, akikkel évekkel ezelőtt megszakítottam a kapcsolatot valamilyen okból kifolyólag.
Úgy érzem most már kész vagyok találkozni velük.
Nemsokára találkozok a húgommal, akivel 6 éve elég durván összevesztem, azóta nem láttam.
Van egy lány is aki nagyon fontos volt számomra (most is az), írtam is már itt róla. 7 éve nem láttam. Vele nem vesztem össze, csak egy olyan társasághoz tartozott (tartoztunk), akikkel már nem vagyok, és nem is szeretnék kapcsolatban állni, emiatt döntöttem úgy hogy eltűnök az életéből határozatlan időre, amíg úgy nem érzem majd hogy találkoznunk kell. Ennek most jött el az ideje, már próbálom felvenni vele a kapcsolatot újra. Róla annyit érdemes még tudni, hogy az egyik legfontosabb személy az életemben már kb. 10 éve, még akkor is ha ebből a 10-ből 7 évig nem volt köztünk lényegében semmilyen kontakt. Se egy sms, se email, se semmi. Miattam. Biztosan próbált keresni azóta itt-ott, de minden hidat felégettem.
Képzeld el egy nagyon-nagyon közeli barátodat, akivel állandóan együtt vagy, mindent együtt csináltok, aztán egyszer csak eltűnsz az életéből, és nem tud rólad semmit. Idővel nyilván megszokja a hiányodat, talán el is temeti az emlékedet mert hall ezt-azt másoktól rólad, mindenféle félinformációt. Na ez történt velünk annak akkor, és én nem is akartam megcáfolni az értesüléseit, hanem leléptem, akkor éppen ez tűnt a legjobb megoldásnak. De idén ennek is pontot szeretnék tenni a végére, és visszaszerezni egy régi barátot.
Az én életemben ez az elmúlt 10 év talán legbefordultabb sztorija a mindenféle nyavalyás szerelmi ügyeim mellett, amelyeken azért idővel túljutok. Az elmúlt évek egyik legnagyobb vesztesége ez a 7 év, amit nélküle töltöttem el. De én tűntem el, megvolt rá az okom. Alaposan megkavartam magam körül a szart, és talán nem akartam hogy a hozzám közel állók lássák ahogyan elsüllyedek benne. Most viszont itt az idő elvarrni a szálakat.
Amit írtál, hogy a nagyvárosi élettel elveszik az érdeklődésed az emberek iránt: én is így vagyok vele. Ahhoz hogy valaki felkeltse a figyelmemet vagy az érdeklődésemet, ahhoz nagyon meg kell ütnie valamit odabent. :)
Szerintem az ember idővel kiég. Egyre többet látsz, egyre kevesebb az újdonság, és mérséklődik az érdeklődésed.