nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
tomcsa4 #21136 Szerintem meg van normálsi lány. Sőt, a nagy része az. Csak meg kellene ismerni a másikat. Sajnos a sok netfüggő kocka elfelejti, hogy a valóélet nem egyenlő az internettel.
Meg kell ismerni az embereket. Dögivel vannak jó szívű emberek. Viszont tudni kell bánni az emberekkel. 1, az emberek nem állatok. 2, ma már egyre több az olyan ember, akik még az állatokkal sem tudnak rendesen bánni, nemhogy egy másik emberrel. Fogas te egy balfasz vagy. Ennyi. Nem elhalmozni kell a másikat. Szoktam figyelni a párkapcsolatokat (meg oylan helyen is dolgoztam) és hát a kommunikáció nulla.
Sajnos már néhány negyvenes, ötvenes emberekről is elmondható, hogy huszonév házasság után sem ismeri a párját. Ez a gáz. Tessék menni és ismerkedni.
Én egy nagyon kalandvágyó ember vagyok és hát szeretek élni. Sok minden érdekel, és az emberek mindig is érdekeltek. De azt mondják ez lerí a képemről. Attól, hogy valaki a neten jófej, még a való életben nem biztos hogy az. (Ja és egy fontos dolog: én SOHA nem ismerkedem neten. Kipróbáltam persze, de szar, semmit érő.)