nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #21218 mit kéne átlátni. Vannak olyan szokások, helyzetek, amik mindig újak lesznek anélkül h az ember megjátszaná magát. Mondok egy pl-t. Lehetséges, hogy előtte bírtam egy sportolót, amit megosztottam a családommal is így tudták azt, hogy azért a bizonyos emberért rajongtam és elismertem azt, amit csinál. Viszont arról nem tudnak vagy tudtak pl. hogy időközben megutáltam az illetőt és más kedvencem lett nos, nem tudják mivel nem osztottam meg velük. Ha ez számít mondjuk megjátszásnak oké, ez sztem inkább információ hiány mivel nem osztottam meg. Ha arra gondolsz mondjuk, hogy hazudnom kéne a családtagjaimnak akkor vállalom azt, hogy átlátnak rajtam. Vállalom azt, hogy tiszta és őszinte kapcsolat van a családban konfliktusok nélkül...
Igen más jellegű kapocs van a barátnő és az édesanya kettősnél általam. Barátnő, ha velem él majd tegyük fel, akkor nyilván méginkább ismerni fogjuk egymást. Amire oda kell figyelni az az, hogy ne fulladjon unalomba a kapcsolat, ne legyen túlzott féltékenykedés, ezeket a helyzeteket meg lehet oldani persze 1 fecske nem csinálhat örökké nyarat. Most még nagyon nagyon friss a dolog, viszont mindennek az az alapja mennyi a kommunikáció, mekkora a tűz, a vágyak és, hogy meddig fognak kitartani. Ezt majd az évek és az együttélés eldönti. Én azért bízom magamban, hogy mindent megfelelően rendszabályozni fogok, ami eddig is nagyon sínen ment...