nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #21205 higgy amit akarsz:) ha neked az hihetetlen, hogy egy lány annyira vonzónak tart, hogy kb durván 1 hónap után odaadja magát nekem. Tudom h sokat panaszkodtam itt, de érdekes módon minden simán ment pedig minden esemény szinte újdonság erejével hatott volna. És, ami az érdekes, hogy miközben tapasztaltam a dolgokat nem éreztem magam egy pillanatra sem tanácstalannak, mint sokan mások. Minden összejött szinte elsőre, amire azért nem biztos h számítottam. Miért ne lehetne logikus a történetem? egy szóval se mondtam olyat h a lány prűd lenne vagy nem vágyott volna a dologra. Nem volt senkije előttem egyébként nem volt jelölt és ugyanolyan zárkózott volt, mint amennyire én ennyi a lényege. Mostmár szerencsére kimozdítottam ide oda és jók a közös programok is, megvan az összehang. Ez a lényeg...Ja és én, mint az érzésekkel nem foglalkozó személy marha jól megvagyok vele érdekes módon abszolút nem voltak eddig problémák és ahogy pretorian is említette helyén van az értékítéletünk. Ő nem egy mai tipikus, átlagos lány azt azért érdemes tudni, teljesen egyedi elképzelései vannak és nem rendelkezik a szokásos női logikával...ezt tapasztaltam is már rajta szval ezért hülyeség ez a hímsovinizmus, amit űznek itt egyesek, mint pl te is...(nem csak én mondtam ezt rólad)
-ja hamár itt tartunk h sántít a sztorim, akkor tegyünk már egy említést Ronina nickedről:D